€163,20 Απόκτησε το
BGxm1C159

[#Ιστορικό_χαμηλό] Xiaomi Mijia 1C: Σκουπίζει, Σφουγγαρίζει και Κοστίζει μόλις 163.2€ απο Ευρώπη!

1

Ρομποσκούπες υπάρχουν πολλές πλέον στην αγορά! Θυμάστε την εποχή που φοβόμασταν αυτή τη νέα μόδα;

Την εποχή που κρυφογελούσαμε όταν κάποιος μας μιλούσε γι’ αυτές, αλλά παράλληλα ψάχναμε περισσότερες πληροφορίες στο internet; Πάντα με μια (αυξημένη) δόση αμφιβολιών.

Οι αμφιβολίες ωστόσο διαλύθηκαν και πλέον οι ρομποσκούπες είναι μέρος της καθημερινότητας πολλών νοικοκυριών, κάνοντας ΠΟΛΥ πιο εύκολο το καθημερινό καθάρισμα.

Εύκολο και οικονομικό, μιας και για να πάρετε μια τέτοια δεν χρειάζεται να «ματώσει» το πορτοφόλι σας. Ίσα-ίσα! Κι αν είστε στο ψάξιμο, σας έχω μια πολύ καλή περίπτωση.

Πρόκειται για την Mijia 1C που είναι ένα προϊόν της Xiaomi, οπότε από την αρχή ξεκινάμε καλά, μιας και όλοι την ξέρουμε και την εμπιστευόμαστε (την Xiaomi).

H 1C έχει σύστημα VDNS για να καταγράφει γρήγορα τις συντεταγμένες του χώρου σας αλλά και με ακρίβεια, προτού «πιάσει δουλειά».

Κι όταν ξεκινήσει έχει το VSLAM ως αρωγό, με τη βοήθεια του οποίου (και σε συνδυασμό με τον 4πλό επεξεργαστή της) υπολογίζει συνεχώς έως 50 φορές το δευτερόλεπτο την ιδανική διαδρομή!

Σ’ όλα αυτά βοηθούν και οι εξελιγμένοι αισθητήρες με τους οποίους η Xiaomi έχει προικίσει την Mijia 1C.

Μ’ αυτούς σχεδιάζει σωστά και με ακρίβεια το χάρτη του σπιτιού σας και τη διαδρομή της, ενώ έχει και υποβοήθηση σε περίπτωση που το φως δεν είναι αρκετό από μόνο του (το βράδυ π.χ.)

Η δύναμή της «τερματίζει» στα 2500pa που είναι μια χαρά για ρομποσκούπα και περισσότερα από τα 2000pa της ακριβότερης Roborock S50 της Xiaomi!

Μάλιστα έχει 4 διαφορετικές ταχύτητες αλλά και μεγάλο κάδο συλλογής σκόνης, που φτάνει στα 600ml (έναντι των 500ml της Roborock).

Η λογική της και ο τρόπος καθαρισμού της (με τα βουρτσάκια κτλ) είναι ακριβώς ίδιος με την Roborock, μόνο που την κερδίζει σε έναν ακόμα σημαντικό τομέα: αυτόν του ύψους!

Κι ενώ η S50 είναι «ψηλή» με σχεδόν 10 εκατοστά ύψος, η Mijia 1C έχει ύψος ελάχιστα πάνω από τα 8εκ κάτι που σημαίνει ότι θα «χωθεί» και θα καθαρίσει περισσότερα σημεία!

Πέρα από τους αισθητήρες για τους οποίους γράψαμε παραπάνω, έχει συνολικά 15 τέτοιους για να μην πέφτει από σκαλιά ή να αναγνωρίζει τα έπιπλά σας και να μην τα κοπανάει ανελέητα.

Φυσικά έχει το δικό της app για να την ελέγχετε και προγραμματίζετε από το κινητό σας, μέσω του οποίου μπορείτε να βάλετε εικονικό τείχος για να μην της επιτρέψετε να πάει σε κάποιον χώρο, αν δεν θέλετε!

Επιπλέον μπορεί και να σφουγγαρίσει το χώρο σας, έχοντας ειδικό δοχείο νερού στα 200ml γι’ αυτό το σκοπό, ενώ θα υπερπηδήσει με ευκολία εμπόδια έως 2εκ ύψους.

Μιας και τη συγκρίναμε λίγο με την Roborock, θα ήταν άδικο να μην πούμε ότι ΔΕΝ έχει το εξελιγμένο σύστημα laser της τελευταίας (LDS), ενώ και η μπαταρία της είναι πολύ μικρή, μόλις 2400mAh (έναντι 5200mAh της Roborock).

Αυτά είναι, όμως, και τα μόνα σημεία στα οποία θα χρειαστεί να κάνετε υποχωρήσεις. Στα της μπαταρίας πάντως, είναι αρκετά «έξυπνη» ώστε να γυρίσει στη βάση της όταν αυτή πέσει κάτω από ένα προκαθορισμένο όριο.

Και όχι… δεν θα επιστρέψει να συνεχίσει τη δουλειά όπως η Roborock. Ωστόσο η Xiaomi μας διαβεβαιώνει ότι με μια πλήρη φόρτιση θα τα βγάλει πέρα με ένα σπίτι 120m2

Την Mijia 1C της Xiaomi μπορείτε να την κάνετε δική σας με 163.2 στην προσφορά του Banggood απο Τσεχία!

Κουπόνι: BGxm1C159

Άλλα κουπόνια : BG101010M

VIP κουπόνια απο το Banggood
Αν είστε VIP στο Banggood, μπορείτε να πάρετε έξτρα κουπονάκια έκπτωσης ΑΠΟ ΕΔΩ (συνδυάζονται με αυτό που βλέπετε απο πάνω) και να κατεβάσετε την τιμή μερικά ευρώ ακόμα!
Τελευταία ανανέωση:03/11/2022 16:51
-
Ειδοποιηθείτε για χαμηλότερη τιμή!
Nikos Ber
Σχολιάστε πρώτος

Leave a reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Angroid.gr
Logo