Κατ’ αρχάς δεν θέλω να κακολογήσει κανείς την NVISEN… όχι επειδή δεν την ξέρουμε, να τη βαφτίζουμε άχρηστη κτλ.

Επιπλέον, φήμες ότι στο εξωτερικό κυκλοφορεί ως SVISEN αλλά στην Ελλάδα έρχεται ως NVISEN (για ευνόητους λόγους) κρίνονται αναληθείς.

Πέρα από την πλάκα όμως, το συγκεκριμένο Mini-PC αποτελεί μια πραγματικά ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ περίπτωση για το σαλόνι, το υπνοδωμάτιο κτλ.

Με το κλασικό, μικρό μέγεθος των mini-pc, το Y-MU01 δεν θα πιάσει πολύ χώρο όπου κι αν το βάλετε, ενώ θα σας ανοίξει διάπλατα μια νέα πόρτα στο κομμάτι της ψυχαγωγίας.

Διότι καλά τα TV-box, αλλά δεν μπορούν να φτάσουν τις δυνατότητες ενός καλού, ανταγωνιστικού και σοβαρού Mini-PC.

Και το Y-MU01 είναι όλα αυτά και ακόμα παραπάνω!

Μέσα του κρύβεται ο Intel Core i5-8265U, ένας εκ των κορυφαίων επεξεργαστών που θα βρείτε αυτή τη στιγμή σε Mini-PC, στα χρήματα που ζητάει η NVISEN.

Edit: Πλέον έχει βγει το αναβαθμισμένο μοντέλο με τον πιο ισχυρό i7-8565U με τα ίδια ακριβώς χαρακτηριστικά και με αύξηση στην τιμή μόλις 5€! Αυτό θα βρείτε στο link στο κάτω μέρος του άρθρου.

Καμμία υποχώρηση και υψηλές ταχύτητες, με ικανοποιητικό gaming ακόμα κι αν δεν έχει αυτόνομη κάρτα γραφικών, αλλά την κλασική Intel HD.

Τα βαριά παιχνίδια δεν θα παίζουν σε αυτό το σύστημα, αλλά θα μπορείτε να χαρείτε ένα σωρό άλλα παιχνίδια PC, που τα άλλα θα δυσκολεύονται να τρέξουν.

Κι αυτό επειδή μαζί με τον εξαιρετικό επεξεργαστή, η NVISEN δεν τσιγκουνεύεται τη RAM και εφοδιάζει με 8GB το Υ-ΜU01! 

Θέλετε κι άλλα; Το Mini-Pc αυτό είναι ολοκληρωμένο κι έχει και SSD σκληρό δίσκο, με επιλογή ανάμεσα σε 128GB και 256GB.

Κορυφαίο σύστημα, με δυνατό επεξεργαστή, τεράστια μνήμη, wifi (και τις δυο μπάντες), ΒΤ, κάρτα ήχου, 4 usb 3.0, 2 usb 2.0, 1 HDMI, 1 DP και θύρα ακουστικών ΚΑΙ Type-C!

Το σκέφτεστε ακόμα; Το συγκεκριμένο Mini-PC θα εκτοξεύσει στα ύψη τη λειτουργικότητα και τις δυνατότητες οποιασδήποτε τηλεόρασης κι αν το βάλετε!

Και δεν θα χρειαστεί να ξοδέψετε μια περιουσία, καθώς με το κουπόνι: BGARYA η τιμή του πέφτει στα 343€ και είναι τελική! (για την έκδοση με τα 128GB SSD δίσκο)

Επιπλέον είναι και σχεδόν ετοιμοπαράδοτο από το Banggood. Εσείς αρκεί να επιλέξετε την Priority Direct Mail για ν’ αποφύγετε το τελωνείο.

Μια ευκαιρία που, αν την αντέχετε οικονομικά, δεν πρέπει να χάσετε! Κορυφαία χαρακτηριστικά, σε κορυφαία τιμή!

Αποκτήστε το από 343€ στην πολύ καλή προσφορά του Banggood!

Αφήστε ένα σχόλιο

avatar
  Παρακολουθήστε τα σχόλια  
Ενημέρωση για