Σάββατο, Σεπτέμβριος 21, 2019
Αρχική Παρουσιάσεις Gadgets Foxeer Box 2 Action Camera

[Go Pro Killer] Foxeer Box 2 Action Camera

-

- Advertisement -

Η Box 2 της Foxeer έχει χαρακτηριστικά (και τιμή) χάρη στα οποία μπορεί εύκολα να ανακηρυχτεί «Go Pro Killer». Κι έτσι είναι!

Το μικροσκοπικό κουτάκι αυτό, με τις τρομερές δυνατότητες, ίσως αρχικά να μην σου γεμίζει το μάτι. Όμως είναι εξαιρετική περίπτωση action κάμερας.

Είναι μικρή, με διαστάσεις 40x40x40 χιλιοστά, αλλά η 4K εικόνα που τραβάει είναι καταπληκτική. Εξίσου εντυπωσιακός είναι και ο ήχος.

Φορτίζει μέσα σε 45 λεπτά, για να την έχετε πάντοτε σε ετοιμότητα, είτε την τοποθετήσετε στο αυτοκίνητο, στο drone, στο κράνος, ή όπου αλλού σκεφτείτε.

- Advertisement -

Έχει τη δυνατότητα να τραβήξει video με χρονοκαθυστέρηση (από 1’’ έως 60’’), ενώ θα μπορείτε να φτιάξετε και τα δικά σας video με αργή κίνηση.

Διαθέτει ένα σωρό ρυθμίσεις μέσα από το ειδικό app για το κινητό σας, το οποίο σε πολλές περιπτώσεις θα σας λύσει τα χέρια.

Δέχεται κάρτα SD μέχρι 128GB, έχει micro HDMI θύρα και φορτίζει μέσω usb Type-C. Επιπλέον διαθέτει και υποτυπώδη ασφάλεια απέναντι στο νερό (IP64).

Φυσικά θα βγάλει και φωτογραφίες και μάλιστα με διάφορους τρόπους: είτε με αντίστροφη μέτρηση, είτε αυτόματα ανά μερικά δευτερόλεπτα.

Διαθέτει Bluetooth 4.0, έχει WiFi και η μπαταρία της είναι στα 960mAh, αλλά δεν μας λένε πόσο κρατάει.

Στο πακέτο υπάρχει κάλυμμα και σταντ για να κάθεται ή για να την τοποθετήσετε στο αυτοκίνητο κτλ.

Αυτό το διάστημα, το Banggood προσφέρει την Box 2 της Foxeer με έκπτωση 12%. Έτσι, θα γίνει δική σας με 104€ τελική τιμή.

Το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι – όπως σχεδόν πάντα – να χρησιμοποιήσετε ένα κουπονάκι, που για την περίπτωσή μας είναι το: a86387

Αποκτήστε την από το Banggood

- Advertisement -

Αφήστε ένα σχόλιο

avatar
  Παρακολουθήστε τα σχόλια  
Ενημέρωση για

Διαβάστε επίσης!