Τετάρτη, Οκτώβριος 23, 2019
Αρχική Παρουσιάσεις Gadgets Κατασκοπευτικό στυλό/usb/κάμερα/μαγνητόφωνο στα 21€!

Κατασκοπευτικό στυλό/usb/κάμερα/μαγνητόφωνο στα 21€!

-

- Advertisement -

Ποτέ πια δεν θα πιαστείτε απροετοίμαστοι. Όσοι έχετε τον οποιονδήποτε λόγο να βαδίσετε σε κατασκοπευτικά μονοπάτια, μόλις βρήκατε ένα ιδανικό gadgetάκι!

Το στυλό που θα ζήλευε ο ΘΟΥ-ΒΟΥ, το στυλό με το οποίο θα υπογράφετε και την ίδια ώρα θα ηχογραφείτε και θα τραβάτε video/φωτογραφίες!

Ένα κατασκοπευτικό στυλό που κατ’ αρχάς, τραβάει τα βλέμματα με το σχεδιασμό και τον όγκο του. Δείχνει και είναι μεγάλο, επιβλητικό και premium σε όψη.

Το σώμα του είναι κατασκευασμένο από μέταλλο. Μ’ ένα στριφογύρισμα του κάτω μέρους, βγαίνει η μύτη του στυλό.

- Advertisement -

Η κάμερα βρίσκεται στο πάνω μέρος και μπορεί να τραβήξει 1080p video (.avi) για περίπου μια ώρα, προτού πέσει η μπαταρία.

Στα video υπάρχει η δυνατότητα καταγραφής της ημερομηνίας και της ώρας. Την ώρα που καταγράφει video, δεν αναβοσβήνει κάποιο λαμπάκι που να προδίδει την εγγραφή. Μόνο στην αρχή αναβοσβήνει ένα led για 3 φορές, ώστε να σιγουρευτείτε ότι καταγράφει.

Το μικρόφωνό του είναι σχεδόν αόρατο και θα καταγράψει τις ομιλίες σε οποιονδήποτε χώρο (κατά προτίμηση κλειστό), για πάνω από μια ώρα.

Όλα αυτά με την ενσωματωμένη μνήμη των 16GB, την οποία μπορείτε να αυξήσετε με μια κάρτα micro SD / TF (32GB max) μιας και το στυλό έχει θύρα επέκτασης!

Θα βγάλει και φωτογραφίες, ανάλυσης 1280×1024 και 2560×1440, ενώ όλα τα αρχεία είναι προσβάσιμα από τον υπολογιστή σας, μιας και το στυλό έχει και θύρα usb.

Το συγκεκριμένο πολύ-λειτουργικό στυλό κοστίζει 21,30€, δηλαδή ακριβώς κάτω από το όριο των 22€, οπότε δεν υπάρχει και φόβος τελωνείου με τη δωρεάν αποστολή.

Δικό σας από το Banggood

- Advertisement -

Αφήστε ένα σχόλιο

avatar
  Παρακολουθήστε τα σχόλια  
Ενημέρωση για

Διαβάστε επίσης!