Όχι απλά πενάκι… αλλά ΠΕΝΑΡΑ σας έχουμε σήμερα. Ένα ωραίο δώρο για εσάς, αν ασχολείστε με το «άθλημα» της γραφιστικής, ή για φίλους-γνωστούς!

Το Stylus της NILLKIN είναι από αλουμίνιο και μεταλλική βαφή, ενώ έχει το πιάσιμο ενός οποιουδήποτε στυλό.

Έτσι όχι μόνο δεν «ξενίζει» στο χέρι, αλλά έχει οικείο και γνώριμο κράτημα, την ώρα που και η ποιότητα κατασκευής του είναι σε υψηλά επίπεδα.

Ζυγίζει μόλις 15,5 γραμμάρια και μέσα του κλείνει μια μπαταρία 110mAh, για συνεχόμενη λειτουργία 10 ωρών!

Έχει τρία διαφορετικά επίπεδα ευαισθησίας, για να καλύψει όσο το δυνατόν περισσότερες καλλιτεχνικές προτιμήσεις, ενώ θα κάνει δουλειά σε όλες τις οθόνες αφής.

Στο tablet, στο κινητό, στο laptop, ή όπου αλλού το χρησιμοποιήσετε, είναι βέβαιο ότι θα μείνετε ικανοποιημένοι με την απόδοσή του.

Αποκρίνεται άμεσα στις εντολές, μπορείτε να γράψετε ή να σχεδιάσετε με ακρίβεια και γενικά θα ενθουσιάσει τους φίλους γραφίστες/σχεδιαστές κτλ.

Έχει ένα και μοναδικό κουμπί, στην κορυφή, το οποίο πατάτε και ξεκινάτε τη δουλειά. Είπαμε, λειτουργεί για 10 ώρες κι όταν τελειώσει η μπαταρία, το φορτίζετε μέσω ενός απλού usb.

Εδώ έχουμε ένα επαγγελματικό πενάκι, το οποίο – όμως – δεν θα σας κοστίσει πολλά, μιας και με το κουπόνι: BG11Q2 θα το πάρετε με 15€!

Αποκτήστε το ποιοτικό πενάκι της NILLKIN με 15€ από το Banggood
0 0 vote
Article Rating
Παρακολουθήστε τα σχόλια
Ενημέρωση για
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments