Παρασκευή, 13 Δεκεμβρίου, 2019
Αρχική Παρουσιάσεις Gadgets Ο πιο τεχνολογικά προηγμένος… ΣΚΟΥΠΙΔΟΤΕΝΕΚΕΣ!

Ο πιο τεχνολογικά προηγμένος… ΣΚΟΥΠΙΔΟΤΕΝΕΚΕΣ!

-

- Advertisement -

Εύκολα θα μπορούσε να κοσμεί το σπίτι του James Bond, ή αυτό του Μαγκάιβερ για να πετάξει τα απομεινάρια της τσίχλας, με την οποία θριαμβευτικά σταμάτησε μια βόμβα…

Όχι, το θυμάστε αυτό;; Το θυμάστε;; Τι;; Δεν ξέρετε τον Μαγκάιβερ; Το προσπερνάω…

Εδώ έχουμε μια περίπτωση ιδιαίτερη, ένα gadget για λίγους κι ωραίους. Εεεε εντάξει… κι εμείς ωραίοι είμαστε, αλλά δεν έχουμε τα λεφτά να μας περισσεύουν.

Αν όμως εσείς έχετε την οικονομική δυνατότητα, σκεφτείτε λίγο τη συγκεκριμένη λύση, τον σκουπιδοτενεκέ της που μπορεί να είναι ακριβός, αλλά είναι ο 1ος του είδους του – νομίζω – που κρύβει τόση τεχνολογία!

- Advertisement -

Είναι μεγάλος, λευκός και θα χωρέσει πολλά απορρίμματα (sic) μέσα του. Έχει εσωτερικό φωτάκι κιόλας, για να βλέπετε τι πετάτε το βράδυ!

Επιπλέον έχει υπέρυθρες για να εντοπίζει κίνηση και να ανοίγει το καπάκι, με τις υπέρυθρες να φτάνουν έως τα 35 εκατοστά εύρος, ενώ δεν κλείνει αν δεν φύγετε από μπροστά του. Είναι και ευγενικός.

Όμως όλα τα λεφτά – και δεν είναι και λίγα – είναι η θερμοπλαστική τεχνολογία με την οποία τον προίκισε η !

Με αυτή, ο κάδος μας αυτόματα είναι σε θέση να μαζέψει και να σφραγίσει τη σακούλα σκουπιδιών ώστε να είναι έτοιμοι να την πετάξετε!

Κι όλα αυτά με το πάτημα ενός και μόνο κουμπιού. Το πατάς, αυτός ανοίγει, αρχίζει να σφραγίζει και μόλις τελειώσει παίρνεις τη σακούλα και την πετάς.

Αν είστε από αυτούς που δεν θέλετε να λερώνετε τα χέρια σας με τα σκουπίδια, ή που απλά λατρεύετε να έχετε ό,τι πιο έξυπνο στο σπίτι σας, ο εν λόγω κάδος είναι για εσάς.

Να ξέρετε μόνο ότι θα σας κοστίσει. Διότι και με το κουπόνι: G89CAT η τιμή του φτάνει τα 89€ που δεν τα λες και ευκαιρία.

Όμως την τεχνολογία την πληρώνεις. Κι αν μπορείς, θα τον αγοράσεις!

Αποκτήστε τον από το Banggood!

- Advertisement -

Αφήστε ένα σχόλιο

avatar
  Παρακολουθήστε τα σχόλια  
Ενημέρωση για

Διαβάστε επίσης!