Πέμπτη, 23 Ιανουαρίου, 2020
Αρχική Παρουσιάσεις Gadgets To ΑΠΟΛΥΤΟ λαμπάκι νυκτός, έρχεται -φυσικά- από την Xiaomi και είναι σε...

To ΑΠΟΛΥΤΟ λαμπάκι νυκτός, έρχεται -φυσικά- από την Xiaomi και είναι σε προσφορά!

-

- Advertisement -

Η λίστα των προιοντων της Xiaomi είναι ήδη τεράστια, αλλα αν είναι η προσθήκες σε αυτή να είναι με την ποιότητα, το Design, και τη χρησιμότητα που έχει και το λαμπάκι που σας έχω σήμερα, μπορεί να συνεχίσει να βγάζει ακόμα και 10 συσκευές τη μέρα.

Το Night Light της Xiaomi είναι πανέμορφο, με το Design του να μη έχει δώσει βάση μόνο στην εμφάνιση αλλα και στη χρηστικότητα. Η βάση της λάμπας, είναι μικρή και πάνω της μαγνητικά συνδέεται το Night light.

Το φωτάκι λειτουργεί με μπαταρία, έχει αισθητήρα κίνησης οπότε μπορείτε αν θέλετε, να το ορίσετε να ανοίγει μόνο όταν αντιλαμβάνεται κίνηση, αλλιώς μπορείτε να το αφήσετε συνεχώς ενεργό όλο το βράδυ.

Induction Lamp Night Light from Xiaomi youpin easy install

Στην αυτόματη λειτουργία του, μένει ανοιχτό για 20 δευτερόλεπτα, οταν αντιληφθεί κίνηση στα 3 μέτρα, με την φωτεινότητα του να φτάνει μέχρι τα 40-50 lumens.

- Advertisement -

Το καλύτερο όλα, είναι πως αφού σηκωθείτε, το λαμπάκι μπορείτε να το πάρετε παραμάσχαλα μαζί σας για να σας φωτίζει τον δρόμο μέχρι π.χ την τουαλέτα, εκει που θα κάτσετε στο θερμαινόμενο πωποκάθισμα της Gocomma, και να ανοίξετε τo Jumper Ezbook X3 Pro σας για να διαβάσετε το Review του LG G8s (ΤΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ ΗΤΑΝ ΑΥΤΗ;) και οταν τελειώσετε θα το ξαναφήσετε στην μαγνητική του βάση!

Induction Lamp Night Light from Xiaomi youpin magnetic base

Το λαμπάκι της προσφοράς, δεν χρειάζεται γραμμή ρεύματος ή πρίζα, αφού έχει ενσωματωμένη μπαταρία 500mAh που του χαρίζει 20 ώρες λειτουργίας.

Αυτό στη αυτόματη λειτουργία μεταφράζεται σε 1500-1800 χρήσεις, οι οποίες οταν φτάσουν στο τέλος της την μπαταρία, μπορείτε να την ξαναγεμίσετε μέσω της MicroUSB θύρας.

Ενα τέτοιο στο δωμάτιο, και άλλο ένα στον διάδρομο είναι νομίζω οτι καλύτερο έχετε να κάνετε για να μην φάτε τα μούτρα σας κανα βράδυ, και μάλιστα το να πάρετε δύο απο δαύτα δεν είναι και καθόλου πρόβλημα, αφου στην προσφορά του Banggood, μπορείτε να βρείτε το μαγνητικό Night Light μπαταρία της Xiaomi με μόλις 12.5€!!

Το βάζετε στο καλάθι σας απο το link στο τέλος του άρθρου, και πριν το Checkout χρησιμοποιείται το κουπόνι BGNS139, που κατεβάζει την τιμή στα 12.5€.

Αποκτήστε το Induction Lamp Night Light from Xiaomi στα 12€

Με κουπόνι BGNS139 απο το Banggood

- Advertisement -
Aggelos Pap
Αν έχετε κάποιο πρόβλημα με τη συσκευή σας, ή κάποια ερώτηση για το Android μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου

Αφήστε ένα σχόλιο

avatar
  Παρακολουθήστε τα σχόλια  
Ενημέρωση για

Διαβάστε επίσης!