Τετάρτη, 22 Ιανουαρίου, 2020
Αρχική Παρουσιάσεις Gadgets Sleepace : Η μάσκα υπνου με ενσωματωμένα ακουστικά που καταγράφει τον υπνο...

Sleepace : Η μάσκα υπνου με ενσωματωμένα ακουστικά που καταγράφει τον υπνο σας, με 8€

-

- Advertisement -

Οντάς φοιτητής την παλαιολιθική εποχή και εγώ, είχα πολύ συχνά το συνήθειο να ακούω μουσική για να κοιμηθώ, και για να πω την αλήθεια μου, αν είχα ανακαλύψει μια συσκευή σαν το Sleepace, ίσως να είχα κρατήσει το συνήθειο αυτό μέχρι και τώρα.

Το Sleepace είναι μια μάσκα ύπνου με πολύ μαλακό ύφασμα, και λάστιχο για να μη σας ενοχλεί καθόλου κατά τη διάρκεια του ύπνου, ενώ μπορεί και να πλυθεί στο πλυντήριο.

Στο εσωτερικό του έχει ενσωματωμένα ακουστικά, τα οποία μπορούν να αναπαράγουν λευκούς θορύβους ή χαλαρωτικούς ήχους από την εφαρμογή που το συνοδεύει, ή την αγαπημένη σας μουσική.

Όταν η εφαρμογή αντιληφθεί ότι σας πήρε ύπνος, σταματάει αυτόματα την αναπαραγωγή, και ξεκινάει τη λειτουργία καταγραφής ύπνου, με την οποία σας δείχνει την ποιότητα του βραδινού σας ύπνου, που ίσως να είναι και ο λόγος που ξυπνάτε κάθε μέρα με κακή διάθεση και γκρίνια. Η απλά είστε γυναίκες. Εσείς ξυπνάτε πάντα με γκρίνια.

- Advertisement -

Αν έχετε ρυθμίσει και ξυπνητήρι, το Sleepace App επιλέγει το σημείο που είστε στο πιο ελαφρύ κομμάτι του ύπνου σας, κοντά στην ώρα που το έχετε βάλει να σας ξυπνήσει, ώστε να είναι πιο ευχάριστο το ξύπνημα σας.

Το Sleepace είναι καταπληκτική λύση για όσους δυσκολεύονται να κοιμηθούν, ή για όσους κοιμούνται σε θορυβώδη και άβολα περιβάλλοντα όπως μέσα μαζικής μεταφοράς, αεροπλάνα, τρένα κτλ.

Sleepace 3
Στη συσκευασία θα βρείτε και μια πολύ βολική θήκη μεταφοράς

Το μόνο αρνητικό του Sleepace είναι οτι δεν είναι ασύρματο, και χρησιμοποιεί καλώδιο για να συνδεθεί με το κινητό σας, οπότε αν στον ύπνο σας γίνεται η μάχη του Helms Deep , είναι πολύ πιθανό να βρείτε το κινητό σας στο πάτωμα, ή στη χειρότερη να σας βρουν τυλιγμενους με το καλώδιο σαν ρολό κοτόπουλο.

Το προβληματάκι αυτό όμως, είναι εύκολα προσπελάσιμο αν βάλετε την καταπληκτική τιμή του Sleepace σε πρώτο πλάνο, αφού στην προσφορά του Banggood μπορείτε να το βρείτε με 8€ όλα και όλα.

Αποκτήστε το Sleepace στα 8€ απο το Banggood

Με κουπόνι BGC87999

- Advertisement -
Aggelos Pap
Αν έχετε κάποιο πρόβλημα με τη συσκευή σας, ή κάποια ερώτηση για το Android μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου

Αφήστε ένα σχόλιο

avatar
  Παρακολουθήστε τα σχόλια  
Ενημέρωση για

Διαβάστε επίσης!