Η Alfawise έχει γενικά στο παλμαρέ της πολύ καλές ρομποτικές σκούπες, μια απο τις οποίες είναι και στην κατοχή μου, και με έχει αφήσει ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ευχαριστημένο. Αυτό που κάνει με την V10 Max όμως, είναι απίστευτο, αφού σας δίνει μια τρομερή ρομποτική σκούπα σε εξαιρετική τιμή, και σχεδόν με “αναγκάζει” να σας πω αυτό που ακολουθεί.

Πάρτε μια ρομποτική σκούπα. Για την ακρίβεια πάρτε την Alfawise V10 max.

Η σκούπα της Alfawise σκουπίζει και σφουγγαρίζει αφού εκτός από το δοχείο 400ml για τις σκόνες, θα βρείτε και ένα μεγάλο δοχείο 450ml για νερό.

Από κάτω έχει δύο περιστροφικά βουρτσάκια, και μια μεγάλη κεντρική βούτρσα στο σημείο απορρόφησης, με την Alfawise V10 Max να έχει 2200Pa ισχύ απορρόφησης.

Στην κορυφή του θα βρείτε ένα Module με αισθητήρα Laser που χαρτογραφεί σε πραγματικό χρόνο τον χώρο σας, για να μπορεί η σκούπα να ξέρει από που έχει περάσει, και τι έχει ακόμα ασκούπιστο.

Συνολικά θα βρείτε 32 διαφορετικούς αισθητήρες, που προστατεύουν τη σκούπα από συγκρούσεις, πτώσεις και άλλες κακουχίες.

Η V10 Max έχει μπαταρία 4300mAh που τις επιτρέπει να σκουπίσει και να σφουγγαρίσει με άνεση σπίτι 200 τετραγωνικών, και όταν τελειώσει την αποστολή της, επιστρέφει μόνη της στη βάση φόρτισης, για να γεμίσει τις μπαταρίες της, και να είναι έτοιμη για την επόμενη βόλτα.

Μέσω της εφαρμογής που τη συνοδεύει, μπορείτε να τη θέσετε σε λειτουργία, ή να τη για φόρτιση, ενώ αφού έχει χαρτογραφήσει μια φορά το χώρο σας, μπορείτε να τη βάλετε να σκουπίσει/σφουγγαρίσει συγκεκριμένο σημείο η δωμάτιο, να της βάλετε Virtual Walls για να μην πηγαίνει σε σημεία που δεν θέλετε, η να την αναγκάσετε να κάνει βαθύ καθάρισμα σε κομμάτια του σπιτιού που χρειάζονται έξτρα προσοχή.

Φυσικά έχετε τη δυνατότητα να προσθέσετε φωνητικές εντολές μέσω Alexa και Google Home για να τη διατάζεται από τον ΚΑΝΑΠΕ! Το μέλλον είναι τώρα.

Η Alfawise V10 Max έχει ΟΛΑ οσα περιμένετε απο μια κορυφαία ρομποτική σκούπα, ΟΛΑ, εκτός απο την τιμή, η οποία είναι πραγματικά στα πατώματα, αφού στην προσφορά του μπορείτε να την αποκτήσετε με ΜΟΛΙΣ 224€ και 32€ τα έξοδα αποστολής(με το τρένο!), σύνολο 257€!

Ευτυχώς παρότι τα μεταφορικά είναι ΦΑΡΜΑΚΙ, η τιμή της είναι πολύ χαμηλά, οπότε το νούμερο μένει διαχειρίσιμο.

Σκουπίζει, σφουγγαρίζει, έχει μεγάλη ισχύ απορρόφησης, τεράστια μπαταρία, Laser χαρτογράφηση, αυτόματη φόρτιση, εξαιρετική εφαρμογή, φωνητικές εντολές, Virtual Walls, σας λέω ΕΧΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.

Best Vacuum Cleaner Worth Buying Under $300 in 2020 Test - Gearbest.com

Αν έχετε σπίτι σε ένα επίπεδο, ΠΑΡΤΕ την Alfawise V10 Max. Θα με ευχαριστείτε αργότερα.

Αποκτήστε την Alfawise V10 Max στα 257€ ΜΕ την αποστολή

Σε Flash Sale
0 0 vote
Article Rating
Παρακολουθήστε τα σχόλια
Ενημέρωση για
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments