Υπάρχουν διάφοροι τρόποι να αρχίσετε να “χτίζετε” το έξυπνο σπίτι σας, αλλα νομίζω οτι ο πιο εύκολος με διαφορά, είναι τα Smart Plugs. Οι έξυπνες πρίζες, όπως η BW-SHP6 της Blitzwolf, μπορούν να κάνουν “έξυπνες” όλες τις ηλεκτρικές συσκευές που συνδέεται πάνω τους.

Η πρίζα της Κινέζικης εταιρίας, συνεργάζεται με Alexa, Google Assistant, αλλά και το IFTTT, και σας επιτρέπει να αυτοματοποιήσετε την λειτουργία οποιαδήποτε ηλεκτρικής συσκευής, από ανεμιστήρα και αφυγραντήρα, μέχρι τοστιέρα και οτιδήποτε άλλο συνδέεται στην πρίζα.

έξυπνη πρίζα Blitzwolf BW-SHP6 2

Φυσικά μέσω της εφαρμογής που την συνοδεύει, μπορείτε να ελέγξετε την πρίζα απο απόσταση και να κόψετε το ρεύμα ακόμα και εκτός σπιτιού. Δεν είστε σίγουροι να βγάλατε το σίδερο απο την πρίζα; Αν κλείσατε την τοστιέρα; Ολα γίνονται πολύ εύκολα με την χρήση της BW-SHP6.

Μάλιστα η έξυπνη πρίζα της Blitzwolf, μπορεί να ορίσει χρονοδιάγραμμα λειτουργίας για την κάθε συσκευή, κλείνοντας στην τηλεόραση π.χ σε συγκεκριμένη ώρα, ενώ έχει και καταγραφή της κατανάλωσης των συσκευών που έχετε συνδέσει πάνω. Θέλετε να δείτε πόσο ρεύμα καίει ημερησίως ο υπολογιστής σας; Ο καταψύκτης; Πλέον είναι πανεύκολο.

έξυπνη πρίζα Blitzwolf BW-SHP6 2 power consumption

Ολα αυτά αγαπητέ αναγνώστη, τα καταφέρνεις με μόλις 9€, αφού τόσο κοστίζει η Blitzwolf BW-SHP6 στην προσφορά του Banggood,  χρησιμοποιώντας το κουπόνι BG14ARA. με την αποστολή να είναι και δωρεάν!

Είστε έτοιμοι για το έξυπνο λαμπατέρ;

Αποκτήστε την έξυπνη πρίζα Blitzwolf BW-SHP6 στα 9.2€

Με κουπόνι BG14ARA απο το Banggood

Αφήστε ένα σχόλιο

avatar
  Παρακολουθήστε τα σχόλια  
Ενημέρωση για