Πέμπτη, Οκτώβριος 24, 2019
Αρχική Παρουσιάσεις Gadgets Μας ενθουσίασε: Ο mini προτζέκτορας που ΚΑΝΕΙ τη διαφορά!

[ΠΡΟΣΦΟΡΑ στα 147€ με 1GB RAM] Μας ενθουσίασε: Ο mini προτζέκτορας που ΚΑΝΕΙ τη διαφορά!

-

- Advertisement -

Ανανέωση 08/10

Όλα τα παρακάτω γράφτηκαν στις 17 Σεπτεμβρίου και ισχύουν κανονικά, ΩΣΤΟΣΟ, από χτες υπάρχει σε προσφορά ΑΚΡΙΒΩΣ ο ίδιος προτζέκτορας, αλλά με 1GB RAM και 8GB ROM.

Είναι σε promo sale από το Banggood και με σχεδόν τσάμπα την Priority Direct Mail αποστολή για να έρθει γρήγορα και χωρίς τελωνείο στην πόρτα σας.

Αφού διαβάσετε τα χαρακτηριστικά του, στο κάτω μέρος θα βρείτε κι ένα δεύτερο link για τον προτζέκτορα που είναι σε προσφορά!

 

- Advertisement -

 

 

Υπάρχουν προτζέκτορες και προτζέκτορες… και υπάρχει και ο προτζέκτορας της AUN που τον ερωτευτήκαμε με την πρώτη ματιά.

Για να εξηγηθούμε πρώτα όμως: ψάχνω γενικά τους προτζέκτορες γιατί – λόγω δουλειάς – χρειαζόμαστε ένα αξιόλογο μηχάνημα.

Το ιδανικό, ακόμα, δεν υπάρχει. Δεν υπάρχει τουλάχιστον στα λεφτά που είμαστε διατεθειμένοι να δώσουμε. Όσοι έχετε πάνω από χιλιάρικο στο budget για προτζέκτορα, είστε ευπρόσδεκτοι να στείλετε μήνυμα στο messenger του angroid.

Θα σας βολέψουμε.

Όσοι όμως, όπως κι εμείς, ψάχνετε για κάτι καλό και αξιόλογο, χωρίς να βγείτε στη γύρα για δανεικά, σας/μας έχουμε τη λύση: τον προτζέκτορα της AUN!

Μέχρι τώρα, η εμπειρία μου από άλλους προτζέκτορες ήταν ολίγον τι προβληματική, όχι γιατί δεν δούλευαν, αλλά για δυο βασικούς λόγους: μέγεθος και ρεύμα.

Διότι και το μέγεθός τους ήταν κανονικό μεν, αλλά δύσκολο για τις καθημερινές μετακινήσεις και η απαίτησή τους για ρεύμα, ανέβαζε το βαθμό δυσκολίας.

Διότι δεν γίνεται να έχουμε 32.000 πρίζες σε ένα δωμάτιο. Κι αυτός ο Μέρφυ, που πάντα παραμονεύει, σημαίνει ότι εκεί που πάω, θα βρω την πρίζα στο πιο απίθανο και δυσπρόσιτο σημείο.

ΌΛΑ αυτά, όμως, φίλοι μου, ΛΥΝΟΝΤΑΙ με τον προτζέκτορα της AUN!

Ναι, δεν έχει την φοβερή φωτεινότητα, μιας και δεν ξεπερνάει τα 2000 lumens, κάτι που σημαίνει ότι σε φως της ημέρας δεν θα φαίνεται πολύ καλά.

Προσπεράστε το όμως. Άλλωστε λίγη συσκότιση σε κλειστό χώρο, πάντα θα βρεις τρόπο να κάνεις.

Αλλά αυτή είναι και η μόνη, μικρή, παραχώρηση που θα πρέπει να κάνουμε. Κατά τ’ άλλα, το εργαλείο είναι ΦΟΒΕΡΟ και δεν κοστίζει μια περιουσία!

Πρώτα-πρώτα ο συγκεκριμένος έχει μπαταρία στα 4.200mAh που σημαίνει ότι δεν θα ψάχνετε για πρίζες, απλά φορτίστε τον και θα σας βγάλει ασπροπρόσωπους όπου κι αν είστε!

Δεύτερον, είναι τόσο μικρός που χωράει άνετα στην κwλότσεπη ή στο τσαντάκι, μιας και το μέγεθός του είναι όπως ενός κινητού και το πάχος του όπως ενός powerbank.

Κυριολεκτικά θα τον έχετε ΟΠΟΥ κι αν είστε!

Επιπλέον, έχει android 7.1, συνδέεται στο wifi και στις δυο μπάντες, έχει Bluetooth (4.1) και φυσικά θύρες usb (για ασύρματο πληκτρολόγιο/ποντίκι και στικάκι), HDMI, Audio και TF card.

Έχει κανονικό playstore, εννοείται ότι η γλώσσα αλλάζει σε ελληνικά ή αγγλικά, ό,τι προτιμάτε και παίζει video μέχρι 1080p.

Το εύρος λειτουργίας του είναι μέχρι τα 5 μέτρα και βγάζει εικόνα μέχρι 120 ίντσες. Κάτι επίσης που δεν συναντάς εύκολα, είναι τα 2GB RAM που έχει ο συγκεκριμένος.

Διαθέτει και 16GB ενσωματωμένης ROM, αλλά με τις θύρες usb/HDMI θα του βάζετε στικάκι ή θα το συνδέετε σε laptop/tv box αν χρειαστεί.

Μάλιστα η AUN σας/μας (ναι, θα το φέρουμε για review όπως καταλάβατε) προσφέρει κι ένα τρίποδο για να τον στερεώνουμε όπου θέλουμε.

Δεν το συζητώ ότι είναι μια καταπληκτική συσκευή, με την οποία έχει κανείς ένα ολοκληρωμένο σύστημα οικιακής διασκέδασης… στην τσέπη του!

Όσο για το κόστος του, δεν είναι σε καμμία περίπτωση υπερβολικό, μιας και μπορείτε να τον αποκτήσετε στα 181€ μαζί με την Priority αποστολή για αποφυγή τελωνείου.

Ψάχνατε φορητό προτζέκτορα; Βρήκατε!!

Αποκτήστε τον ίδιο ακριβώς προτζέκτορα από το Banggood, αλλά με 1GB RAM και 8GB ROM στα 147€

- Advertisement -

Αφήστε ένα σχόλιο

avatar
  Παρακολουθήστε τα σχόλια  
Ενημέρωση για

Διαβάστε επίσης!