Κυριακή, 19 Ιανουαρίου, 2020
Αρχική Παρουσιάσεις Smart Home BlitzWolf BW-SHP6 : Δώστε IQ στις "χαζές" ηλεκτρικές σας συσκευές με 9€!

BlitzWolf BW-SHP6 : Δώστε IQ στις “χαζές” ηλεκτρικές σας συσκευές με 9€!

-

- Advertisement -

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι να αρχίσετε να “χτιζετε” το έξυπνο σπίτι σας, αλλα νομίζω οτι ο πιο εύκολος με διαφορά, είναι τα Smart Plugs. Οι έξυπνες πρίζες, όπως η BW-SHP6 της Blitzwolf, μπορούν να κάνουν “εξυπνες” ολες τις ηλεκτρικές συσκευές που συνδέεται πάνω τους.

Η πρίζα της Κινέζικης εταιρίας, συνεργάζεται με Alexa, Google Assistant, αλλα και το IFTTT, και σας επιτρέπει να αυτοματοποιήσετε την λειτουργία οποιαδήποτε ηλεκτρικής συσκευής, απο ανεμιστήρα και αφυγραντήρα, μέχρι τοστιέρα και οτιδήποτε άλλο συνδέεται στην πρίζα.

έξυπνη πρίζα Blitzwolf BW-SHP6 2

Φυσικά μέσω της εφαρμογής που την συνοδεύει, μπορείτε να ελέγξετε την πρίζα απο απόσταση και να κόψετε το ρεύμα ακόμα και εκτός σπιτιού. Δεν είστε σίγουροι να βγάλατε το σίδερο απο την πρίζα; Αν κλείσατε την τοστιέρα; Ολα γίνονται πολύ εύκολα με την χρήση της BW-SHP6.

Μάλιστα η έξυπνη πρίζα της Blitzwolf, μπορεί να ορίσει χρονοδιάγραμμα λειτουργίας για την κάθε συσκευή, κλείνοντας στην τηλεόραση π.χ σε συγκεκριμένη ώρα, ενώ έχει και καταγραφή της κατανάλωσης των συσκευών που έχετε συνδέσει πάνω. Θέλετε να δείτε πόσο ρεύμα καίει ημερησίως ο υπολογιστής σας; Ο καταψυκτης; Πλέον ειναι πανεύκολο.

- Advertisement -

έξυπνη πρίζα Blitzwolf BW-SHP6 2 power consumption

Ολα αυτά αγαπητέ αναγνώστη, τα καταφέρνεις με μόλις 9€, αφού τόσο κοστίζει η Blitzwolf BW-SHP6 στην προσφορά του Banggood,  χρησιμοποιώντας το κουπόνι BGBW16A. με την αποστολή να είναι και δωρεάν!

Είστε έτοιμοι για το έξυπνο λαμπατέρ;

Αποκτήστε την έξυπνη πρίζα Blitzwolf BW-SHP6 στα 9€

Με κουπόνι BG1SHP6 Banggood

- Advertisement -
Aggelos Pap
Αν έχετε κάποιο πρόβλημα με τη συσκευή σας, ή κάποια ερώτηση για το Android μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου

Αφήστε ένα σχόλιο

avatar
  Παρακολουθήστε τα σχόλια  
Ενημέρωση για

Διαβάστε επίσης!