Μια νέα, αλλα κακή συσκευή παρουσίασε σήμερα η HMD, αφού το νέο , Nokia 2, μπορεί να έχει χαμηλή τιμή, και μεγάλη μπαταρία, αλλα του λείπουν ολα τα υπόλοιπα.

Το νέο Nokia έρχεται με οθόνη 5″, ανάλυσης, ενώ στο εσωτερικό του υπάρχει το Snapdragon 212 SoC, με χαμηλότατες επιδόσεις, αλλα τουλάχιστον συνδεσιμότητα.

Τον τετραπύρηνο επεξεργαστή(με τους αρχαίους Cortex A7 πυρήνες) στα 1.3Ghz, του Chipset συνοδεύουν 1GB RAM, και 8GB ROM, χαρακτηριστικά δηλαδή που θα ταίριαζαν άψογα σε μια Entry Level συσκευή..πρόπερσι.

Η κεντρική κάμερα της συσκευής ειναι 8MP, και η εμπρόσθια 5MP, αλλα ούτως η άλλως σε αυτόν τον τομέα δε θα είχε κανείς και μεγάλες απαιτήσεις σε τέτοιο κόστος, ενώ η δεύτερη θύρα SIM είναι υβριδική και μπορεί να δεχθεί και κάρτα  MicroSD, στην αδιανότητη περίπτωση που τα 4-5GB που θα έχει διαθέσιμα η συσκευή δε σας αρκούν.

Στα καλά του Nokia 2 τώρα, η συσκευή έχει μπαταρία 4100mAh, που σύμφωνα με τη Nokia μπορεί να προσφέρει μέχρι και 10 ώρες οθόνης, δηλαδή 2 ημέρες εξαντλητικής χρήσης(σε τηλέφωνα, γιατι δεν κάνει και τίποτα άλλο) .

Παρότι το Hardware είναι της πλάκας, το Design και η ποιότητα κατασκευής του Nokia 2 είναι πολύ καλά, με σκελετό απο αλουμίνιο Series 6000, πολυκαρβονική πλάτη, και την καλύτερη οθόνη απο πλευράς απόδοσης στην κατηγορία(σύμφωνα με τη Nokia),την οποία καλύπτει και Gorilla Glass.

Introducing the all new Nokia 2 - Live more between charges 🔋🔋

Επίσης η συσκευή θα κυκλοφορήσει με Android 7.1.2 απο την κούτα, ενώ πολύ σύντομα θα αναβαθμιστεί και σε Android 8.0(που σημαίνει οτι το Android 8.0 τρέχει παντού) ενώ θα έχει ενσωματωμένο και τον Google Assistant, κάτι που δεν έχω ξαναδεί σε συσκευή τόσο χαμηλού κόστους.

Το Nokia 2 θα είναι διαθέσιμo απο τα μέσα Νοεμβρίου σε τρία χρώματα(copper, black, και white) με το κόστος της, οπως είπαμε να είναι 99€.

Δε με νοιάζει αν είναι Nokia, δε με νοιάζει αν έχει Φινλανδικό αίμα, δε με νοιάζει αν τα παίρνουν οι τάρανδοι απο το εργοστάσιο να τα πάνε στα καταστήματα. Τα χαρακτηριστικά του είναι τρία χρόνια πίσω. Μακριά.

0 0 vote
Article Rating
Παρακολουθήστε τα σχόλια
Ενημέρωση για
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments