Τετάρτη, 22 Ιανουαρίου, 2020
Αρχική Παρουσιάσεις Gadgets SG706 FPV 4K Drone: Το απόλυτο VFM των Drones επιστρέφει καλύτερο απο...

SG706 FPV 4K Drone: Το απόλυτο VFM των Drones επιστρέφει καλύτερο απο ποτέ στα 42€

-

- Advertisement -

Δεν πέρασε και πάρα πολύς καιρός απο την εποχή που σας γνωρίσαμε το SG106, και πλέον έχουμε την νέα βελτιωμένη έκδοση στα μάτια του SG706.

To νέο μοντέλο, έρχεται καλύτερο απο τον προκάτοχο του με ίδια τιμή, και παρόμοια εξαιρετικά χαρακτηριστικά.

Αρχικά το SG706 είναι Foldable, και μπορείτε να το κουβαλάτε παντού με άνεση, με διαστάσεις 12.5  x 8.5 κλειστό και 20 x 35cm ανοικτό.

Το Drone της προσφοράς έρχεται όχι με μία, αλλα με δύο κάμερες, οι οποίες μπορούν να γράφουν ταυτόχρονα, με την κεντρική να είναι 4K και να βρίσκεται μπροστά, ενώ μια ακόμη στα 720p θα βρείτε στο κάτω μέρος του.

- Advertisement -

Το SG706 έχει Headless Mode για εύκολο πέταγμα, Optical Flow Positioning, auto-follow λειτουργία, υποστήριξη Gestures ενώ μέσω της εφαρμογής, μπορείτε να σετάρετε και Trajectory Planning, για να ακολουθήσει αυτόματα την πορεία που θα χαράξετε.

H πλήρης φόρτιση της μπαταρίας 1300mAh διαρκεί 4 ώρες, με την πτήση να διαρκεί 15-18 λεπτά, οπότε εδώ θα πρέπει να είστε λίγο της υπομονής, να να βρείτε μερικές ακόμα μπαταρίες.

Τέλος, παρότι κοστίζει μόλις 40€ και κάτι, δεν έρχεται Solo, αλλα θα το παραλάβετε μαζί με το χειριστήριο του, με εμβέλεια 100 μέτρων,  που έχει θέση και για το κινητό σας για FPV, αλλα και ένα set ανταλλακτικά για τους έλικες, αφού τα πρώτα θα τα βγάλετε off γρήγορα. Ακούστε με, έχω εμπειρία.

Το εξαιρετικό αυτό παιχνίδι, έρχεται με 42€ κόστος στην έκδοση 4K, ή 37€ για την Full HD, αν δε θέλετε το ειδικό βαλιτσάκι μεταφοράς, αλλα και αν το θέλετε, οι τιμές δεν αυξάνονται πολύ, αφού πάνε στα 46€ και 42€ και 4Κ και 1080p αντίστοιχα

Μάλιστα το καλύτερο απο ολα είναι οτι το κατάστημα που το πουλάει μέσω του Gearbest, σας προσφέρει εντελώς δωρεάν την Priority μεταφορά, παρότι ίσως χρειαστεί να κάνετε υπομονή, αφού το 15-28 μέρες, εδώ είναι 15-60. ΜΗΝ ΑΚΟΥΩ ΠΑΡΑΠΟΝΑ “ΑΡΓΕΙ ΤΟ ΔΕΜΑ ΜΟΥ” Τσάμπα απο Κίνα έρχεται και χωρίς τελωνείο. Κάντε και εσείς μια υποχώρηση.

Αποκτήστε το SG706 FPV 4K Drone στα 42€

Στο Flash Sale του Gearbest

- Advertisement -
Aggelos Pap
Αν έχετε κάποιο πρόβλημα με τη συσκευή σας, ή κάποια ερώτηση για το Android μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου

Αφήστε ένα σχόλιο

avatar
  Παρακολουθήστε τα σχόλια  
Ενημέρωση για

Διαβάστε επίσης!