Σας έχω εξηγήσει τι πρέπει να κάνετε για να γίνεται οι άντρες οι σωστοί οι πρόστυχοι. Να πάρετε μια ρομποτική σκούπα. Γιατί, ρωτάτε; Που θα βοηθήσει; Που να ξέρω. Απλά προσπαθώ να σπρώξω σκούπες χωρίς να πληγώσω τον ανδρισμό σας/μας.

Η Viomi θα μπορούσε να είναι μια πολύ έξυπνη ονομασία για “μούφα ” προϊόντα, αν δεν ήταν πράγματι προϊόντα, γιατί στην πράξη η Viomi, δεν είναι παρά μια από τις πολλές θυγατρικές των Κινέζων.

Τα ιδιοκτησιακά της βέβαια δε σας απασχολούν, αλλά αυτό που σας απασχολεί, δηλαδή τα προϊόντα της, έχουν πολύ ενδιαφέρον.

Viomi V2 Pro robot vacuum modes

Πάρτε για παράδειγμα την Viomi V2 Pro που είναι εύκολα η πιο ολοκληρωμένη πρόταση που μπορείτε να βρείτε σε ρομποτική σκούπα χωρίς να δώσετε μηνιάτικο.

Η V2 Pro έχει λειτουργία σκουπίσματος με ισχύ απορρόφησης 2100Pa με μέγιστο θόρυβο τα 68dB. Δεν πιάνει μόνο σκούπα και φαράσι βέβαια, αλλα πιάνει και σφουγγαρίστρα, με 550ml δοχείο για σκόνες η νερό αν θέλετε μονο σφουγγάρισμα ή σκούπισα, και 300ml για σκόνη και 200ml για νεράκι του Θεού αν θέλετε να τα κάνετε ταυτόχρονα.

Viomi V2 Pro robot vacuum laser

Η ρομποτική σκούπα της Viomi έχει Laser navigation για να χαρτογραφεί το σπίτι σας και τα τυχών εμπόδια που μπορεί να βρίσκει, ενώ μέσω την Mi Home εφαρμογής, μπορείτε να βάζετε εικονικά τείχη στην πορεία της για να μην σκουπίζει εκεί που δε θέλετε.

Συνολικά θα βρείτε 12 διαφορετικούς αισθητήρες που την γλιτώνουν απο συγκρούσεις και πτώσεις, και έχει ειδικές ρυθμίσεις για ελεγχόμενη ροή νερού κατά το σφουγγάρισμα.

Viomi V2 Pro robot vacuum virtual walls

Μια φόρτιση μπορεί να χαρίσει στην σκούπα 2 ώρες λειτουργίας, με την V2 Pro να επιστρέφει αυτόματα στην βάση της για να φορτίσει οταν πέσει κάτω απο το 20% για να συνεχίσει τη δουλειά της αργότερα.

Η Viomi V2 Pro έχει και φίλτρο HEPA για να κατακρατά τους βλαβερούς μικροοργανισμούς, σαν την πεθερά σας.

Viomi V2 Pro robot vacuum HEPA Filter

H V2 Pro κάνει τα πάντα και τα κάνει και πάρα πολύ καλά, με την τιμή της να είναι σε πάρα πολύ καλά επίπεδα. Μια Roborock αντίστοιχων δυνατοτήτων πάει στα 500€ πάνω κάτω, την ώρα που η V2 Pro κοστίζει 331€ με δωρεάν αποστολή μέσω Priority από την Γερμανική αποθήκη του !.

Αποκτήστε την ρομποτική σκούπα Viomi V2 Pro στα 331€

Στο Flash Sale της Γερμανικής αποθήκη του Gearbest

 

Αφήστε ένα σχόλιο

avatar
  Παρακολουθήστε τα σχόλια  
Ενημέρωση για