Το ηλεκτρικό σκούτερ της Xiaomi με δωρεάν αποστολή, χωρίς τελωνείο, απο το lightinthebox.com με 319€!

0
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Xiaomi M365

Η Xiaomi είναι μια εταιρία που οπως μάλλον θα έχετε ήδη καταλάβει δεν ασχολείται μόνο με τα κινητά, αφού απο τα τμήματα σχεδιασμού της εταιρίας ξετρυπώνουν απο στυλό, μέχρι… σκούτερ.

Το Xiaomi M365, είναι ένα εντυπωσιακό, αναδιπλούμενο ηλεκτρικό σκούτερ που έχει δημιουργήσει η Κινέζικη εταιρία, προσφέροντας σε μικρούς και μεγάλους την ευκαιρία για εύκολη μετακίνηση, γιατί η αλήθεια είναι ότι για πολλοί αντιπαθούν το περπάτημα.

Το M365, έχει σκελετό απο κράματα αλουμινίου και μαγνησίου, που του χαρίζει μικρό βάρος για εύκολη μετακίνηση, σε συνδυασμό με την αναδιπλούμενη φύση του.

Το board του έχει διαστάσεις 50×10 εκατοστά, και οι ρόδες του είναι 8.5″(όχι δεν μπορείτε να του βάλετε άλλες ζάντες)

Ο κινητήρας του Xiaomi M365 είναι 500W, με τελική ταχύτητα τα 25km την ώρα, με τη μπαταρία 18650mAh της LG , να χαρίζει αυτονομία 30km κατα μέσο όρο, στο πατίνι της Xiaomi. Μάλιστα τα δυναμό που είναι εφοδιασμένη η συσκευή φορτίζουν τη μπαταρία κατα την κίνηση για μεγαλύτερη αυτονομία.

Όσο εύκολα ξεκινάει, τόσο εύκολα σταματάει το M365, αφού στο σύστημα KERS θα βρείτε και E-ABS με κανονικά δισκόφρενα(οχι δεν έχει Brembo), που του δίνουν τη δυνατότητα να σταματήσει σε 4 μέτρα, πηγαίνοντας με την μέγιστη ταχύτητα του. Το αν θα είστε πάνω ή όχι όταν σταματήσει, είναι θέμα καθαρά των ικανοτήτων σας.

Το μέγιστο βάρος που μπορεί να σηκώσει το Xiaomi M365 είναι 100 κιλά, οπότε το δικάβαλο μάλλον το ξεχνάτε. Αν είστε δυο και είστε εντός ορίων, μάλλον χρειάζεστε σουβλατζή και όχι σκούτερ.

Η φόρτιση της μπαταρίας διαρκεί 5 ώρες, με την στάθμη της να φαίνεται απο τα 4 LED στο τιμόνι , δινοντας σας ανα πάσα στιγμή εικόνα για το πόση μπαταρία έχετε ακόμα.

Φυσικά, η Xiaomi έχει δημιουργήσει και μια συνοδευτική εφαρμογή, η οποία παρουσιάζει τη στάθμη της μπαταρίας, την ταχύτητα κίνησης, τις αποστάσεις που διανύεται, και τέλος, σας ειδοποιεί για τυχών προβλήματα που μπορεί να έχει το σκούτερ.

Μέχρι πριν απο λίγο καιρό, η αγορά τόσο ογκώδης συσκευής απο την Κίνα, ηταν φυσικά εκτός πραγματικότητας, αλλα πλέον με τις νέες μεθόδους αποστολής το Xiaomi M365 μπορεί να φτάσει ταχύτατα και χωρίς φόβο τελωνείου στην πόρτα σας.

Μάλιστα αυτές τις μέρες, στο Lightinthebox.com, πέρα απο την εξαιρετική τιμή που θα το βρείτε, (319€), το Κινέζικο υπερκατάστημα σας χαρίζει και τα έξοδα μεταφοράς, με τη μέθοδο Express, που θα φέρει το Xiaomi M365 στην αυλή σας σε μόλις 5-10 μέρες χωρίς ΚΑΜΙΑ χρέωση. Ούτε για αποστολή, ούτε για τελωνείο.

320€ λοιπόν, και ξεχνάτε το περπάτημα.

Αποκτήστε το Xiaomi M365 Scooter απο το Lightinthebox.com