Τετάρτη, 29 Ιανουαρίου, 2020
Αρχική Παρουσιάσεις Gadgets To απόλυτο τρίο σκουπίσματος της Alfawise σε μοναδικές τιμές από την Ευρωπαϊκή...

To απόλυτο τρίο σκουπίσματος της Alfawise σε μοναδικές τιμές από την Ευρωπαϊκή αποθήκη του Gearbest

Θυμάστε πως σκουπίζατε μέχρι εχθές; Ξεχάστε το. Απο αύριο ο τρόπος που σκουπίζετε αλλάζει.

-

- Advertisement -

Κοιτάξτε τη γυναίκα σας στα μάτια, δείξτε βλέμμα κατανόησης. Θα δείξετε ποιος είναι ο άντρας του σπιτιού, αφού απο εδώ και πέρα το σκούπισμα το αναλαμβάνετε εσείς, γιατι η Alfawise μας κάνει μάγκες.

Παρακάτω θα βρείτε την απόλυτη τριάδα συσκευών, που μπορεί να κάνει το σκούπισμα – σχεδόν- διασκέδαση. Μια ρομποτική σκούπα για τα χοντρά, μια ασύρματη σκούπα μπαταρίας για τα γρήγορα, και ένα σκουπάκι χειρός για τα δυσπρόσιτα και το αυτοκίνητο.

Όλα σε εξαιρετικές τιμές, όλα από Ευρωπαϊκή αποθήκη με πολύ φτηνά μεταφορικά και παραλαβή στ 3-5 ημέρες!

Alfawise V8S Robot Vacuum Cleaner Dual SLAM

Η αρχή γίνεται με το ρομποτική σκούπα V8s της Alfawise, η οποία όλα τα ρουφάει ολα τα σκουπίζει, με ισχύ απορρόφηση εώς και 1300 Pa, με διπλά περιστροφικά βουρτσάκια και φυσικά περιοχή απορρόφησης.

- Advertisement -

Σκόνη, τρίχες, σκουπιδάκια και μικροαντικείμενα, βρίσκουν ολα τη θέση τους στο δοχείο 350ml της V8s πριν πάνε στα σκουπίδια και φύγουν απο τα πόδια σας.

Την ρομποτική σκούπα της Alfawise συνοδεύει και ένα τηλεχειριστήριο που σας επιτρέπει να την χειριστείτε απο την άνεση του καναπέ σας, ενώ οταν μετά απο 90 λεπτά σκούπισμα η μπαταρία 2600mAh παραδώσει πνεύμα, η V8s, επιστρέφει μόνη της στη βάση φόρτισης για να ξαναφορτίσει, ωστε να είναι έτοιμη για τον επόμενο γύρο.

Η Alfawise V8s έχει αισθητήρες που της επιτρέπουν να αποφεύγει ατυχήματα, οπως πτώσεις και συγκρούσεις, ενώ μπορεί να σκαρφαλώσει και εμπόδια μέχρι 1.5 εκ.

Τέλος στο εσωτερικό της έχει γυροσκόπιο που τη βοηθάει να ακολουθεί μια προδιαγεγραμμένη πορεία στο πάτωμα σας, και δε πάει ντουγρού μέχρι να ακούσει μπαμ.

Στην προσφορά του Gearbest, μπορείτε να βρείτε την Alfawise A8s στα 118€ απο την Ευρωπαϊκή αποθήκη του καταστήματος, συν 5€ έξοδα αποστολής μέσω DHL.

Αποκτήστε την Alfawise A8s Robot Vacuum Cleaner στα 118€

Στο Flash Sale του Gearbest

Alfawise FJ-166A Cordless Handheld Stick Vacuum Cleaner

Το νούμερο δύο εργαλείο που θα σας κάνει άρχοντες της σκόνης, είναι η ασύρματη σκούπα χειρός της Alfawise, FJ-166A(απο εδώ και στο εξής FJ).

Με δύναμη αναρρόφησης 7.0kPa, που της χαρίζει το ισχυρό μοτέρ της, η σκούπα αυτή μπορεί να καθαρίσει πατώματα, χαλιά, μοκέτες, κουρτίνες, καναπέδες , ακόμα και το σκοτεινό ιστορικό σας στο Google Chrome.

Μια φόρτιση αρκεί για να καθαρίσετε 150 τετραγωνικά, ενώ στη συσκευασία θα βρείτε διάφορα ακροφύσια για διαφορετικές δουλειές το καθένα, αλλα και ένα Wall Mount, για να μην την πετάτε απο εδώ και απο εκει. Οτι μαζέψετε θα το βρείτε στο δοχείο 500ml που έχει η σκούπα.

Τέλος ενσωματωμένο θα βρείτε και τετραπλό φίλτρο, που περιλαμβάνει και φίλτρο HEPA, για αλλεργιογόνα και ακάρεα.

Η Fj, μπορεί να γίνει δική σας με μόλις 58€ χρησιμοποιώντας το κουπόνι LIMITED08080A με την αποστολή να είναι και πάλι απο Ευρωπαϊκή αποθήκη με κόστος 5.47€ μέσω DHL.

Αποκτήστε την Alfawise FJ-166A Cordless Handheld Stick Vacuum Cleaner στα 58€

Με κουπόνι LIMITED08080A απο την Ευρωπαϊκή αποθήκη του Gearbest

Alfawise H6S 14.8V Powerful Suction Portable Vacuum Cleaner

Τρίτο και φαρμακερό, είναι αυτό το απίστευτο σκουπάκι της Κινέζικης εταιρίας, που είναι και μικρό και πολύ ισχυρό.

Με απορρόφηση 7000Pa, τριπλά φίλτρα μεταξύ των οποίων και Hepa, και δυνατότητα καθαρισμού και στεγνά άλλα και υγρά υπολείμματα, η H6s θα γίνει πραγματικά το δεξί σας χέρι.

Η μπαταρία 2200mAh στο εσωτερικό του, σας προσφέρει 25 λεπτά συνεχόμενης χρήσης, ενώ θα βρείτε κεφαλές με βουρτσάκι και γωνία για δυσπρόσιτα σημεία αλλα και εύκαμπτο σωλήνα 54 εκ. για να σκουπίσετε πίσω και κάτω από οτιδήποτε.

Το διαβολάκι της Alfawise μπορεί να γίνει δικό σας με μόλις 36€ στο Flash Sale του Gearbest με την τιμή για μία ακόμη φορά να αφορά ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ αποθήκη, με την αποστολή μέσω DHL να κοστίζει 6€ ακόμα.

Αποκτήστε το Alfawise H6S 14.8V Powerful Suction Portable Vacuum Cleaner στα 36€

Στο Flash Sale της Ευρωπαϊκής αποθήκης του Gearbest

- Advertisement -
Aggelos Pap
Αν έχετε κάποιο πρόβλημα με τη συσκευή σας, ή κάποια ερώτηση για το Android μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου

Αφήστε ένα σχόλιο

avatar
  Παρακολουθήστε τα σχόλια  
Ενημέρωση για

Διαβάστε επίσης!