Αρχική Συσκευές Smartphones

Cubot X18 Plus: Μια ακόμα προσθήκη στην Entry Level κατηγορία.

0
cubot x18 plus

Οι Full Screen συσκευές, έχουν κατακλύσει την αγορά, είτε σας αρέσουν, είτε όχι, οπότε δε θα αργούσε πολύ η ώρα που θα τις βλέπαμε και σε ενδιαφέρουσες προτάσεις της μικρής κατηγορίας. Το Cubot X18 Plus είναι μια απο αυτές.

Η νέα συσκευή της Cubot, έχει μια μεγάλη οθόνη 5.99″, με αναλόγία 2:1 και ανάλυση Full HD+, με την ανάλυση να μου προκαλεί είναι η αλήθεια μια μικρή έκπληξη.

cubot x18 plus screen

To Χ18 Plus βέβαια, είναι συσκευή που δίνει βάση κατα κύριο λόγο στο Budget, οπότε μην περιμένετε εξαφανισμένα Bezels, και ελάχιστα περιθώρια πάνω και κάτω. Τόσο το Contrast που φτάνει το 1300:1 όσο και η μέγιστη φωτεινότητα των 450 nits όμως, είναι ικα

Ο μεταλλικός σκελετός της συσκευής κυκλοφορεί σε μαύρο και μπλέ, με το πάχος της συσκευής να είναι μόλις 8.5 χιλιοστά παρότι στο εσωτερικό του θα βρείτε μια τεράστια μπαταρία 4000mAh.

O Mediatek MT6750 που θα βρείτε στο εσωτερικό της συσκευής, δεν είναι και ότι ταχύτερο κυκλοφορεί, μάλλον το αντίθετο θα έλεγα, αλλα στην τιμή της προσφοράς που θα βρείτε στο τέλος, αξίζει τον κόπο. Τον επεξεργαστή συνοδεύουν 4GB RAM και 64GB ROM.

cubot x18 plus soc

Η κεντρική κάμερα του Cubot X18 Plus, είναι στα 16MP, με φακό 5 στοιχείων και F/2.0. Κάτω απο αυτή θα βρείτε έναν ακόμα αισθητήρα 2MP, ο οποίος οπως συμβαίνει σε όλες τις παρόμοιες συσκευές, δεν μπορείτε να τον χρησιμοποιήσετε, και βρίσκεται εκει μόνο και μόνο για να μαζεύει τις πληροφορίες για το βάθος.

Κάτω απο την κάμερα και το LED Flash θα βρείτε και τον αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων, που σύμφωνα με τη Cubot χρειάζεται μόλις 0.1″ για να ξεκλειδώσει τη συσκευή σας. Υπερβολή; Μάλλον.

cubot x18 plus camera

Μπροστά, θα βρείτε μια κάμερα 13MP, για φατσοφώτος, γεμάτες λεπτομέρεια.

Το Cubot X18 Plus, είναι Dual SIM Standby συσκευή, με τη δεύτερη υποδοχή των SIM, να είναι υβριδική, ωστε να παίρνει και κάρτα μνήμης, αν ο έξτρα χώρος αποθήκευσης, σας φαίνεται πιο χρήσιμος απο μια δεύτερη SIM.

Η B20 υποστηρίζεται κανονικά, ενώ θα βρείτε και WiFi 802.11 b/g/n, Bluetooth 4.0, GPS με A-GPS, ράδιο, θύρα ακουστικών ,και μια microUSB θύρα.

Πολύ καλό νέο, είναι η ύπαρξη του Android 8.0 Oreo στο Software, οπως φυσικά και η μπαταρία 4000mAh που οπως είπαμε, είναι εξοπλισμένη η συσκευή.

cubot x18 plus battery

To Cubot X18 Plus κοστίζει κανονικά $169.99, δηλαδή γύρω στα 140€, τα οποία φυσικά ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ να δώσετε για μια συσκευή με τον Mediatek MT6750. Σε καμία περίπτωση.

Κατα τη διάρκεια του Flash Sale του Gearbest ομως, τα δέκα πρώτα παλικάρια που θα αγοράσουν τη συσκευή, απο τις 11:00 το πρωί και μετά, για το διάστημα 5-9 Μαρτίου, μπορούν να το αποκτήσουν με μόλις $80, δηλαδή περίπου 65€. Τώρα μάλιστα.

cubot x18 plus android 8

Αν πάλι δεν είστε αρκετά γρήγοροι για να πάρετε ένα απο τα 10 πρώτα, απο τις 5 μέχρι και τις 12 Μαρτίου, το Cubot X18 Plus μπορεί να γίνει δικό σας, με $130, τα οποία μεταφράζονται σε 105€. Όχι τόσο συμφέρουσα προσφορά όσο τα 65, αλλα σίγουρα πολύ καλύτερα απο τα 140€.

Το Cubot X18 Plus, παρά την εμφάνιση του, παραμένει ένα Entry level τηλέφωνο, και αυτό θα πρέπει να το θυμάστε πριν προχωρήσετε στην αγορά του. Δε θα βρείτε και πολλά τόσο όμορφα Entry level, αλλα σε αυτή την κατηγορία η εμφάνιση είναι δευτερεύουσα. ΔΕΝ αξίζει 140€

Αν το πετύχετε στην προσφορά, είναι άλλο θέμα εντελώς.

Αποκτήστε το Cubot X18 Plus απο το Gearbest.