Αρχική Συσκευές Smartphones

Energizer Power Max P18K Pop : To κινητό με μπαταρία 18.000mAh μπαταρία που μπορεί να βάλει μπρος το αμάξι σου.

1

ΝΙΣΑΦΙ. Αυτό ήταν η σκέψη των ανθρώπων της Energizer αγαπητοί αναγνώστες οταν έβλεπαν δεξιά και αριστερά παράπονα για την διάρκεια μπαταρίας των κινητών.

«Δε βγάζει μέρα» , «Τι να τις κάνω τις 3 κάμερες εγώ θέλω αυτονομία» , «με παίρνει η μανούλα μου και βγαίνει εκτός δικτύου» και άλλες τέτοιες καθημερινές ιστορίες πόνου έφτασαν στα γραφεία της Energizer, και οι άνθρωποι της γνωστής εταιρίας μπαταριών φόρεσαν τη στολή του Batman και παρουσίασαν το Power Max P18K Pop.

Το νέο κινητό της Energizer, έχει pop up κάμερα. Αλλα δε θα ενδιαφερθεί κανένας. Έχει συνολικά πέντε κάμερες, αλλα δε θα ενδιαφερθεί κανένας. Έχει στο εσωτερικό του τον Helio P70, ο οποίος έχει περίπου τις επιδόσεις του Snapragon 660-710, αλλα ξέρεις κάτι αγαπητέ φίλε; ΔΕΝ ΘΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ.

Αριστερά εγώ. Δεξια πάλι εγώ μετά το Πάσχα.

Γιατι; Γιατι πολύ απλά το Power Max P18K Pop έχει πάχος κάπου ανάμεσα στα 3 με 4 εκατοστά και μοιάζει με ένα κινητό που έχει φάει άλλα 6. Γιατι αναρωτιέσαι ξανα; Γιατι είναι σε διαστάσεις που συνήθως έχει του κουτί του κινητού και όχι το ίδιο το κινητό; Γιατι έχει 18.000mAh μπαταρία!

Αντί λοιπόν η Energizer να βρεί λύση για να κυκλοφορήσει ένα κινητό με μεγάλη αυτονομία, έκανε μια τρύπα για να χωρέσει η Full HD+ οθόνη 6.2″ σε ένα Power bank και ιδού: το Energizer Power Max P18K Pop.

Αν θέλετε να νιώσετε έκπληξη και το τουβλο με pop up κάμερα δε σας αρκεί , τότε μπορώ να σας πώ οτι επίσημα η Energizer, δεν έβαλε θύρα ακουστικών σε κινητό με πάχος 3+ εκατοστά, γιατι δε χώραγε. Επίσης η συσκευή έχει CAMERA BUMP. Εδώ δεν έχουμε κινητό, εδώ έχουμε τα X-Files τα ίδια.

Δεν ξέρω τι άλλο να σας πώ, παρα το οτι το κινητό έχει 6GB RAM , 128GB ROM,Bluetooth 5.0, Dual SIM Standby λειτουργία ενω σχεδόν αυτονόητα υποστηρίζει και αντίστροφη φόρτιση, και μπορεί να φορτίσει και τις άλλες συσκευές σας.

Ξέρω οτι δεν κρατιέστε, αλλα θα πρέπει να κάνετε υπομονή, αφού το κινητό θα κυκλοφορήσει προς το Σεπτέμβριο του 2019, κάτι λογικό. Σκεφτείτε πόσο καιρό θα πάρει η μεταφορά τους.