Σάββατο, Νοέμβριος 16, 2019
Αρχική Παρουσιάσεις Wearables Η εμφάνιση κάνει τη διαφορά: Zeblaze Vibe 5 Pro

Η εμφάνιση κάνει τη διαφορά: Zeblaze Vibe 5 Pro

-

- Advertisement -

Την ώρα που όλα σχεδόν τα smartwatches στα 30 περίπου ευρώ δεν έχουν και τίποτα το παραπάνω, ή το διαφορετικό να μας προσφέρουν, ένα πράγμα μένει για να κάνει τη διαφορά: η εμφάνισή τους!

Αυτό το κατάλαβαν καλά στην Zeblaze. Διότι τι άλλο να χωρέσεις σε ένα ρολόι που προσπαθείς να κρατήσεις χαμηλά το κόστος του;

Με ποιον τρόπο θα καταφέρεις να προσελκύσεις το κοινό; Αν όχι με τις λειτουργίες, τότε σίγουρα με την εμφάνιση και το Zeblaze Vibe 5 Pro εκεί κάνει τη διαφορά.

Στιβαρή κατασκευή, από αλουμίνιο και με μια μεγάλη οθόνη διαμέτρου 50χιλ για να ταιριάξει και να ξεχωρίζει στον καρπό σας.

- Advertisement -

Με το μέγεθος και το στυλ της, διότι από χαρακτηριστικά έχουμε μια από τα ίδια: 1,3’’ με ανάλυση 240×240. Τίποτα το συγκλονιστικό δλδ.

Τουλάχιστον έχει νέας γενιάς αισθητήρα καρδιακών παλμών για μεγαλύτερη ακρίβεια και γενικότερα αναβαθμισμένους αισθητήρες για τα διάφορά αθλήματα που καταγράφει.

Εσείς απλά το φοράτε κι αυτό θα κάνει τα υπόλοιπα!

Έχει 24/7 παρακολούθηση παλμών και καταγραφή 8 διαφορετικών αθλημάτων με πληροφορίες για την απόσταση, τις θερμίδες και τα βήματα που έχετε κάνει.

Επιπλέον θα σας παρέχει πληροφορίες για την ποιότητα του ύπνου σας, ενώ θα σας ειδοποιεί όταν έχετε κλήση, μήνυμα ή μνμ από τις διάφορες εφαρμογές στο κινητό σας.

Εδώ να σταθούμε λίγο παραπάνω και να σημειώσουμε ότι το app του είναι το wearhealth, το οποίο δείχνει αρκετά υποσχόμενο.

Κάτι ακόμα που δεν πρέπει να περάσει απαρατήρητο, είναι ότι η οθόνη του είναι αφής που σ’ αυτή την κατηγορία τιμής δεν θεωρείται και δεδομένο πάντα.

Τέλος, η μπαταρία του είναι στα 180mAh, φορτίζει μέσα σε 2 ώρες και προσφέρει μια αυτονομία από 3 έως 5 ημέρες, ενώ έχει αδιαβροχοποίηση IP67.

Αυτό σημαίνει ότι δεν θα το έχετε μαζί σας στο ντους, στην πισίνα ή στη θάλασσα, όπως για παράδειγμα με το Vibe 5 το απλό.

Την καινούργια αυτή πρόταση της Zeblaze μπορείτε να την αποκτήσετε με 30€ στην προπαραγγελία του Banggood. Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται η PDM και οι αποστολές ξεκινούν στις 22 του μήνα.

Αποκτήστε το Vibe 5 Pro από το Banggood

- Advertisement -

Αφήστε ένα σχόλιο

avatar
  Παρακολουθήστε τα σχόλια  
Ενημέρωση για

Διαβάστε επίσης!