Κυριακή, 19 Ιανουαρίου, 2020
Αρχική Παρουσιάσεις Mini PC - TV Boxes Beelink GT-King και GT-King Pro : Τα απόλυτα Media Players έρχονται τώρα...

Beelink GT-King και GT-King Pro : Τα απόλυτα Media Players έρχονται τώρα μέ Dual Boot CoreELEC/Android

-

- Advertisement -

Οι δύο εκδόσεις του πανίσχυρου TV Box της Beelink, GT King, και GT King Pro, είναι πολύ άνετα δυο απο τα καλύτερα Media Players που μπορείτε να βάλετε στο σαλόνι η την κρεβατοκάμαρα σας.

Και πως να μην είναι, απο τη στιγμή που μιλάμε για Boxάκια με τον Amlogic S922X με 4GB RAM και 64GB διαθέσιμη μνήμη αποθήκευσης, ενώ και απο πλευράς συνδεσιμότητας, θα βρείτε USB 3.0, HDMI Out, Bluetooth 4.1,SPDIF και Card Reader, την ώρα που στη συσκευασία υπάρχει και ένα καταπληκτικό Controller που δέχεται φωνητικές εντολές.

Αυτό το πακέτο γίνεται πλέον τρείς φορές πιο θελκτικό, αφού εκτός απο το Android 9.0 που είχε έτσι και αλλιώς εγκατεστημένο στις δύο συσκευές, πλέον θα σας έρχεται και μια καρτούλα MicroSD, η οποία περιέχει μια διανομή CoreELEC(Linux) η οποία ειναι ΕΙΔΙΚΑ σχεδιασμένη για Media Players.

Έτσι τα GT King, και GT King Pro μετατρέπονται σε ισχυρότατα Mini-PC με έμφαση στην αναπαραγωγη Multimedia, αφού με το CoreELEC μπορείτε πραγματικά να κάνετε τα δύο TV box πραγματικά άλλα μηχανήματα.

- Advertisement -

GT King Beelink Dual boot coreelec

Στο απλό boot , τα GT King ανοίγουν στο Android, αλλα αν βάλετε πρώτα την κάρτα με το CoreElec μέσα και μετά Boot, τότε θα βρεθείτε στo UI της ειδικής έκδοση Linux. Τόσο απλά, τόσο εύκολα!

Αν έχετε τίποτα απορίες για την όλη διαδικασία, που αποκλείεται, γιατι την έχω περιγράψει με γαργαλιστικές λεπτομέρειες, μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στα Forums της Beelink .

Και το καλύτερο δε σας το είπα ακόμα! Το έχει προσφορά ΚΑΙ το Beelink GT King, ΚΑΙ το Beelink GT King Pro!

Αποκτήστε το Beelink GT-King στα 118€ στο Flash Sale του Gearbest

Αποκτήστε το Beelink GT-King Pro στα 136€ στο Flash Sale του Gearbest

 

- Advertisement -
Aggelos Pap
Αν έχετε κάποιο πρόβλημα με τη συσκευή σας, ή κάποια ερώτηση για το Android μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου

Αφήστε ένα σχόλιο

avatar
  Παρακολουθήστε τα σχόλια  
Ενημέρωση για

Διαβάστε επίσης!