Υπάρχουν που λέτε οι μικρές και κομψές IP κάμερες, που προσπαθούν να περάσουν απαρατήρητες, και υπάρχει και η Stalwall S1, η οποία το πρώτο βήμα που κάνει για να σας προστατεύσει είναι να φωνάζει σε οποιονδήποτε πλησιάζει το σπίτι σας “ΣΕ ΒΛΕΠΩ”.

Με διαστάσεις 19.00 x 17.00 x 10.00 cm και βάρος μισό κιλό(!) το μόνο σίγουρο είναι οτι δεν μπορείτε να την κρύψετε εύκολα, αλλά αυτή έτσι και αλλιώς δεν είναι η δουλειά της.

Πέρα από το να είναι επιβλητική, η κάμερα της Stalwall έχει και πολλά ακόμα κομφόρ.

Ο αισθητήρας της μπορεί να καταγράψει Full HD Video, ενώ φυσικά κρέμεται πάνω σε μια βάση που της επιτρέπει να περιστρέφεται μέχρι και 320 μοίρες σε κάθετο άξονα, και 90 μοιρές σε οριζόντιο.

Είναι IP66 Rated, που σημαίνει οτι μπορείτε να την αφήσετε χωρίς πρόβλημα στην βροχή και το αγιάζι, ενώ υποστηρίζει νυχτερινή όραση με υπέρυθρες και αμφίδρομη μεταφορά ήχου, αφού είναι εξοπλισμένη και με μικρόφωνο, και με ηχείο.

Φυσικά, έχει σύστημα αναγνώρισης κίνησης, για να σας στέλνει ειδοποιήσεις οταν αναγνωρίζει κίνηση στην εμβέλεια της, με τις υποστηριζόμενες εφαρμογές να είναι αρκετές, όπως το ICSEE Pro, το ISCE, το Xmeye και το Anysee.

To ακόμα καλύτερο βέβαια είναι οτι η Stalwall S1 είναι πως υποστηρίζει το πρότυπο ONVIF για να συνδεθεί με το υπάρχων δίκτυο ασφαλείας σας, για να μη χρειάζεστε 15 διαφορετικές εφαρμογές για διαφορετικές κάμερες.

Μπορείτε να συνδέσετε την Stalwall S1 είτε με WiFi(μόνο 2.4Ghz, δεν υποστηρίζεται το 5G) ή με Ethernet, αφού έχει και υποδοχή για καλώδιο LAN, ενώ έχει υποδοχή και για MicroSD κάρτα εώς και 128GB για να κρατάει στη μνήμη του όσα καταγράφει.

Στην προσφορά του Gearbest, μπορείτε να βρείτε της Stalwall S1 με μόλις 36€, που σαν τιμή παιδιά μου καλά είναι μια ληστεία σκέτη, αλλά έχει και το βάρος των 5.5€ μεταφορικών για το Priority. ΚΑΙ ΠΑΛΙ, με 42€ τελική, ο όγκος της και μόνο είναι αρκετός για να βάλει δεύτερες σκέψεις σε όποιο γλυκοκοιτάξει το σπίτι σας.

Αποκτήστε την Stalwall S1 IP66 IP Camera στα 42€

Στο Flash Sale του Gearbest

Αφήστε ένα σχόλιο

avatar
  Παρακολουθήστε τα σχόλια  
Ενημέρωση για