Φαίνεται ότι η «πίτα» στο κομμάτι των smartwatches είναι τόσο μεγάλη, που χωράει και καινούργιους παίκτες για να πάρουν μερίδιο.

Κάπως έτσι σκέφτηκε και η SENSFIT, μια καινούργια Κινέζικη εταιρεία που ξεκινά (να δούμε αν θα έχει και συνέχεια) την πορεία της στο χώρο με το ME1049.

Ένα απλό smartwatch, με απλές λειτουργίες και χαμηλή τιμή. Ό,τι πρέπει δηλαδή για να προσελκύσει κόσμο στην αρχή.

Το ME1049 έχει μια μεγάλη τετράγωνη οθόνη στις 1,3’’. Είναι βέβαια έγχρωμη αλλά όχι full touch μιας και όλες οι λειτουργίες γίνονται με ένα κουμπί στη βάση του.

Έχει τον αισθητήρα του για να μετρά βήματα, αποστάσεις, τους χτύπους της καρδιάς σου, αλλά και τον ύπνο σου.

Από την άλλη, όταν το συνδέσεις με το app του, το οποίο ονομάζεται SensFit, θα βλέπεις στον καρπό σου ειδοποιήσεις, μηνύματα και τις κλήσεις στο κινητό σου.

Ό,τι κάνουν όλα τα υπόλοιπα δηλαδή. Καμμία πρωτοτυπία.

Το ΜΕ1049 είναι διαθέσιμο σε δυο χρώματα: γκρι-ασημί και μαύρο, με τις διαστάσεις του να είναι 43x36x13 κάτι που σημαίνει ότι ταιριάζει καλύτερα σε μικρούς καρπούς.

Τέλος, η μπαταρία του είναι στα 170mAh και του δίνει αυτονομία μιας εβδομάδας που είναι ένα πάρα πολύ καλό νούμερο.

Το ακόμα καλύτερο είναι η τιμή του. Στο Preorder Deal του Banggood μπορείτε να το πάρετε με μόλις 15€ για τα πρώτα 500 κομμάτια!

Αυτή τη φορά προλάβαμε την προσφορά στην αρχή της και έχουν γίνει μόλις 20 προπαραγγελίες! Οι αποστολές ξεκινούν 5 Φεβρουαρίου. Υπομονή λοιπόν!

Αποκτήστε το ME1049 της Sensfit με 15€ απο το Banggood!

Αφήστε ένα σχόλιο

avatar
  Παρακολουθήστε τα σχόλια  
Ενημέρωση για