Παρασκευή, 13 Δεκεμβρίου, 2019
Αρχική Παρουσιάσεις Gadgets Το ΚΑΛΥΤΕΡΟ σύστημα CCTV είναι της Floureon και κάνει 150€ απο Ευρωπαϊκή...

Το ΚΑΛΥΤΕΡΟ σύστημα CCTV είναι της Floureon και κάνει 150€ απο Ευρωπαϊκή αποθήκη.

-

- Advertisement -

Σήμερα σας έχω ένα απο τα ΚΑΛΥΤΕΡΑ συστήματα καμερών που μπορείτε να βρείτε σε αυτά τα επίπεδα τιμής, το οποίο το έχω σε σπίτι και μαγαζί εδώ και 5 χρόνια, και λειτουργεί ΑΨΟΓΑ, και απροβλημάτιστα.

Το σύστημα καμερών ασφαλείας της Floureon, έρχεται με 4 IP66 κάμερες, Full ανάλυσης (3000TVL) με πολύ καθαρή εικόνα, τόσο το πρωί όσο και το βράδυ , χάρη στην νυχτερινή όραση μέσω υπερύθρων.

Μαζί του, θα πάρετε το καταγραφικό 8 καμερών, με HDMI και VGA Out για σύνδεση οθονών, το οποίο περιέχει και έναν HDD 1ΤΒ για να βάλετε το μηχάνημα κατευθείαν για δουλειά, χωρίς να ψάχνετε το παραμικρό.

9cb96e219914

Συνδέοντας το καταγραφικό με ένα Ethernet καλώδιο στο Internet, μπορείτε να έχετε απομακρυσμένη πρόσβαση στις κάμερες σας μέσω της εφαρμογής Xmeye, η οποία λειτουργεί υποδειγματικά τόσα χρόνια, και είναι ένας ακόμα λόγος να προτιμήσετε την πρόταση της Floureon.

- Advertisement -

Στη συσκευασία θα βρείτε ΤΑ ΠΑΝΤΑ, για να εγκαταστήσετε κάμερες και καταγραφικό, και στην προσφορά του Geabest, μπορείτε να βρείτε το CCTV σύστημα της Floureon με μόλις 150€ ΤΕΛΙΚΗ τιμή απο την αποθήκη του καταστήματος στην Πολωνία.

8903fe7a25d2

Αν δεν έχετε βάλει ακόμα σύστημα παρακολούθησης στο σπίτι η το γραφειο σας, πλέον δεν υπάρχει καμία δικαιολογία, αφού το σύστημα της Floureon είναι δοκιμασμένο, ικανότατο και ΠΑΡΑ πολυ φτηνό!

Αποκτήστε το CCTV σύστημα της Floureon στα 150€ απο το

Με κουπόνι J3AAACA5934F4001

- Advertisement -
Aggelos Pap
Αν έχετε κάποιο πρόβλημα με τη συσκευή σας, ή κάποια ερώτηση για το Android μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου

Αφήστε ένα σχόλιο

avatar
  Παρακολουθήστε τα σχόλια  
Ενημέρωση για

Διαβάστε επίσης!