Τετάρτη, Οκτώβριος 16, 2019
Αρχική Παρουσιάσεις Laptops/Tablets Περιστρεφόμενο 360ο μεταλλικό laptop/tablet με αξιόλογες επιδόσεις και τιμή 304€!

Περιστρεφόμενο 360ο μεταλλικό laptop/tablet με αξιόλογες επιδόσεις και τιμή 304€!

-

- Advertisement -

Έχουν γίνει και γίνονται προσπάθειες να γεφυρωθούν οι δυο – όχι και τόσο – διαφορετικοί κόσμοι των tablet και των laptop.

Κατά το παρελθόν έχουν παρουσιαστεί διάφορες λύσεις που παντρεύουν τα πλεονεκτήματα ενός σούπερ φορητού laptop, με τα αντίστοιχα ενός tablet.

Συνήθως, ωστόσο, όταν το τελικό αποτέλεσμα ήταν αρκετά ικανοποιητικό, βλέπαμε την τελική τιμή του προϊόντος και απλά… αλλάζαμε δρόμο!

Η προσπάθεια της BMax να μας δώσει ένα ισχυρό laptop-ultrabook, το οποίο όποτε το θελήσουμε μεταμορφώνεται σε tablet (και όχι μόνο) είναι άκρως αξιόλογη.

Η κατασκευή του είναι από μέταλλο, δείχνει και είναι όμορφο, ενώ το όλο σύνολο δεν ξεπερνά το ένα κιλό σε βάρος και τα 13χιλ σε πάχος.

- Advertisement -

Πέρα από εμφάνιση, έχει και αρκετή «δύναμη» χάρη στον 8ης γενιάς 4πύρηνο Gemini Lake N4100 (μέχρι τα 2.4GHz) που συνδυάζεται με την 9ης γενιάς UHD κάρτα γραφικών της Intel.

Οκ, δεν θα σας δώσει επιδόσεις-φωτιά, αλλά και πάλι για τα λεφτά του είναι παραπάνω από τίμια και αξιόλογη πρόταση.

Πόσο μάλλον όταν έρχεται με DDR4 μνήμη RAM στα 8GB αλλά και SSD δίσκο στα 256GB.

Το δυνατό του σημείο είναι η ευλυγισία του, καθώς μπορεί να περιστραφεί μέχρι 360ο ώστε από laptop να μετατραπεί σε tablet, ή να το διαμορφώσετε όπως αλλιώς θέλετε!

Έρχεται με Windows 10, οθόνη IPS στις 11,6 ίντσες (1920×1080), διπλό wifi (2.4GHz/5.0GHz), Bluetooth 5.0, θύρα Micro SD, Micro USB 3.0, Micro HDMI, Type-C και θύρα ακουστικών.

Έχει και κάμερα μπροστά, ενώ η μπαταρία του μπορεί να αντέξει έως και 8 ώρες (ανάλογα με τη χρήση), ενώ μέσα σε μια ώρα φτάνει στο 50%!

Laptop έχω… tablet έχω… αλλά και πάλι όσο το βλέπω, τόσο το θέλω το άτιμο…

Για την ώρα κρατιέμαι, όχι για τπτ άλλο αλλά επειδή δεν έχουμε ούτε καν σκυλόσπιτο, αλλά για εσάς που το έχετε ανάγκη και το θέλετε, ιδού ένα κουπονάκι: BGBMAXY12

Με αυτό η τιμή του πέφτει στα 298€, αλλά μαζί με τα έξοδα της PDM, διαμορφώνεται στην τελική των 304€. Καθόλου, μα καθόλου άσχημα!

Άτιμη κενωνία...

Οι τυχεροί βάλτε κουπόνι: BGBMAXY12

- Advertisement -

Αφήστε ένα σχόλιο

avatar
  Παρακολουθήστε τα σχόλια  
Ενημέρωση για

Διαβάστε επίσης!