Αν είστε παλιές καραβάνες στο Angroid.gr, για τέσσερα πράγματα θα είστε σίγουροι. Έχω μια μεγάλη αδυναμία στην Blitzwolf, μια ακόμα μεγαλύτερη αμφιβολία για την Umidigi, και οτι τα μαθηματικά μου είναι μέτρια.

Η Baseus είναι μια εταιρία που η επιλογή των προϊόντων που κατασκευάζει, αλλα και η  ποιότητα σε συνδυασμό με τις τιμές τους, μου θυμίζει ΠΑΡΑ πολύ την πολυαγαπημένη μου Blitzwolf και αυτό μονο καλό μπορεί να είναι.

Παρακάτω θα σας παρουσιάσω ορισμένα μόνο απο τα πολύ εντυπωσιακά περιφερειακά της Baseus που βρήκα στο επίσημο κατάστημα της εταιρίας στο Aliexpress, που έχουν ορισμένα συγκεκριμένα χαρακτηριστικά: Είναι φτηνά, είναι καλα, και είναι κάτω απο 22€ για να μην έχουν βάσανα με το τελωνείο. 

Πάμε να τα δούμε παρέα.

Baseus 10000mAh USB PD 3A Fast Charging Power Bank στα 17€

Με διαστάσεις 92mm61mm22mm και βάρος 170 γραμμαρίων, το Power Bank της Baseus είναι ένα απο τα πιο μικρά που μπορείτε να βρείτε με χωρητικότητα 10.000mAh.

Η πραγματική δυνατότητα φόρτισης του, στα 5V είναι 6200mAh οπότε μπορείτε να φορτίσετε μιαμιση φορά μια συσκευή 4000mAh, με τη ταχύτητα φόρτισης του να φτάνει μέχρι τα 5V/3A μέσω της USB Type-C PD θύρας, ή 5V/2.4Α μέσω την απλής USB θύρας.

Στη βάση του θα βρείτε μια μικρή ένδειξη της εναπομείνασας μπαταρίας ενώ η φόρτιση του Power Bank μπορεί να γίνει μέσω USB TYpe-C ή Lightning καλωδίου.

Αποκτήστε το Baseus 10000mAh USB PD 3A Fast Charging Power Bank


Baseus 8000mAh QI Wireless Charger Power Bank στα 19€

Δεύτερο προιόν, που ανήκει και πάλι στα Power banks, είναι το ασύρματο αυτή τη φορα Power bank της Baseus

Εδώ έχουμε χωρητικότητα 8000mAh με πραγματική δυνατότητα φόρτισης 5320 mAh με την ταχύτητα της να φτάνει τα 5V2A απο τις δυο συμβατικές USB θύρες, και τα 5W μέσω την ασύρματης Qi Φόρτισης.

Στη δύσκολη ώρα, το πιάνετε με ταινία πάνω στο κινητό και παίζεται μπάλα 2 μέρες ακόμα!

Μάλιστα το Power Bank της Baseus, έχει και ένα επεκτεινόμενο ποδαράκι, που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως Stand για να στερεώσετε το κινητό, και να παρακολουθείτε ταινίες όσο φορτίζει(ενσύρματα)

Αποκτήστε το Baseus 8000mAh QI Wireless Charger Power Bank


Φορτιστής αυτοκινήτου Baseus Q.C. 4.0 | FM Transmitter | Bluetooth Car Kit στα 14€

Ένα πραγματικό πολυεργαλείο για το αυτοκινητό σας, αφού εδώ έχουμε φορτιστή, FM Transmitter, και Kit ανοιχτής ακρόασης σε ένα, με μόλις 14€

Ξεκινώντας απο τον φορτιστή, θα βρείτε τρείς εξόδους, δύο USB και μια USB Type-C με την μια εκ των USB και την Type-C να υποστηρίζουν μέχρι και Quick Charge 4.0 στα 9V3A.

To Trasmitter λειτουργεί σε ολο το εύρος των FM 87.5-108Mhz, και μπορεί να εκπέμψει σήμα μέχρι και σε 5 μέτρα απόσταση. Πάνω στη συσκευή θα βρείτε τόσο MicroSD, όσο και USB για να μπορέσετε να ακούσετε τα αγαπημένα σας τραγούδια απο κάρτες και USB Stick στο ραδιόφωνο του αυτοκινήτου σας.

