Το καλοκαίρι φτάνει και τι σημαίνει αυτό; Ότι πλέον έχετε μια τελευταία ευκαιρία να βγείτε στις παραλίες με καμμιά 10αριά (και βάλε) κιλά λιγότερα!

Κι επειδή εμείς εδώ στο Angroid.gr μας αρέσει να βοηθάμε κόσμο, σας έχουμε τη λύση!

Κι αυτή ακούει στο όνομα: Mijia Walking Pad!

Τι είναι αυτό; Ένας διάδρομος για να περπατάτε (δυστυχώς όχι για τρέξιμο) που δεν μοιάζει με κανέναν άλλον που έχετε δει ή που ψάχνετε να αγοράσετε από Ελλάδα.

Δεν έχει βραχίονες, δεν πιάνει μισό δωμάτιο χώρο και δεν είναι ογκώδης. Είναι ένας διάδρομος με ύψος μόλις 57 χιλιοστών!

Ναι, μόλις 57 χιλιοστά, τον οποίο τοποθετείτε ΟΠΟΥ θέλετε, κάνετε την άσκησή σας και μετά τον σηκώνετε και φεύγετε.

Πως; Μα, αφού είναι και αναδιπλούμενος, για να πιάνει ακόμα λιγότερο χώρο όταν δεν τον χρειάζεστε. Μια εξαιρετική λύση, χωρίς εγκαταστάσεις και πολύπλοκες διαδικασίες.

Αρκεί να έχετε ρεύμα. Μόνο αυτό ζητάει!

Πρόκειται για πραγματικά μια πάρα πολύ καλή περίπτωση, αρκεί βέβαια να μπορούμε να την αντέξουμε και οικονομικά.

Η άσκηση στο σπίτι ποτέ δεν ήταν ευκολότερη! Ο διάδρομος έχει τεχνολογία μείωσης θορύβου κι έχει διπλή λειτουργία: manual και αυτόματη.

Στην τελευταία σταματά και ξεκινά αυτόματα και επιταχύνει ή επιβραδύνει αυτόματα, ανάλογα με την κίνησή σας πάνω του.

Στο κάτω μέρος έχει κρυμμένη οθόνη που μας δίνει λίγες πληροφορίες, ωστόσο τις περισσότερες πληροφορίες θα τις αντλήσετε από το app στο κινητό.

Κάποιες τελευταίες λεπτομέρειες είναι ότι το βάρος του είναι στα 28 κιλά, έχει αρκετές προστασίες, ειδικό κοντρόλ και αντέχει μέχρι 90 κιλά.

Ωχ, αυτό το τελευταίο τώρα το πρόσεξα. Πρέπει δηλαδή να αγοράσω άλλον διάδρομο, για να χάσω κιλά, να φτάσω τα 90 για να πάρω το συγκεκριμένο… 😛

Ο διάδρομος της Xiaomi έχει αρχική τιμή στα 615€, αλλά επειδή όσο ωραίος κι αν είναι, δεν θα πούλαγαν ούτε έναν, αποφάσισαν να κάνουν σημαντική έκπτωση στην τιμή του.

Έτσι, με το κουπόνι, BGWPMJW1 η τιμή του πέφτει στα 343€ που είναι η χαμηλότερη ever! Βάλτε και τη δωρεάν αποστολή (με τρένο, αλλά δωρεάν) και έδεσε η προσφορά!

Αποκτήστε τον αναδιπλούμενο διάδρομο της Xiaomi με 343€ ΜΟΝΟ, από το Banggood!

 

0 0 vote
Article Rating
Παρακολουθήστε τα σχόλια
Ενημέρωση για
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments