Τι αυτόματη απογείωση, τι αυτόματη προσγείωση, τι one key return, τι Altitude hold, τα Drones έχουν κάνει ολα τα βήματα για να καταφέρουμε να τα πετάξουμε..σχεδόν ανθρώπινα, ακόμα και εμείς που δεν έχουμε ιδέα.

Μετά απο δεκάδες χιλιάδες Drones που άφησαν την τελευταία τους αναπνοή στην 3η άντε βαριά 4η πτήση, η εξελικτική διαδικασία πήρε εμπρός, και πλέον τα “μάθε να πετάς και εσυ” Drones έρχονται με πανοπλία.

Το JJRC H74 είναι ένα απο αυτά τα εξελιγμένα μοντέλα που έρχονται αρματωμένα για να αντέχουν τη διαδικασία εκμάθησης πτήσεων.

JJRC H74 Drone auto takeoff

Γύρω απο τους έλικες του το H74 έχει μπάρες ασφαλείας , και για το ίδιο και για τους γύρω σας, που δε σας φταίνε τίποτα να το βρεθούν τετ-α-τετ με το ελικοπτεράκι σας, ενώ το Drone τηγ JJRC είναι εξοπλισμένο και με Intelligent Sensing ωστε να ξεκινάει την πτήση του, απλά αφήνοντας το απο το χέρι σας.

Επίσης σε μια προσπάθεια να γλιτώσει το θάνατο, το μικρό ασύρματο ελικόπτερο της προσφοράς πηγαίνει προς την αντίθεση κατέυθυνση αν αισθανθεί κίνηση γύρω του, οπότε απλά “σπρώχνοντας” το με το χέρι σας απο κάτω ανεβαίνει πιο ψηλά, σε μια κίνηση που θα κάνει τα 5χρονα γύρω σας να σας κοιτάνε με θαυμασμό.

JJRC H74 Drone collision detetion

Επειδή η πανοπλία μπορεί να μην αρκεί, το Drone της JJRC έχει και αισθητήρες υπερύρθων περιμετρικά για να αποφεύγει μόνο του εμπόδια και συγκρούσεις, που ξεκάθαρα εσεις δεν μπορείτε.

Το H74 είναι εξοπλισμένο και με βαρόμετρο για το Hold Altitude ωστε να μένει σε συγκεκριμένο ύψος αυτόματα και να κάνει την πτήση σας πολύ πιο εύκολη.

Κομματάκι απίστευτο για το κόστος του, στη συσκευασία περιλαμβάνεται και ένα ασύρματο χειριστήριο, οπότε δε θα χρειαστεί να το πετάτε με το κινητό σας, ενώ η μπαταρία 300mAh του χαρίζουν 7 λεπτά πτήσεις, με τη μέγιστη απόσταση απο εσάς να είναι τα 50 μέτρα, πριν χάσει το σήμα.

JJRC H74 Drone controller

JJRC H74 Drone features

To μόνο που λείπει απο το JJRC H74 είναι μια κάμερα, αλλα η αλήθεια είναι πως ο πρώτος και κύριος σκοπός του ειναι να ζήσει αρκετά για να σας μάθει να το πετάτε. Τι να την κάνετε την κάμερα αν το σκοτώσετε στα 10 λεπτά;

Οπως θα έχει γίνει εύκολα φανερό, το H74 δεν απευθύνεται σε γνώστες, αλλα σε νιουμπιδες σαν τον υποφαινόμενο, και η τιμή του κάνει την κατάσταση πολύ καλύτερη. Το JJRC H74 και αντέχει το ξύλο της αρκούδας, και κοστίζει μόλις 18.30€ με δωρεάν Priority Shipping!

Αποκτήστε το JJRC H74 Drone στα 18€ απο το Gearbest

Αφήστε ένα σχόλιο

avatar
  Παρακολουθήστε τα σχόλια  
Ενημέρωση για