Τετάρτη, 29 Ιανουαρίου, 2020
Αρχική Παρουσιάσεις Wearables #ΣχεδόνΤσάμπα S01E23: Ντιζαϊνάτα και πάμπφθηνα!

#ΣχεδόνΤσάμπα S01E23: Ντιζαϊνάτα και πάμπφθηνα!

-

- Advertisement -

Σ’ έναν κόσμο γεμάτο TWS ακουστικά, δεν είναι εύκολο να κάνεις τη διαφορά για να κερδίσεις κομμάτι από την «πίτα».

Επιπλέον, στο κομμάτι του ήχου η τεχνολογία πόσο άλλο πια να προχωρήσει; Σχεδόν όλες οι προτάσεις, από τα πιο φτηνά μέχρι τα πιο ακριβά, μας προσφέρουν περίπου τα ίδια πράγματα.

Τι δλδ; Bluetooth 5.0 – που πρέπει να είναι το μίνιμουμ των απαιτήσεων μας – θήκη με μπαταρία για τη μεταφορά των TWS ακουστικών μας, ποιοτικό ήχο και noise cancelling.

Οκ, οι ακριβές προτάσεις σίγουρα προσφέρουν καλύτερη ποιότητα ήχου, αλλά το μέσο αυτί ενός μέσου καταναλωτή δεν θα καταλάβει τη διαφορά.

- Advertisement -

Που μπορεί να γίνει η διαφορά λοιπόν; Μα, φυσικά, στο σχεδιασμό και το ντιζάιν των ακουστικών μας κι εκεί τα H17T της Bakeey – θεωρώ – ότι παίρνουν ΑΡΙΣΤΑ.

Είναι πανέμορφα, δεν ντρέπονται που θυμίζουν airpods, αλλά ίσα-ίσα προχωρούν το σχεδιασμό λίγο παραπάνω με τη γωνία που κάνουν να ταιριάζει πολύ ωραία στο πρόσωπο όταν τα φοράς!

Έχουν μεγάλη ματαρία 40mAh και φορτίζουν μέσα σε κάτι παραπάνω από 1 ώρα, ενώ η – επίσης πολύ όμορφη θήκη τους – έχει 350mAh μπαταρία για να τα φορτίζετε εν κινήσει.

Νομίζω ότι και μόνο ο σχεδιασμός τους είναι ικανός να σας κάνει να τα αγαπήσετε, αλλά αν δεν συγκινήστε ιδιαίτερα, τότε πρέπει να σας πω ότι κοστίζουν μόλις 9€!

Το Banggood μας έστειλε το κουπόνι: BGH17T κι εσείς εκμεταλλευτείτε το ΑΜΕΣΩΣ για να τα πάρετε σ’ αυτή την τιμή!

Είτε σε άσπρο, είτε σε μαύρο χρώμα, τα H17T είναι πανέμορφα και σίγουρα θα αποτελέσουν ένα δωράκι που θα εκτιμηθεί δεόντως!

Αποκτήστε τα από το Banggood!

- Advertisement -

Αφήστε ένα σχόλιο

avatar
  Παρακολουθήστε τα σχόλια  
Ενημέρωση για

Διαβάστε επίσης!