Τετάρτη, 29 Ιανουαρίου, 2020
Αρχική Παρουσιάσεις Smart Home Alfawise PG - 105: Ολοκληρωμένο σύστημα συναγερμού με ασύρματη εγκατάσταση στα 51€!!

Alfawise PG – 105: Ολοκληρωμένο σύστημα συναγερμού με ασύρματη εγκατάσταση στα 51€!!

-

- Advertisement -

Νιώθετε ανασφάλεια; Φοβάστε τα βράδια. Θέλετε να κρατήσετε την πεθερά σας απ’εξω; Δεν σας φτάνουν οι κάμερες; Σας έχω ολοκληρωμένο σύστημα συναγερμού απο την Alfawise, με ΠΑΝΕΥΚΟΛΗ λειτουργία και εγκατάσταση, και όλα θα γίνουν εύκολα.

Το Alfawise PG 105, περιλαμβάνει και κεντρικό Ηub, 2 παγίδες πόρτας/παράθυρου, και ένα radar κίνησης, μαζί με δύο τηλεχειριστήρια για οπλισμα με τα πάντα να είναι ασύρματα, και με τεράστια εμβέλεια.

Το Hub έχει μια μικρή οθόνη ενδείξεων 2,4″ , και μπορεί να σηκώσει μέχρι 100 συσκευές 433Mhz, 90 απο τις οποίες μπορούν να είναι παγίδες και αισθητήρες και τα 10, RDIF κάρτες.

Alfawise PG - 105 alarm security push notifications

Η τροφοδοσία του γίνεται μέσω ρεύματος, έχει ομως και ενσωματωμένη μπαταρία 500mAh που το κρατάει ζωντανό σε περίπτωση διακοπής, αν και πάντα ένα UPS είναι πολύ καλή προσθήκη στο σύστημα συναγερμού σας.

- Advertisement -

Μπορείτε να βάλετε SIM, για να σας στέλνει σε SMS οτιδήποτε συμβαίνει, ή να εγκαταστήσετε την εφαρμογή Easy Security για Push Notifications.

Ενσωματωμένη στο Hub είναι και ένας συναγερμός, αν θέλετε ομως υπάρχει δυνατότητα να αγοράσετε και εξωτερικό ΠΟΛΥ πιο δυνατό συναγερμό που φτάνει τα 100dB.

Η εγκατάσταση είναι πανεύκολη, αφού ο κάθε αισθητήρας έρχεται με ενσωματωμένη μπαταρία για να λειτουργεί εντελώς ασύρματα.

Στη λίστα με τους συμβατους αισθητήρες θα βρείτε

  1. Αισθητήρα μονοξειδίου
  2. Αισθητήρα καπνού
  3. Παγίδα πόρτας/παραθύρου
  4. Αισθητήρα κίνησης PIR
  5. Ασύρματο χειριστήριο
  6. Ενσύρματος συναγερμός 100dB

Οι επιμέρους αισθητήρες είναι ΠΑΡΑ πολυ φτηνοί, οπότε μπορείτε με εξαιρετικά μικρό κόστος να επεκτείνετε το σύστημα προστασίας σας.

Alfawise PG - 105 alarm security sensors

Και το αρχικό ποσό πάντως δεν είναι μεγάλο, ΚΑΘΕ ΑΛΛΟ, αφού το Starter Kit με το Hub, τα δυο Controller, δύο παγίδες πόρτας και έναν αισθητήρα κίνησης, κοστίζει μόλις 51€ στην προσφορά του Gearbest, συν 5 ευρουλάκια το Priority.

Δεν έχω αυτόν, έχω έναν της Digoo, που ΣΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΜΟΙΑΖΟΥΝ ΣΕ ΚΟΛΑΣΙΜΟ βαθμό, και σας λέω με το χέρι στην καρδιά οτι είναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ περίπτωση. Πανεύκολο στο στήσιμο, και πολύ αξιόπιστο.

Το μόνο κακό του είναι οτι ξεκινούν οι αποστολές ξεκινάνε 21 Γενάρη.

Aποκτήστε τον Alfawise PG - 105 GSM WiFi 433MHz Wireless Smart Home Security Alarm στα 51€

Στο Flash Sale του Gearbest

- Advertisement -
Aggelos Pap
Αν έχετε κάποιο πρόβλημα με τη συσκευή σας, ή κάποια ερώτηση για το Android μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου

Αφήστε ένα σχόλιο

avatar
  Παρακολουθήστε τα σχόλια  
Ενημέρωση για

Διαβάστε επίσης!