Αρχικά, αγαπητέ αναγνώστη, θέλω να ξέρεις οτι αν θες αυτή την υπερπολυτελή αυτόματη ποτίστρα για τον σκύλο, την γάτα, ή εσένα όταν καθυστερείς να γυρίσεις σπίτι και κοιμάσαι στο πάτωμα, και τον Βολφ να σου πηδάει το πόδι, θα πρέπει να κάνεις υπομονή.

ΠΟΛΥ ΥΠΟΜΟΝΗ.

H Xiaomi Petoneer, είναι ένα απο αυτά τα μαγικά προσόντα του Banggood, που απο τη μία είναι σε στοκ, και απο την άλλη θέλει 29 ΕΡΓΑΣΙΜΕΣ ΜΕΡΕΣ για το Proccesing. Λογικά το τμήμα αυτό δεν έχει ακόμα προσωπικό, οπότε θέλουν πρώτα να τους βρουν, να τους εκπαιδεύσουν, και να ετοιμάσουν αυτοί το πακέτο σας, γιατί αλλιώς δε βγαίνουν με τίποτα οι 29 εργάσιμες.

Αν τελοσπάντων αποφασίσετε οτι η έκπτωση, αξίζει την αναμονή, δηλαδή στην ουσία δεν το θέλετε, αλλά “οκ, δε με χαλάει και να το έχω” τότε το Petoneer είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο που θα κάνει το κατοικίδιο σας πολύ ευτυχισμένο.

Έχω χωρητικότητα δύο λίτρα, που σημαίνει οτι εκτός και αν έχετε κανα Λαμπραντόρ τον Αύγουστο θα είναι αρκετά για το σκύλο η τη γάτα σας, και έχει μοτεράκι ανακύκλωσης, που γυρίζει το νερό με αποτέλεσμα ο πιστός σας φίλος(ή η άπιστη ρουφιάνα, γαϊδάρα γάτα σας) να νομίζει ότι πίνει νερό από πηγή.

Εκτός απο ολα αυτά, η ποτίστρα της Xiaomi έχει και φίλτρο για να καθαρίζει το νερό του κατοικίδιου σας.

Η χρήση του είναι πανεύκολη, αφού απλά το γεμίζετε με νερό και πατάτε το κουμπάκι της ανακύκλωσης, με το Xiaomi Petoneer FSL020  να έχει και προστασία χαμηλής στάθμης, ωστε να σταματάει το μοτέρ οταν δεν έχει νερό, για να μην το πάρετε στα χέρια.

Μάλιστα αν θέλετε ο μικρός σας φίλος να είναι ΑΚΟΜΑ πιο άνετος το χειμώνα, υπάρχει και ειδικός αντάπτορας που μπορείτε να προσαρμόσετε στην ποτίστρα για να ζεσταίνετε το νερό τους!

Στο Flash Sale του Banggood, μπορείτε να βρείτε την Xiaomi Petoneer FSL020 με μόλις 27€ που νομίζω οτι είναι εξαιρετική τιμή, συν ένα τάλιρο για το Priority, ΑΛΛΑ οπως είπαμε η αναμονή είναι τεράστια.

Δε σας προτείνω με τίποτα να δεσμεύσετε τα λεφτά σας για 1.5 μήνα, αλλα το ποτιστήρι είναι αρκετά χρήσιμο, και πολύ όμορφο, και το ποσό δεν είναι μεγάλο, οπότε ίσως μερικοί να το θεωρήσετε καλή ιδέα. Εγώ δε θα το έκανα, να βρεί αλλου δανεικά το Banggood.

Αποκτήστε την Xiaomi Petoneer FSL020 στα 27€

Στο Flash Presale του Banggood

Αφήστε ένα σχόλιο

avatar
  Παρακολουθήστε τα σχόλια  
Ενημέρωση για