Τετάρτη, 29 Ιανουαρίου, 2020
Αρχική Παρουσιάσεις Gadgets Ρυθμίστε τη θερμοκρασία του κάθε χώρου ανεξάρτητα με το Meross Smart Heating...

Ρυθμίστε τη θερμοκρασία του κάθε χώρου ανεξάρτητα με το Meross Smart Heating Radiator Thermostat

-

- Advertisement -

Ο χειμώνας κατέφτασε και η θέρμανση θα πάρει φωτιά, αν θέλετε ομως να μην πάρει φωτιά και η τσέπη σας, τότε το Meross Smart Thermostat είναι αυτό που ψάχνετε.

Ο έξυπνος θερμοστάτης της Meross, τοποθετείτε κατευθείαν στο σώμα του κάθε δωματίου, και σας επιτρέπει να ελέγχετε τη θερμοκρασία στο ΚΑΘΕ δωμάτιο ξεχωριστά. Έτσι μπορείτε να έχετε πιο ζεστά τα υπνοδωμάτια και το σαλόνι, και πολύ χαμηλότερα την κουζίνα και το μπάνιο.

meross smart thermostat plan

Το μόνο που πρέπει να κάνετε, είναι να ξεβιδώσετε τον διακόπτη λειτουργίας του κάθε σώματος, και να τοποθετήσετε στη θέση του τον θερμοστάση της Meross, ο οποίος αναλαμβάνει να ανοιγοκλείνει την ροή του νερού, και να διατηρεί τη θερμοκρασία του δωματίου στο επίπεδου που του έχετε ορίσει.

Η εγκατάσταση ειναι πανεύκολη, και ο έξυπνος θερμοστατης αυτός ειναι συμβατός με σχεδόν όλους τους τύπους σωμάτων της τελευταίας 20ετιας και βάλε, οπότε δύσκολα θα έχετε πρόβλημα εκει.

- Advertisement -

meross smart thermostat types

Τέλος, υπάρχει και εφαρμογή, που σας επιτρέπει να επιβλέπετε, και να ρυθμίζετε τις θερμοκρασίες του κάθε δωματίου, για ακόμα μεγαλύτερη ευκολία.  Μάλιστα , υπάρχει υποστήριξη και για φωνητικές εντολές και αυτοματισμό μέσω του Google Assistant, την Alexa ή το IFTTT!

Στην προσφορά του Gearbest, θα βρείτε τον έξυπνο θερμοστάτη σωμάτων της Meross, με 53€ και δωρεάν έξοδα αποστολής απο την Γερμανία, οπότε οπως καταλαβαίνεται αν θέλετε να το βάλετε σε ΟΛΑ τα σώματα,ίσως σας βγεί μεγάλο το κονδύλι, αλλα ειδικά σε μεγάλο σπίτι η οικονομια στο πετρέλαιο θα κάνει απόσβεση αμέσως.

meross smart thermostat installation

Απο την άλλη μπορείτε να πάρετε μόνο για τα σώματα που θέλετε να λειτουργούν χαμηλότερα απο τα άλλα, οπως του διαδρόμου, της κουζίνας ή του μπάνιου, και να σας βγεί φτηνότερα.

Αποκτήστε τον έξυπνο θερμοστάτη της Meross στα 53€ απο την Γερμανική αποθήκη του Gearbest

με κουπόνι C3B384CA4F1EB001

- Advertisement -
Aggelos Pap
Αν έχετε κάποιο πρόβλημα με τη συσκευή σας, ή κάποια ερώτηση για το Android μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου

Αφήστε ένα σχόλιο

avatar
  Παρακολουθήστε τα σχόλια  
Ενημέρωση για

Διαβάστε επίσης!