Παρασκευή, 24 Ιανουαρίου, 2020
Αρχική Παρουσιάσεις Smart Home Alfawise V10 Max: Μια απίστευτη, οικονομική, ρομποτική σκούπα, που απλά χρειάζεστε.

Alfawise V10 Max: Μια απίστευτη, οικονομική, ρομποτική σκούπα, που απλά χρειάζεστε.

Πρώτα κάνει ΚΟΜΜΑΤΙΑ το VFM, και μετά το σκουπίζει και το σφουγγαρίζει

-

- Advertisement -

Η Alfawise έχει γενικά στο παλμαρέ της πολύ καλές ρομποτικές σκούπες, μια απο τις οποίες είναι και στην κατοχή μου, και με έχει αφήσει ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ευχαριστημένο. Αυτό που κάνει με την V10 Max όμως, είναι απίστευτο, αφού σας δίνει μια τρομερή ρομποτική σκούπα σε εξαιρετική τιμή, και σχεδόν με “αναγκάζει” να σας πώ αυτό που ακολουθεί.

Πάρτε μια ρομποτική σκούπα. Για την ακρίβεια πάρτε την Alfawise V10 max.

Η σκούπα της Alfawise σκουπίζει και σφουγγαρίζει αφού εκτός απο το δοχείο 400ml για τις σκόνες, θα βρείτε και ένα μεγάλο δοχείο 450ml για νερό.

Απο κάτω έχει δύο περιστροφικά βουρτσάκια, και μια μεγάλη κεντρική βούτρσα στο σημείο απορρόφησης, με την Alfawise V10 Max να έχει 2200Pa ισχύ απορρόφησης.

 

- Advertisement -

Στην κορυφή του θα βρείτε ένα Module με αισθητήρα Laser που χαρτογραφεί σε πραγματικό χρόνο τον χώρο σας, για να μπορεί η σκούπα να ξέρει απο που έχει περάσει, και τι έχει ακόμα ασκούπιστο.

Συνολικά θα βρείτε 32 διαφορετικούς αισθητήρες, που προστατευούν τη σκούπα απο συγκρούσεις, πτώσεις και άλλες κακουχίες.

Η V10 Max έχει μπαταρία 4300mAh που τις επιτρέπει να σκουπίσει και να σφουγγαρίσει με άνεση σπίτι 200 τετραγωνικών, και οταν τελειώσει την αποστολή της, επιστρέφει μόνη της στη βάση φόρτισης, για να γεμίσει τις μπαταρίες της, και να ειναι έτοιμη για την επόμενη βόλτα.

Μέσω της εφαρμογής που τη συνοδεύει, μπορείτε να τη θέσετε σε λειτουργία, ή να τη για φόρτιση, ενώ αφού έχει χαρτογραφήσει μια φορά το χώρο σας, μπορείτε να τη βάλετε να σκουπίσει/σφουγγαρίσει συγκεκριμένο σημείο η δωμάτιο, να της βάλετε Virtual Walls για να μην πηγαίνει σε σημεία που δεν θέλετε, η να την αναγκάσετε να κάνει βαθύ καθάρισμα σε κομμάτια του σπιτιού που χρειάζονται έξτρα προσοχή.

Φυσικά έχετε τη δυνατότητα να προσθέσετε φωνητικές εντολές μέσω Alexa και Google Home για να τη διατάζετε απο τον ΚΑΝΑΠΕ! Το μέλλον είναι τώρα.

Η Alfawise V10 Max έχει ΟΛΑ οσα περιμένετε απο μια κορυφαία ρομποτική σκούπα, ΟΛΑ, εκτός απο την τιμή, η οποία είναι πραγματικά στα πατώματα, αφού στο Presale του Gearbest μπορείτε να την αποκτήσετε με ΜΟΛΙΣ 180€ και 6€ τα έξοδα αποστολής, σύνολο 186€!

Σκουπίζει, σφουγγαρίζει, έχει μεγάλη ισχύ απορρόφησης, τεράστια μπαταρία, Laser χαρτογράφηση, αυτόματη φόρτιση, εξαιρετική εφαρμογή, φωνητικές εντολές, Virtual Walls, σας λέω ΕΧΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.

Μάλιστα οι πρώτοι 200 που θα πάρουν την V10 Max, μπορούν να πάρουν και ένα σετ ανταλλακτικά βουτρσάκια και πανάκι σφουγγαρίσματος με μόλις 4€ αντί των 10€ που κάνουν κανονικά. 

Αν έχετε σπίτι σε ένα επίπεδο, ΠΑΡΤΕ την Alfawise V10 Max. Θα με ευχαριστείτε αργότερα.

Το κουπόνι που θα χρειαστείτε είναι GBLIVEV10 και η τιμή της θα πέσει στα 186€ τελική!

Αποκτήστε την Alfawise V10 Max στα 186€ ΜΕ την αποστολή

Με κουπόνι GBLIVEV10

- Advertisement -
Aggelos Pap
Αν έχετε κάποιο πρόβλημα με τη συσκευή σας, ή κάποια ερώτηση για το Android μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου

Αφήστε ένα σχόλιο

avatar
  Παρακολουθήστε τα σχόλια  
Ενημέρωση για

Διαβάστε επίσης!