Τέλος μπορείτε να συνδέσετε το κινητό σας ,μέσω του Bluetooth 5.0 στο Car kit της Baseus, και να μεταφέρετε μουσική και κλήσεις απευθείας στα ηχεία του οχήματος σας, ενώ πάνω στον φορτιστή υπάρχει και μεγάλο κουμπί για να απαντήσετε σε εισερχόμενες κλήσεις.

Αποκτήστε τον φορτιστή αυτοκινήτου Baseus Q.C. 4.0 | FM Transmitter | Bluetooth Car Kit


Baseus 30W Dual USB C PD Quick Charge QC 4.0 Car Charger στα 6€

Αν πάλι θέλετε απλά έναν ταχυφορτιστή για το αυτοκίνητο, σας το έχω και αυτό, και πολύ πιο φτηνά.

Με 6€ και επιλογή ανάμεσα σε 2 απλές USB ή μία USB και μια Type-C θύρα, το φορτιστής αυτοκινήτου της Baseus, υποστηρίζει κάθε είδους ταχείας φόρτισης που μπορείτε να φανταστείτε. PD 3.0 για τα iphones, Quick Charge 4.0; Super Charge της , VooC της Oppo; Οτι θέλετε το έχουμε.

Η μέγιστη ταχύτητα φόρτισης αγγίζει τα 30W και φυσικά υπάρχουν πολλές προστασίες που προφυλάσσουν το κινητό και το αυτοκίνητο σας.

Αποκτήστε το Βaseus 30W Dual USB C PD Quick Charge QC 4.0 Car Charger

Με 6€

Baseus Y-Type 40W Car Charger στα 9.8€

Αν χρησιμοποιείται τον αναπτήρα του αυτοκινήτου σας και για κάτι άλλο πέρα απο την φόρτιση των συσκευών σας, τότε αυτός εδώ ο φορτιστής αυτοκινήτου θα σας λύσει τα χέρια.

Αφου τον τοποθετήσετε, σας δίνει δυο εξόδους USB για να φορτίσετε το κινητό σας, ενώ συνεχίζει να σας προσφέρει μια υποδοχή για αναπτήρα αυτοκινήτου στα 40W.

Όμορφο, διακριτικό και πολύ, ΠΟΛΥ χρήσιμο.

Αποκτήστε το Baseus Y-Type 40W Car Charger

Με 9,8€

Baseus Car Phone Holder Qi Charger στα 21€

Επόμενο στη λίστα, ένα ακόμα έξυπνο Gadget αυτοκινήτου, αφού εδω έχουμε μια αυτόματη βάση στήριξης κινητού που εκτελεί και χρέη ασύρματου φορτιστή!

Αρχικά μιλάμε για ένα Car Holder, με πολύ σταθερή βάση που τοποθετείτε στις γρίλιες του Air Condition.

Αν το συνδέσετε με την παροχή ρεύματος στο αυτοκίνητο σας, η βάση αυτή, όχι μόνο χρησιμοποιεί μια κάμερα υπερύθρων για να κλείνει αυτόματα και να ασφαλίζει το κινητό σας οταν το βάζετε στη θέση του, αλλα το φορτίζει κιολας, αρκεί η συσκευή σας να υποστηρίζει ασύρματη Qi φόρτιση, με ταχύτητες που φτάνουν τα 10W.

Αποκτήστε το Baseus Car Phone Holder Qi Charger

Με 21€

Baseus Gravity Car Holder στα 7€

Μια πολύ πιο απλή, αλλα εξίσου χρήσιμη βάση αυτοκινήτου, που χρησιμοποιεί την βαρύτητα για να ασφαλίσει το κινητό σας.

Οταν ακουμπάτε τη συσκευή σας, στο κάτω “σκαλοπάτι” αυτό χρησιμοποιεί το βάρος της συσκευής σας για να τραβήξει με ελατήρια τα πλαινά προστατευτικά που αγκαλιάζουν το κινητό σας.

Με το ίδιο τρόπο, οταν ανασηκώσετε λίγο το κινητό, η βάση επανέρχεται και τα πλαινά απελευθερώνουν το κινητό με αποτέλεσμα, τόσο η τοποθέτηση όσο και η αφαίρεση της συσκευής να γίνει με ασφάλεια με το ένα χέρι

7€ κάνει η πλαστική έκδοση, και 9€ η δερμάτινη.

Αποκτήστε το Baseus Gravity Car Holder

Με 7€

Baseus Car Aux Bluetooth Adapter Wireless 3.5mm Audio Receiver στα 11€

Τελευταίο κοκοψοψαρο για το αυτοκίνητο, είναι αυτός ο 3.5mm Bluetooth αντάπτορας, τον οποίο κοτσάρετε οπουδήποτε βρείτε μια AUX In θύρα, και τη μετατρέπει σε Bluetooth ηχείο, είτε για τη μουσική είτε για τις κλησεις σας.

Ενσωματωμένη υπάρχει μια μπαταρία που μπορεί να το κρατήσει ζωντανό για 10 ώρες, με τη φόρτιση να γίνεται μέσω MicroUSB θύρας, ενώ η ασύρματη σύνδεση με το κινητό σας επιτυγχάνεται μέσω Bluetooth 5.0

Αποκτήστε το Baseus Car Aux Bluetooth Adapter Wireless 3.5mm Audio Receiver

Με 11€

Baseus S30 Bluetooth IPX5 Earphone στα 15.5€

Επόμενη στάση, τα ασύρματα ακουστικά της Baseus, με μικρόφωνο και κουμπιά ελέγχου έντασης και όχι μονο.

Η μπαταρία στο εσωτερικό τους μπορεί να σας προσφέρει 7 ώρες ακρόασης, ενώ τόσο το καλώδιο σβέρκου, όσο και η αντοχή τους σε ιδρώτα και βροχή τα κάνει εξαιρετική επιλογή για το γυμναστήριο.

Η σύνδεση με το κινητό γίνεται μέσω Bluetooth 5.0, έχουν υποστήριξη HD κλήσεων, και Noise Reduction

Baseus S30 Bluetooth IPX5 Earphone

Με 15,5€

Baseus Wireless Bluetooth Receiver στα 15€

Το Bluetooth adapter αυτό μετατρέπει οποιαδήποτε 3.5mm ακουστικά σας σε Bluetooth, αφού αναλαμβάνει αυτό να λάβει και αν στείλει τον ασύρματο ήχο, και έχει θύρα 3.5mm για να συνδέσετε πάνω τα αγαπημένα σας ακουστικά.

Η μπαταρία του αντέχει 200 ώρες σε αναμονή, ή 8 ώρες σε ομιλία και φυσικά η σύνδεση γίνεται με Bluetooth 5.0

Αποκτήστε το Baseus Wireless Bluetooth Receiver

Με 15€

Baseus H04 Bass Sound In-Ear Sport Earphones with mic στα 3.62€

Δεν νομίζω πως έχω και πολλά να σας πώ εδώ.

Ενσύρματα ακουστικά 3.5mm σε 4 διαφορετικά χρωματάκια, και τιμή μόλις 3.62€. Έχει μικρόφωνο και ένα κουμπί ελέγχου για να δέχεστε κλήσεις, και να αλλάζετε τραγούδια.

Για καλύτερης ποιότητας ακουστικά με περίπου 7€ μπορείτε να ρίξετε μια ματιά σε αυτά

Αποκτήστε τα Baseus H04 Bass Sound In-Ear Sport Earphones with mic

Με 3,62€

Baseus D01 Wireless Bluetooth Stereo Headphone στα 21€

Εδώ ανεβάζουμε αρκετά την ποιότητα, αφου τα D01 είναι αρκετά ποιοτικά, όχι μόνο σε θέμα ήχου, αλλα και σε οτι αφορά την κατασκευή τους.

Τα ακουστικά της Baseus μπορουν να λειτουργήσουν ασύρματα, μέσω Bluetooth 4.2 αλλα και ενσύρματα, μέσω του καλωδίου USB to 3.5mm που θα βρείτε στη συσκευασία.

Σε ασύρματη λειτουργία, η μπαταρία τους τα κρατάει ζωντανά για 10 ώρες συνεχόμενης χρήσης, με μια πλήρη φόρτιση τους μέσω της USB θύρας να διαρκεί ένα διωράκι.

Αποκτήστε τα Baseus D01 Wireless Bluetooth Stereo Headphone

Με 21€

Baseus USB HUB to USB 3.0 USB 2.0 στα 12.5€

Αν δουλεύετε με λαπτοπ εν έτη 2019, σίγουρα θα έχετε θέμα με τις περιορισμένες θύρες USB, που φαίνεται πως είναι πανάκριβες, για αυτό όσο πάει τις εξαφανίζουν απο τους φορητούς υπολογιστές.

Το USB HUB της Baseus, μπορεί να συνδεθεί μέσω απλής USB ή Type-C θύρας, και σας προσφέρει 5 έξτρα USB, 3 USB 3.0 και άλλες 2 , USB 2.0.

Αποκτήστε τo Baseus USB HUB to USB 3.0 USB 2.0

Με 12.5€

USB Braided καλώδιο με μαγνητική άκρη στα 7€

Πρώτο καλώδιο για σήμερα, αυτό το μαγνητικό καλωδιάκι, το οποίο μπορεί να κάνει το βάλε-βγάλε του κινητου σας απο το φορτιστή παιχνιδάκι, Έχω ένα στο αμάξι και έχω σωθεί.

Το καλώδιο της προσφοράς βγαίνει στο 1 και στα 2 μέτρα με ελάχιστη διαφορά στην τιμή, ενώ έχει ακροφύσιο για MicroUSB, USB Type-C και το-πως-το-λενε αυτό που φορτίζουν τα iPhones.

Αποκτήστε τo Baseus USB Braided καλώδιο με μαγνητική άκρη

Με 7€

Baseus USB Type C Cable στα 2.5€

Ένα πιο απλό, αλλα εξίσου ποιότικό καλώδιο Type-C αντοχή μέχρι 3A φόρτισης, και φυσικά Braided για να μην γίνεται κόμπος κάθε φορά που το τυλίγετε.

Είναι 1.2μ και θα το βρείτε διαθέσιμο σε τρία χρώματα: Μαύρο, μπλέ και κόκκινο.

Αν χρειαστείτε ένα ακόμα πιο ανθεκτικό καλώδιο που αντέχει σε φόρτιση 5Α μπορείτε να δώσετε 4€ και να πάρετε ένα τέτοιο

Αποκτήστε τo Baseus USB Type C Cable

Με 2,5€


Baseus Quick Charge 4.0 3.0 USB Charger 5A στα 16.30€

Τέλος, έχουμε φορτιστή, και ΤΙ ΦΟΡΤΙΣΤΗ.

Ένας απο τους λίγους QC 4.0 φορτιστές που έχω βρεί σε τόσο χαμηλή τιμή, με μια απλή USB θύρα, και μια USB Type-C και υποστήριξη για ΚΑΘΕ είδους ταχεία φόρτιση που μπορείτε να βρείτε εκει έξω,  απο 20V/1.5A μέχρι 5V/4.5A.

Φυσικά έχει ενσωματωμένες πάρα πολλές δικλείδες ασφαλείας για υποταση/υπέρταση/υπερθέρμανση και υπερφόρτωση ωστε να μην υπάρχει κίνδυνος για το κινητό σας.

Αν ψάχνετε ένα πιο απλό και φυσικά πολύ πιο φτηνό φορτιστή, μπορείτε να δείτε αυτόν τον  5V2.1A στα 3.62€ , ή αυτόν το μονό, QC 3.0 φορτιστή στα 6.3€

Αποκτήστε τo Baseus Quick Charge 4.0 3.0 USB Charger 5A

Με 16.5€

Το ποιο τρομερό απο ολα, είναι οτι ΟΟΟΛΑ αυτά που σας έδειξα παραπάνω, δεν είναι παρα ένα ΜΙΚΡΟ ποσοστό των προιόντως που παράγει η Baseus, και που μπορείτε να βρείτε στο επίσημο κατάστημα της εταιρίας στο Aliexpress.

Περάστε μια βόλτα απο εκει, αφου θα βρείτε ΠΟΛΛΑ παραπάνω καλώδια, φορτιστές, Stands, τρίποδα, power Banks, ανεμιστήρες USB, ακουστικά, περιφερειακά αυτοκινήτου και ταξιδίου και δεν ξέρω και εγώ τι άλλο!

0 0 vote
Article Rating
Παρακολουθήστε τα σχόλια
Ενημέρωση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments