Μπορεί να μην έχετε ακούσει ποτέ την πασιγνωστη Anry και τα Tablet της, αλλά δε θέλω να νιώθετε ενοχές! Κανείς δεν την έχει ακούσει, και είμαι σχεδόν σίγουρος οτι αυτό είναι το πρώτο τους tablet.

Παρόλα αυτά τα χαρακτηριστικά του, και η τιμή του είναι άκρως συμπαθέστατα, οπότε αξίζει να του ρίξετε μια ματιά.

Αρχικά μιλάμε για Tablet με Full HD, IPS οθόνη 10″, με ΜΠΟΛΙΚΑ Bezels.

Στο εσωτερικό του έχει έναν εντυπωσιακό στα νούμερα, αλλα μετριο στις επιδόσεις, Helio X20 με 10 πυρήνες στα 2.6Ghz, και συνοδεία του 4GB RAM και 64GB ενσωματωμένης μνήμης.

Στην πλάτη του θα βρείτε μια κάμερα 13MP, ενώ θα βρείτε μια ακόμη στην πρόσοψη, στα 5MP.

Στη βάση του θα βρείτε όχι ένα, αλλα δύο ηχεία, με τη μπαταρία του να φτάνει τα 8000mAh, και να του χαρίζει 10 ώρες αυτονομίας σύμφωνα με την Anry, οπότε γύρω στις 6 στην πραγματικότητα, με το Anry X20 να είναι εξοπλισμένο με GPS, Dual Band WiFi και Bluetooth 4.1.

Όπως είδατε στον τίτλο όμως, το Tablet της Τιερί Anry, προσφέρει και 4G συνδεσιμότητα, με όχι μία, αλλα δύo MicroSIM θύρες, οι οποίες είναι ξεχωριστές απο την θύρα επέκτασης της μνήμης με MicroSD κάρτα.

Τέλος, θα βρείτε τόσο μια θύρα ακουστικών, όσο και μια USB Type-C θύρα φόρτισης και μεταφοράς δεδομένων, με το λειτουργικό του Anry X20 να βασίζεται στο Android 8.1

Οπως βλέπετε, απο χαρακτηριστικά ΔΕΝ ΕΙΝ’ΚΑΚΟ, ούτε φυσικά θα ρημάξει τα benchmarks, είναι όμως σε πολύ καλά επίπεδα, ειδικά αν μετρήσουμε και την τιμή του, αφού χρησιμοποιώντας το κουπόνι R466959542227000 να το αποκτήσετε με 142,5€ και δωρεάν μεταφορικά με το Priority.

Αφήστε που στη συσκευασία θα βρείτε και θήκη και προστασία οθόνης, και ακουστικά, και βάση, και ένα Touch Pen.

Ναου δις ιζ ε λοτ μπετερ ντιλ

Αποκτήστε το ANRY X20 4G Tablet στα 142.5€

Με κουπόνι R466959542227000

Αφήστε ένα σχόλιο

avatar
  Παρακολουθήστε τα σχόλια  
Ενημέρωση για