Τετάρτη, 22 Ιανουαρίου, 2020
Αρχική Παρουσιάσεις Laptops/Tablets Teclast F6 Plus : Ενα εντύπωσιακό Ultrabook 13.3", με περιστρεφόμενη οθόνη αφής...

Teclast F6 Plus : Ενα εντύπωσιακό Ultrabook 13.3″, με περιστρεφόμενη οθόνη αφής και τεράστια αυτονομία!

Με λίγότερα απο 300€ και πληρωμή σε 2 φάσεις!

-

- Advertisement -

Οι τιμές στα Ultrabooks έχουν πέσει πάρα πολύ, σε σημείο που μπορείτε να πάρετε τρομερά εργαλεία με πολύ λίγα χρήματα. Μια τέτοια συσκευή είναι και το Teclast F6 Plus, που είναι ένα πραγματικό κόσμημα σε εμφάνιση και εξοπλισμό, και ΠΑΡΑ πολύ προσιτό στην τιμή!

Το F6 Plus έχει οθόνη αφής 13.3″ με Full HD ανάλυση, η οποία περιστρέφετε και κατα 360 μοίρες για να γίνει απο Laptop, Tablet με μια κίνηση.

Teclast F6 Plus 360 degrees uses

Πέρα απο την δυνατότητα ανάγνωσης μέχρι 10 διαφορετικών πατημάτων, η οθόνη του Teclast F6 Plus έχει και δυνατότητα χρήσης Stylus, αφου αναγνωρίζει 1024 διαφορετικά επίπεδα πίεσης.

Το F6 Plus είναι κατασκευασμένο εξολοκλήρου απο αλουμίνιο, με διαστάσεις 32.00 x 21.00 x 1.80 cm και βάρος 1.6 κιλά.

- Advertisement -

Teclast F6 Plus 360 touch screen

Η Teclast έχει επιλέξει τον Intel Gemini Lake 4100 για επεξεργαστή, τον οποίο συνοδεύουν η Intel Graphics 600 GPU, 8GB RAM και 256GB SSD δίσκο.

Αντάμα της οθόνης, υπάρχει το πληκτρολόγιο , που μπορεί να του λείπει το Numpad, οπως ήταν το απολύτως αναμενόμενο, είναι όμως φωτιζώμενο, και έρχεται πακέτο με ένα πολύ μεγάλο Touchpad με Gestures.

Teclast F6 Plus 360 SoC

Την απαραίτητη ενέργεια, σε ολα αυτά, προσφέρει η μπαταρία 10000mAh που μπορεί να κρατήσει τα φώτα ανοιχτά για 7-8 συνεχόμενης χρήσης, οπότε δύσκολα θα σας κρεμάσει.

Το ίδιο ισχύει και για τις διαθέσιμες θύρες, αφού δε θα χρειαστεί να βασίζεστε σε hubs και άλλα τέτοια κόλπα, μιας και το Teclast F6 Plus έχει πάνω του ολα τα απαραίτητα.

Teclast F6 Plus 360 degrees laptop Ports

Και 2 USB 3.0 θύρες, και USB Type-C, και mini-HDMI, και Card Reader, και θύρα ακουστικών. Φυσικά η συσκευή ειναι εξοπλισμένη με Dual Band WiFi αλλα και Bluetooth.

Τέλος έχουμε και το λογισμικό, που φυσικά ειναι το Windows 10.

To Teclast F6 Plus θα ξεκινήσει να φεύγει απο τις αποθήκες του Gearbest για όσους το αγοράσουν, 11-13 Φεβρουαρίου. Και μπορεί η αναμονή να είναι αρνητικό, αλλα εδώ δεν είναι και τόσο. Γιατι σας έχω καλό Deal.

Teclast F6 Plus 360 degrees laptop Battery

Στην προπαραγγελία ουσιαστικά του Gearbest το Teclast F6 Plus μπορεί να γίνει δικό σας με 297€ με το Priority να είναι ένα δεκάρικο ακόμα.

Με λίγα λόγια αγαπητέ αναγνώστη, με 307€ ΤΕΛΙΚΗ τιμή μπορείτε να πάρετε ένα ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ λαπτοπ σε ολα τα επίπεδα.

Αποκτήστε το Teclast F6 Plus απο το Gearbest

- Advertisement -
Aggelos Pap
Αν έχετε κάποιο πρόβλημα με τη συσκευή σας, ή κάποια ερώτηση για το Android μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου

Αφήστε ένα σχόλιο

avatar
  Παρακολουθήστε τα σχόλια  
Ενημέρωση για

Διαβάστε επίσης!