Βγήκατε που λέτε στην αγορά για Tablet, και βλέπετε οτι οι επιλογές σας περιλαμβάνουν συσκευές με SoC 4ετίας και πενταετίας. Γιατι καλα τα Deca core SoC, αλλα παραμένουν παλαιολιθικά.

Το Teclast T30 ακολουθεί μια εντελώς διαφορετική προσέγγιση, αφού παίρνει το Hardware μιας πολύ καλής upper mid-range συσκευής Smartphone, σε μια πολύ μεγαλύτερη οθόνη.

Στην πρόσοψη του, λοιπόν. θα βρείτε μια Full HD οθόνη 10.1″ με μέγιστη φωτεινότητα τα 370 nits, κάτι που την κάνει σχετικά ευανάγνωστη ακόμα και με ήλιο κόντρα, μια δυνατότητα που λείπει στο 95% των υπόλοιπων android tablets της αγοράς.

Teclast T30 4G Tablet 10.1-inch Screen

Για SoC η Teclast επέλεξε τον Helio P70, το καλύτερο απο το Midrange SoCs της , τον οποίον συνοδεύουν 4GB RAM και 64GB ROM με δυνατότητα επέκτασης μέσω MicroSD. Νομίζω οτι τουλάχιστον απο πλευράς επιδόσεων, το T30 θα είναι άνετα ανάμεσα στο τοπ 5 των Κινέζικων tablets, ίσως και το κορυφαίο μαζί με το Mi Pad 4 με τον SD 660.

Teclast T30 4G Tablet 10.1-inch SoC

Οι επιδόσεις ομως δεν είναι το μόνο θετικό του Teclast T30, αφού το Tablet κοστίζει μόλις 163€ και έχει ΚΑΙ 4G συνδεσιμότητα για να του βάλετε SIM και να είστε συνδεδεμένοι παντού, ενώ στο “πακέτο” υπάρχει Dual Band WiFi, GPS, Bluetooth 4.1, θύρα ακουστικών, και μια USB Type-C θύρα.

Μέσω της τελευταίας γίνεται η φόρτιση της μπαταρία 8000mAh που χαρίζει στο tablet 11 ώρες συνεχής αναπαραγωγής βίντεο, κάτι που με απλά λόγια σημαίνει, οτι ότι και να του κάνετε δύσκολα θα το βγάλετε νοκ άουτ σε μια ημέρα.

Teclast T30 4G Tablet 10.1-inch Battery

Τέλος έχουμε το Android 9.0 στη θέση του Software, και Smart Amplifier Chip για βελτιωμένη ηχητική εμπειρία.

Το Teclast T30 είναι μια απο τις καλύτερες λύσεις στην κατηγορία των Android Tablets , για media consumption, αφού έχει χορταστική οθόνη, μεγάλη αυτονομία, επεξεργαστή που τραβάει στην ανηφόρα, ενώ και η Mali G72 μπορεί ανετότατα να παίξει πάρα πολλά απο τα παιχνίδια του Google Play, ακόμα και τα πιο απαιτητικά.

Και ολα αυτά με τιμή που ΜΟΛΙΣ ξεπερνάει τα 163€ με το κοντέρ να σταματάει στα 163.7€ με το Priority Mail να κοστίζει άλλα 8€ οπότε πάμε σύνολο στα 172€.

Αν το θέλετε για ταινίες, σειρές, παιχνίδια, Youtube, αλλά και άνετη δουλειά σε Web based εφαρμογές και Browsing, το Teclast T30 είναι το ΑΣΤΕΡΙ στην κατηγορία, και δε θα σας απογοητεύσει πουθενά. Και έχει και hardware που θα βγάλει με άνεση μια τριετία.

Αποκτήστε το Teclast T30 4G Tablet 10.1

Με κουπόνι GBTT30LY

Αφήστε ένα σχόλιο

avatar
  Παρακολουθήστε τα σχόλια  
Ενημέρωση για