Όσοι ψάχνετε για μικρόφωνο στον υπολογιστή σας (και όχι μόνο), η περίπτωση του συγκεκριμένου που παρουσιάζουμε σήμερα έχει ενδιαφέρον.

Φυσικά το μεγαλύτερο ενδιαφέρον εστιάζεται στην τιμή του, καθώς θα σας κοστίσει λίγο παραπάνω από 11€!

Το μικρόφωνο είναι όμορφο, με καλή κατασκευή κι έχει ένα βύσμα 3,5 χιλιοστών για να τοποθετηθεί είτε σε υπολογιστή είτε σε κινητό τηλέφωνο.

Δεν χρειάζονται πολύπλοκες εγκαταστάσεις καθώς απλά βάζετε το βύσμα στον υπολογιστή και μπορείτε άμεσα να χρησιμοποιήσετε το μικρόφωνο.

Το design του είναι ωραίο ενώ συνοδεύεται και από ένα ποιοτικό τρίποδο τα πόδια του οποίου ανοιγοκλείνουν. Γενικά δείχνει μία πάρα πολύ καλή κατασκευή.

Το μέγεθός του δεν θα προβληματίσει και θα χωρέσει άνετα στο γραφείο, καθώς το μικρόφωνο έχει μήκος 13,5 εκατοστά και το τρίποδο ύψος έως 20 εκατοστά.

Το μικρόφωνο “κλειδώνει” πάνω στο τρίποδο και μπορεί να γυρίσει έως και 180 μοίρες. Το μήκος του καλωδίου που το συνοδεύει φτάνει τα 1,8 μέτρα.

Διαθέτει τεχνολογία noise-cancelling και high-definition ήχο και όπως θα περίμενε κανείς είναι πολύ ανώτερο από τα ενσωματωμένα μικρόφωνα τα οποία διαθέτουν οι περισσότεροι πλέον υπολογιστές.

Αν κάνετε τα πρώτα σας βήματα στο YouTube ή οπουδήποτε αλλού χρειάζεται μικρόφωνο, τότε  το συγκεκριμένο θα σας λύσει τα χέρια χωρίς να σας κοστίσει μία περιουσία.

Κουπόνι δεν υπάρχει αλλά ούτως ή άλλως  στα 11 ευρώ δεν υπάρχει φόβος τελωνείου. Μόνο βιαστείτε
διότι έχουν απομείνει μόλις 21 κομμάτια στο Banggood
.

Ανώνυμο μεν, ποιοτικό δε! Αποκτήστε το:

Αφήστε ένα σχόλιο

avatar

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

  Παρακολουθήστε τα σχόλια  
Ενημέρωση για