Παρασκευή, Δεκέμβριος 6, 2019
Αρχική Παρουσιάσεις Gadgets Τα Hifuture Turbo 2 είναι ασύρματα, πανέμορφα, και κοστίζουν μόλις 10€

[Και τα Ροζ διαθέσιμα!] Τα Hifuture Turbo 2 είναι ασύρματα, πανέμορφα, και κοστίζουν μόλις 10€

Και κόστος μεταφορικών, λες και έρχονται με το Air Force One.

-

- Advertisement -

Στην αγορά θα βρείτε τα in-ear ακουστικά, γνωστά και ως ψείρες, τα over-ear, τα μεγάλα δηλαδή ακουστικά που καλύπτουν απο πάνω το αυτί σας, και το On-ear, μια μέση λύση δηλαδή, που έχουν στρογγυλά μεγάλα μαξιλάρια  που κάθονται πάνω στο αυτί σας. Στην τελευταία κατηγορία ανήκουν τα Hifuture Turbo 2.

Πριν ομως τα γλεντήσω για το απαραδεκτο ονομα, που θυμίζει πως φώναζα το ποδήλατο μου οταν ήμουν 9 χρονών, πρέπει να ομολογήσω οτι τα ακουστικά της Hifuture έχουν εξαιρετικό, μοντέρο σχεδιασμό, και είναι μικρά, και μπορείτε να τα φοράτε πάντα ή να τα έχετε πάντα στον λαιμό, χωρις να μοιάζετε με ούφο.

Hifuture Turbo 2 design

Τα ακουστικά της προσφοράς, μαξιλαράκια στα αυτιά και στο κεφάλι, με επικάλυψη δερματίνης, ενώ έχει φινίρισμα απο αλουμίνιο και μικρό βάρος.

Αν θέλετε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα Hifuture Turbo 2 ασύρματα, μέσω του Bluetooth 4.1, είτε ενσύρματα, αφου έχουν υποδοχή 3.5mm και αντίστοιχο καλώδιο μέσα στη συσκευασία.

- Advertisement -

Hifuture Turbo 2 colors

Πέρα αυτών, τα Turbo 2 έχουν μεγάλη μπαταρία που τους χαρίζει αναμονή σχεδόν ενός μήνα, και 12 συνεχόμενες ώρες αναπαραγωγής σε ασύρματη σύνδεση, με τη φόρτιση της να γίνεται μέσω MicroUSB θύρα. Εκτός απο τα ηχεία του, έχει ενσωματωμένο μικρόφωνο, για να μπορείτε να πραγματοποιείται και κλήσεις.

Επίσης πάνω τους θα βρείτε και τρία κουμπάκια ελέγχου, για να τα κάνετε όλα ασύρματα.

Στην καρδιά τους θα βρείτε ένα CSR8635 Hi Fi Audio Chip, και ηχεία έντασης 20mW, με drivers 40mm, Frequency response 60hz με 20khz, και εμπέδηση 32ohms. Αυτα τα τελευταία δεν έχω την παραμικρή ιδέα τι σημαίνουν, αλλα προσπαθώ να το παίξω μούρη σε όσους επίσης δεν ξέρουν τι διαβάζουν(του στυλ, που τα ξέρει αυτά, ninja είναι; και τέτοια).

ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ, αγαπητέ φίλε, αγαπητή φίλη, φιλικέ εξωγήινε, τα Hifuture Turbo 2 είναι ένα καταπληκτικό ζευγάρι ακουστικών, τα οποία είναι πολύ χρήσιμα για προσωπική χρήση, αλλα ΑΠΕΙΡΩΣ πιο χρήσιμα για δωράκι, αφού εκτός της χρησιμότητας τους ως προιόν, έχουν μια πανέμορφη συσκευασία, και μια εξαιρετική τιμή!

Στην προσφορά του Gearbest, μπορείτε να τα πάρετε με μόλις 10€ τα οποία σαν τιμή, ειναι πραγματική ΛΗΣΤΕΙΑ, ειδικά με Χριστούγεννα μπροστά που μπορούν να βγάλουν υποχρεώσεις

Αποκτήστε το Hifutute Turbo 2 στα 10€ απο το Gearbest

Στο Flash Sale του Gearbest

- Advertisement -
Aggelos Pap
Αν έχετε κάποιο πρόβλημα με τη συσκευή σας, ή κάποια ερώτηση για το Android μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου

Αφήστε ένα σχόλιο

avatar
  Παρακολουθήστε τα σχόλια  
Ενημέρωση για

Διαβάστε επίσης!

Μεγάλες προσφορές του Gearbest, για Xiaomi Mi 9T, Mi 9T Pro,...

Τα μεγαλύτερα οπλα της Xiaomi στην αγορά, ΟΛΑ σε προσφορά, και μάλιστα σε ΠΑΡΑ πολύ καλές τιμές. Νοτ μπαντ γιου σιλι γκιαρμπεστ. Νοτ μπαντ ατ ολ.