Σάββατο, 25 Ιανουαρίου, 2020
Αρχική Παρουσιάσεις Smart Home Πλήρες σετ συναγερμού από την GUUDGO, στα ΕΛΛΗΝΙΚΑ!!!

Πλήρες σετ συναγερμού από την GUUDGO, στα ΕΛΛΗΝΙΚΑ!!!

-

- Advertisement -

Η GUUDGO έκανε θραύση, όταν πριν από μερικούς μήνες μας παρουσίασε μια εξαιρετικών δυνατοτήτων κάμερα, σε τιμή… λιώμα!

Ήταν από τις πρώτες επαφές της εταιρείας με πελάτες στο εξωτερικό κι ένας ιδανικός τρόπος για να «φτιάξει» όνομα.

Έχοντας καταφέρει αυτό το πρώτο, αποφασιστικής σημασίας βήμα, τώρα προχωρά στην παρουσίαση νέων προϊόντων στην γκάμα της, όπως αυτό το πλήρες σετ συναγερμού!

Σχεδιαστικά έχει μια νότα αλλαγής σε σχέση με τις άλλες προτάσεις στο χώρο, με τις καμπυλωτές άκρες να είναι το highlight της εμφάνισής του.

- Advertisement -

Βασίζεται στην πλατφόρμα έξυπνου σπιτιού της Tuya, από την οποία δανείζεται και το σχετικό app, που εκτοξεύει τις δυνατότητές του.

Το hub του, η βασική μονάδα δλδ, έχει μια μικρή οθόνη αφής στο κέντρο και προς τα επάνω για να κάνετε κάποιες βασικές λειτουργίες.

Όλα τα υπόλοιπα, προγραμματισμούς, αυτοματισμούς κτλ, θα τα κάνετε από το ειδικό και εύχρηστο app στο κινητό σας.

Το σύστημα συναγερμού της GUUDGO συνεργάζεται με τον Google Assistant και την Alexa, ώστε να του δίνεται και φωνητικές εντολές. Στα αγγλικά.

Μπορείτε να μοιραστείτε το app με τα άλλα μέλη της οικογένειάς σας, είναι πανεύκολο στην εγκατάστασή του και μέσω αυτού μπορείτε να ελέγχετε όλες τις συμβατές έξυπνες συσκευές του σπιτιού σας!

Οπότε δεν θα χρειάζεται να έχετε πολλά και διαφορετικά apps στο κινητό σας!

Το σετ συναγερμού δέχεται έως και 99 αισθητήρες για πόρτες, παράθυρα, αισθητήρες κίνησης, εντοπισμού διαρροών ή φωτιάς, για να ασφαλίσετε παντελώς το χώρο σας.

Φυσικά δέχεται και κάρτα SIM ώστε να μπορεί να σας ειδοποιεί άμεσα στο κινητό σας (και όσων άλλων ορίσετε) σε περίπτωση που ενεργοποιηθεί.

Αντίστοιχα σετ συναγερμού υπάρχουν πολλά στην αγορά της Κίνας, γιατί όμως επιλέξαμε να σας παρουσιάσουμε το εν λόγω σύστημα;

Πρώτον για την τιμή του. Το σετ της GUUDGO – που περιλαμβάνει 2 κοντρόλ, 1 αισθητήρα πόρτας/παραθύρου, 1 αισθητήρα κίνησης και 2 RFID κλειδιά – κοστίζει μόλις 40€!

Είναι σε Pre-Order από το Banggood, αλλά μην φοβάστε… οι παραγγελίες έχουν δρομολογηθεί για τις 9 Δεκεμβρίου. Μόλις σε 5 μέρες από σήμερα.

Το δεύτερο που μας έκανε εντύπωση, είναι το γεγονός ότι η GUUDGO έχει συμπεριλάβει ΚΑΙ τα ελληνικά στις γλώσσες του συναγερμού της!

Ένα χειροκρότημα κι ένα ΜΕΓΑΛΟ μπράβο στην Guudgo!

Αποκτήστε το σετ συναγερμού της Guudgo με 40€ από το Banggood!

- Advertisement -

Αφήστε ένα σχόλιο

avatar
  Παρακολουθήστε τα σχόλια  
Ενημέρωση για

Διαβάστε επίσης!