Μια πάρα πολύ αξιόλογη πρόταση στα TV Box μας έρχεται σήμερα από την H96, με το H8 να είναι μια συσκευή που θα κάνει αθόρυβα τη δουλειά της, χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία.

Κι αυτό ισχύει στην περίπτωση που ψάχνετε ένα απλό Tv Box, οικονομικό, το οποίο προορίζεται για μια δεύτερη τηλεόραση και θα αναλάβει να παίζει ταινίες κατά κύριο λόγο.

Σ’ αυτή την περίπτωση το H96 H8 θα σας έρθει κουτί!

Κατ’ αρχάς είναι πάρα πολύ σημαντικό το μικρό του μέγεθος. Ο σχεδιασμός του δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο, αλλά το λιλιπούτειο μέγεθός του το κάνει ικανό να κρύβεται στα πιο απίθανα μέρη!

Έτσι θα μπορείτε να το τοποθετήσετε όπου θέλετε, να το βάλετε πίσω από την τηλεόραση, ή σε σημείο που δεν θα φαίνεται καν.

Από εκεί και πέρα δεν θα προβληματιστείτε στο κομμάτι της πλοήγησης, μιας και διαθέτει όλες τις ευκολίες του Android 9.0 με το οποίο έρχεται εγκατεστημένο.

Στα σωθικά του «κουπί» τραβάει ο RK3228A, με GPU την Mali-400 και συνοδεία τους έχουν 2GB RAM και 16GB ROM.

Διαθέτει BT4.0 για να συνδεθεί με πληκτρολόγιο/ποντίκι ώστε να είναι ακόμα πιο λειτουργικό, ενώ θα συνδεθεί και με τις δυο μπάντες του wifi σας.

Με το H96 Mini H8 θα δείτε σε 4K ανάλυση τις ταινίες σας από το Youtube ή το Netflix, θα ακούσετε τη μουσική σας ή θα παίξετε τα παιχνίδια που «σηκώνει» ο επεξεργαστής/κάρτα γραφικών του.

Διαθέτει όμως και Miracast για να συνδέεται το κινητό σας με την τηλεόραση, ενώ υποστηρίζει και DLAN και HDR.

Στο κομμάτι της τιμής του είναι που ενθουσιάζει, μιας και στην προσφορά του Banggood μπορείτε να το κάνετε δικό σας με 19,9€!!

Αυτό σημαίνει ότι έρχεται χωρίς επιπλέον χρέωση, με δωρεάν μεταφορικά, στην πόρτα σας.

Αν το βιάζεστε μπορείτε να δώσετε τα 2,8€ που κοστίζει η Priority για να βλέπετε που είναι το πακέτο σας και να το πάρετε πιο γρήγορα.

Είναι και ετοιμοπαράδοτο! Ούτε 20€ για TV Box;; Μια χαρά!

Αποκτήστε το H96 Mini H8 με μόλις 19,9€ από το Banggood!
0 0 vote
Article Rating
Παρακολουθήστε τα σχόλια
Ενημέρωση για
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments