Παρασκευή, Δεκέμβριος 6, 2019
Αρχική Παρουσιάσεις Gadgets Zhiyun Smooth 4 Smartphone Gimbal : Γυρίστε ταινία μόνο με το κινητό...

Zhiyun Smooth 4 Smartphone Gimbal : Γυρίστε ταινία μόνο με το κινητό σας με 90€!

-

- Advertisement -

Τα Gimbals είναι πρακτικά άχρηστα. Μέχρι να τα χρειαστείς.

Ναι οκ, τα κορυφαία κινητά έχουν πλέον πάρα πολύ καλή σταθεροποίηση, ακόμα όμως και οι ναυαρχίδες των 1000€ ΔΕΝ μπορούν να φτάσουν στην σταθερότητα και την λειτουργικότητα ενός Gimbal, πόσο μάλλον οταν μιλάμε για ένα ΣΟΥΠΕΡ ποιοτικό Gimbal απο την Zhiyun.

Η Κινέζικη εταιρία που είναι ένα απο τα μεγαλύτερα ονόματα στο χώρο, εχει δημιουργήσει το Smooth 4, ένα Gimbal αποκλειστικά για Smartphones, τα οποία μπορούν να αναβαθμίσουν τις σκηνοθετικές σας ικανότητες ΠΑΡΑ πολλά επίπεδα, με ελάχιστο τίμημα.

Το Smooth 4 έχει σταθεροποίηση τρίων αξόνων, και μπορεί να περιστρέφει το κινητό σας, σε οριζόντιο και κάθετο άξονα μέχρι και 240 μοίρες, με το Gimbal της Zhiyun να σηκώνει μέχρι 210 γραμμάρια τηλέφωνο, για μεγαλύτερα θα πρέπει να προσθέσετε και αντίβαρο.

- Advertisement -

Στην πρόσοψη του έχει 5 κουμπιά ελέγχου, ένα δακτυλίδι για αυξομείωση white balance, ISO κτλ, και ένα περιστροφικό διακόπτη για manual focus και ζούμ.

Ολα είναι προσβάσιμα πανεύκολα με την ώρα που κινηματογραφείτε, γιατι να μην χρειάζεται να κάνετε ζογκλερικά, ενώ εξίσου πλούσιες επιλογές θα βρείτε και στην εφαρμογή που το συνοδεύει για το κινητό σας.

ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ομως, είναι οτι το Zhiyun Smooth 4 υποστηρίζεται πλήρως απο ΤΗΝ καλύτερη 3rd party εφαρμογή κινηματογράφισης, το Filmic Pro.

Τέλος , θα βρείτε λειτουργίες όπως, Timelapse, PhoneGO(το Follow Mode), panorama, ενώ η μπαταρία του σας χαρίζει 12 ώρες λειτουργίας, μπορεί να φορτιστεί απο Power Bank και μπορεί να φορτίσει το κινητό σας αμα βρεθείτε σε ζόρια!

A! Στη συσκευασία έχει και μίνι τριποδάκι!

Και ολα αυτά, ΟΟΟΟΛΑ αυτά δικά σας, με μόλις 90€ με δωρεάν αποστολή απο Αποθήκη στην Αγγλία, χρησιμοποιώντας το κουπόνι G3B89866695EB000 !

Αποκτήστε το Zhiyun Smooth 4 Smartphone Gimbal στα 90€

Με κουπόνι G3B89866695EB000 απο το Gearbest

- Advertisement -
Aggelos Pap
Αν έχετε κάποιο πρόβλημα με τη συσκευή σας, ή κάποια ερώτηση για το Android μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου

Αφήστε ένα σχόλιο

avatar
  Παρακολουθήστε τα σχόλια  
Ενημέρωση για

Διαβάστε επίσης!

Μεγάλες προσφορές του Gearbest, για Xiaomi Mi 9T, Mi 9T Pro,...

Τα μεγαλύτερα οπλα της Xiaomi στην αγορά, ΟΛΑ σε προσφορά, και μάλιστα σε ΠΑΡΑ πολύ καλές τιμές. Νοτ μπαντ γιου σιλι γκιαρμπεστ. Νοτ μπαντ ατ ολ.