Παρασκευή, Ιούλιος 19, 2019
Αρχική featured : Το Amazfit Stratos 2 σε σούπερ προσφορά!

[ΠροσφορAlert]: Το Amazfit Stratos 2 σε σούπερ προσφορά!

-

- Advertisement -

Σημαντική μείωση στην τιμή του Xiaomi Amazfit Stratos 2, ενός από τα πιο δημοφιλή smartwatches της αγοράς.

Το Banggood το προσφέρει από τα 164€ (περίπου τόσο θα το βρείτε και στην Ελλάδα) με μόλις 120€ και κάτι ψιλά!

Το Amazfit Stratos 2 έχει κερδίσει δυο βραβεία, το reddot design award 2018 και το good design award 2018, οπότε δεν έχουμε να πούμε πολλά για τον υπέροχο σχεδιασμό του.

Η οθόνη του είναι αρκετά μεγάλη (1.34’), είναι τύπου OLED κι έχει ανάλυση 320×300, ενώ σύμφωνα με την Xiaomi αποδίδει πάρα πολύ καλά και υπό το φως του ήλιου.

Είναι αδιάβροχο μέχρι 50 μέτρα, οπότε άνετα το χρησιμοποιείτε σε πισίνα και στη θάλασσα, ενώ θα σας δώσει πολλές πληροφορίες για τρέξιμο, περπάτημα, ποδηλασία, κολύμπι, διάδρομο, ανάβαση κτλ.

Μάλιστα είναι από τα λίγα ρολόγια, αν όχι το μοναδικό, που είναι σε θέση να καταγράφει με ακρίβεια τις επιδόσεις στο τρίαθλο!

Θα κάνει ό,τι και τα περισσότερα smartwatches της αγοράς (ειδοποιήσεις/κλήσεις/μουσική μέσω Bluetooth, ξυπνητήρι) αλλά θα κρατήσει περισσότερο: έως και 5 ημέρες!

Η μπαταρία του είναι στα 230mAh και φορτίζεται πλήρως μέσα σε δυο ώρες. Δεν διαθέτει κάποιο λειτουργικό, ενώ ο αποθηκευτικός του χώρος (για τη μουσική σας) φτάνει τα 512Mb.

Όμως το πιο σημαντικό είναι ότι δεν έχει το Wiiwatch2 ως app, αλλά το AMAZFIT Watch app, που δεν μπορεί να είναι χειρότερο του Wiiwatch2.

Όπως γράψαμε και παραπάνω, το εξαιρετικό Amazfit Stratos 2 κοστίζει στην Ελλάδα από 164€ περίπου, ενώ οι μεγάλες αλυσίδες το προσφέρουν στα 249€!

Με το κουπόνι 28grbg όμως, μπορείτε να το αγοράσετε στα 120€ (και κάτι ψιλά) από το Banggood, μαζί με την τριγωνική αποστολή μέσω Ολλανδίας (priority direct mail).

Η προσφορά ισχύει για όσο υπάρχει ακόμα στοκ από το κατάστημα! Προλάβετε!

Αποκτήστε το Xiaomi Amazfit Stratos 2 από το Banggood

- Advertisement -

Αφήστε ένα σχόλιο

avatar
  Παρακολουθήστε τα σχόλια  
Ενημέρωση για

Διαβάστε επίσης!