Σάββατο, Νοέμβριος 16, 2019
Αρχική Παρουσιάσεις Smart Home Roborock S5 Max: Η νέα ρομποτική σκούπα της Xiaomi σκουπίζει και σφουγγαρίζει...

Roborock S5 Max: Η νέα ρομποτική σκούπα της Xiaomi σκουπίζει και σφουγγαρίζει καλύτερα απο ποτέ.

-

- Advertisement -

Στον κόσμο των ρομποτικών σκουπών, οι Roborock είναι οι βασιλιάδες. Δεν ειναι μόνο η ποιότητα που εγγυάται το όνομα της Xiaomi, δεν είναι οι απίστευτες επιδόσεις τους, και οι δεκάδες χιλιάδες ευχαριστημένοι πελάτες, που τους έχουν λύσει τα χέρια. Είναι ΚΑΙ οι τιμές τους, που πραγματικά δεν παίζονται.

Η Roborock S5 Max είναι η νέα πρόταση της εταιρίας, και είναι φυσικά εξαιρετική.

Έχει ισχύ απορρόφησης 2000Pa με το μοτέρ 58W να έχει μέγιστο επίπεδο θορύβου τα 60db που σημαίνει οτι γενικά δεν ειναι ενοχλητική, αλλα να κοιμηθείτε με αυτή να δουλεύει δίπλα θα είναι κομματάκι δύσκολο.

roborock S5 Max features

Μπορει να σκουπίσει πλακάκια, χαλιά, ξύλινα πατώματα και μαρμαρο, με δοχείο 460ml για σκόνες και σκουπιδάκια.

- Advertisement -

Η S5 Max δεν πιάνει μόνο τη σκούπα ομως, αλλα και την σφουγγαρίστρα, αφού στο δοχείο 290ml μπορείτε να βάλετε νερό με απορρυπαντικό για σφουγγάρισμα, και η σκούπα της Roborock θα ρίξει και ένα σφουγγαρισματάκι.

Στο εσωτερικό της θα βρείτε μια μπαταρία 5200mAh , η οποία της χαρίζει 2 ώρες λειτουργίας, και κάλυψη 200m2 με μία φόρτιση. Αν δεν καταφέρει να τελειώσει τη δουλειά της, πριν τελειώσει η μπαταρία της, η σκούπα της Xiaomi, επιστρέφει μόνη της στη βάση φόρτισης για να γεμίσει ξανά.

Μέσω τις εφαρμογής της Roborock, μπορείτε να βάλετε Virtual Walls, τα οποία σταματουν τη σκούπα απο το να έχει πρόσβαση σε συγκεκριμένα σημεία, οπώς και No-mop περιοχές, για να μην βλέπετε την κατα τα άλλα «εξυπνη» σκούπα σας, να σφουγγαρίζει τα χαλιά.

roborock S5 Max virtual Walls

Μετα το πρώτο σκούπισμα και τη χαρτογράφηση του σπιτιού σας, μέσω του αισθητήτα Laser, μπορείτε να επιλέξετε διαφορετικο επίπεδο απορρόφησης και σφουγγαρίσματος ανάλογα το δωμάτιο.

Περιφερεικά έχει 4 αισθητήρες πτώσεις, για να μην τη βρείτε τούμπα σε κανα σκαλοπάτι, ενώ μπορεί να σκαρφαλώσει μέχρι και εμπόδια 2 εκατοστών.

Η Robock S5 Max είναι διαθέσιμη αποκλειστικά μέσω του Gearbest, με τον Κινέζικο πολυκατάστημα να την έχει και σε προσφορά, η οποία εκτός απο μια γενναία έκπτωση , σας δίνει δώρο και ένα Xiaomi Mi band 4 με κάθε S5 Max.

Εσείς αυτό που έχετε να κάνετε, είναι να την πετάξετε στο καλάθι, και να χρησιμοποιήσετε το κουπόνι GBROBOROCKMAX .

Αποκτήστε την Xiaomi Roborock S5 Max με δώρο ένα mi Band 4

Στα 396€ με κουπόνι GBROBOROCKMAX

- Advertisement -
Aggelos Pap
Αν έχετε κάποιο πρόβλημα με τη συσκευή σας, ή κάποια ερώτηση για το Android μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου

Αφήστε ένα σχόλιο

avatar
  Παρακολουθήστε τα σχόλια  
Ενημέρωση για

Διαβάστε επίσης!