Υπάρχουν προτζέκτορες και προτζέκτορες… και υπάρχει και ο προτζέκτορας της AUN που τον ερωτευτήκαμε με την πρώτη ματιά.

Για να εξηγηθούμε πρώτα όμως: ψάχνω γενικά τους προτζέκτορες γιατί – λόγω δουλειάς – χρειαζόμαστε ένα αξιόλογο μηχάνημα.

Το ιδανικό, ακόμα, δεν υπάρχει. Δεν υπάρχει τουλάχιστον στα λεφτά που είμαστε διατεθειμένοι να δώσουμε. Όσοι έχετε πάνω από χιλιάρικο στο budget για προτζέκτορα, είστε ευπρόσδεκτοι να στείλετε μήνυμα στο messenger του angroid.

Θα σας βολέψουμε.

Όσοι όμως, όπως κι εμείς, ψάχνετε για κάτι καλό και αξιόλογο, χωρίς να βγείτε στη γύρα για δανεικά, σας/μας έχουμε τη λύση: τον προτζέκτορα της AUN!

Μέχρι τώρα, η εμπειρία μου από άλλους προτζέκτορες ήταν ολίγον τι προβληματική, όχι γιατί δεν δούλευαν, αλλά για δυο βασικούς λόγους: μέγεθος και ρεύμα.

Διότι και το μέγεθός τους ήταν κανονικό μεν, αλλά δύσκολο για τις καθημερινές μετακινήσεις και η απαίτησή τους για ρεύμα, ανέβαζε το βαθμό δυσκολίας.

Διότι δεν γίνεται να έχουμε 32.000 πρίζες σε ένα δωμάτιο. Κι αυτός ο Μέρφυ, που πάντα παραμονεύει, σημαίνει ότι εκεί που πάω, θα βρω την πρίζα στο πιο απίθανο και δυσπρόσιτο σημείο.

ΌΛΑ αυτά, όμως, φίλοι μου, ΛΥΝΟΝΤΑΙ με τον προτζέκτορα της AUN!

Ναι, δεν έχει την φοβερή φωτεινότητα, μιας και δεν ξεπερνάει τα 2000 lumens, κάτι που σημαίνει ότι σε φως της ημέρας δεν θα φαίνεται πολύ καλά.

Προσπεράστε το όμως. Άλλωστε λίγη συσκότιση σε κλειστό χώρο, πάντα θα βρεις τρόπο να κάνεις.

Αλλά αυτή είναι και η μόνη, μικρή, παραχώρηση που θα πρέπει να κάνουμε. Κατά τ’ άλλα, το εργαλείο είναι ΦΟΒΕΡΟ και δεν κοστίζει μια περιουσία!

Πρώτα-πρώτα ο συγκεκριμένος έχει μπαταρία στα 4.200mAh που σημαίνει ότι δεν θα ψάχνετε για πρίζες, απλά φορτίστε τον και θα σας βγάλει ασπροπρόσωπους όπου κι αν είστε!

Δεύτερον, είναι τόσο μικρός που χωράει άνετα στην κwλότσεπη ή στο τσαντάκι, μιας και το μέγεθός του είναι όπως ενός κινητού και το πάχος του όπως ενός powerbank.

Κυριολεκτικά θα τον έχετε ΟΠΟΥ κι αν είστε!

Επιπλέον, έχει android 7.1, συνδέεται στο wifi και στις δυο μπάντες, έχει Bluetooth (4.1) και φυσικά θύρες usb (για ασύρματο πληκτρολόγιο/ποντίκι και στικάκι), HDMI, Audio και TF card.

Έχει κανονικό playstore, εννοείται ότι η γλώσσα αλλάζει σε ελληνικά ή αγγλικά, ό,τι προτιμάτε και παίζει video μέχρι 1080p.

Το εύρος λειτουργίας του είναι μέχρι τα 5 μέτρα και βγάζει εικόνα μέχρι 120 ίντσες. Κάτι επίσης που δεν συναντάς εύκολα, είναι τα 2GB RAM που έχει ο συγκεκριμένος.

Διαθέτει και 16GB ενσωματωμένης ROM, αλλά με τις θύρες usb/HDMI θα του βάζετε στικάκι ή θα το συνδέετε σε laptop/tv box αν χρειαστεί.

MINI Proyector SORPRENDENTE. Full HD / 120 pulgadas / Android 7

Μάλιστα η AUN προσφέρει κι ένα τρίποδο για να τον στερεώνουμε όπου θέλουμε.

Δεν το συζητώ ότι είναι μια καταπληκτική συσκευή, με την οποία έχει κανείς ένα ολοκληρωμένο σύστημα οικιακής διασκέδασης… στην τσέπη του!

Όσο για το κόστος του, δεν είναι σε καμμία περίπτωση υπερβολικό, μιας και πλέον είναι ετοιμοπαράδοτος και κοστίζει 169€ από Ευρωπαϊκή αποθήκη του BG!

Κουπόνι: BGAMPX694

Αποκτήστε τον από το Banggood!

Αφήστε ένα σχόλιο

avatar
  Παρακολουθήστε τα σχόλια  
Ενημέρωση για