Παρασκευή, Δεκέμβριος 6, 2019
Αρχική Παρουσιάσεις Gadgets Σταθμός φόρτισης 5 θέσεων 5V4A, απο την Udyr με 7.5€!

Σταθμός φόρτισης 5 θέσεων 5V4A, απο την Udyr με 7.5€!

-

- Advertisement -

Σε ένα μέσο σπίτι θα βρείτε 5-6 συσκευές που φορτίζουν απο USB, και αντιστρόφως ανάλογες διαθέσιμες πρίζες. Μέχρι δηλαδή να πάρετε απόφαση να δώσετε 7.5€ και να γλιτώσετε απο αυτον τον βραχνά.

Ο σταθμός φόρτισης της Udyr, μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι 5 απο τις συσκευές σας, με συνολική διαθέσιμη ενέργεια τα 5V4A, χωρίς δυστυχώς να έχει κάπου ξεκάθαρα, ποια ειναι η μεγιστη ταχύτητα φόρτισης της κάθε μεμονωμένης θύρας, που φαντάζομαι οτι θα είναι τα 5V/2A.

Udyr 5 Ports USB Smart Charger size

Στην κορυφή του θα βρείτε μια οθόνη που δείχνει τα διαθέσιμα Volt και Amperes ενώ η τροφοδοσία γίνεται απο την γνωστή δίχαλη πρίζα, με Ευρωπαική κατάληξη.

Στην κορυφή του είναι διάτρητο για να φεύγει η περίσσια θερμοτητα, και το chipάκι του έχει πολλαπλές προστασίες, που κρατούν τον φορτιστή και τις συσκευές σας ασφαλείας, απο υπερτάσεις, υπερφορτώσεις, βραχυκυκλώματα, και ολα τα κακά.

- Advertisement -

Udyr 5 Ports USB Smart Charger chip

Στην προσφορά του Gearbest, μπορείτε να βρείτε τον 5θέσιο σταθμό φόρτισης της Udyr με μόλις 7.5€, χρησιμοποιώντας το κουπόνι B3C31895518F4001 !

Αποκτήστε τον Udyr 5 Ports USB Smart Charger στα 7.5€

Με κουπόνι B3C31895518F4001

- Advertisement -
Aggelos Pap
Αν έχετε κάποιο πρόβλημα με τη συσκευή σας, ή κάποια ερώτηση για το Android μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου

Αφήστε ένα σχόλιο

avatar
  Παρακολουθήστε τα σχόλια  
Ενημέρωση για

Διαβάστε επίσης!

Μεγάλες προσφορές του Gearbest, για Xiaomi Mi 9T, Mi 9T Pro,...

Τα μεγαλύτερα οπλα της Xiaomi στην αγορά, ΟΛΑ σε προσφορά, και μάλιστα σε ΠΑΡΑ πολύ καλές τιμές. Νοτ μπαντ γιου σιλι γκιαρμπεστ. Νοτ μπαντ ατ ολ.