Το Nubia X έχει δύο οθόνες, αλλα δεν έχει εμπρόσθια κάμερα!

Μια άκρως.. περίεργη συσκευή παρουσίασε σήμερα η Nubia, η οποία για όσους δεν το ξέρετε είναι θυγατρική της ZTE. Την εποχή που όλοι οι κατασκευαστές ψάχνουν το που τα στριμώξουν την εμπρόσθια κάμερα, για να φτάσουμε στο All-screen design, η Nubia με το Nubia X κάνει την κίνηση ματ. Την βγάζει τελείως!

Αυτό ομως δεν είναι η μόνη περίεργη απόφαση της Κινέζικης εταιρίας, αφου λίγο πριν μπουμε στο 2019, το να πουλάς κινητό που δεν μπορεί να βγάλει Selfies ισοδυναμεί με αυτοκτονία. Εκτός αν είσαι η Apple, που πουλάει κινητό με οθόνη 720p και ολα πάνε καλα.

Το Nubia X έχει την κεντρική του οθόνη, οπως ολα τα «συμβατικά» κινητά αλλα έχει και μια δεύτερη οθόνη, στην πλάτη της συσκευής, η οποία πέρα απο ολες τις άλλες λειτουργίες της, μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σαν viewfinder, για να τραβάτε Selfies με την κεντρική κάμερα της συσκευής!

Αυτό σε συνδυασμό με τα εξαιρετικά μικρά περιθώρια της οθόνης, έχουν ως αποτέλεσμα, η Full HD+ IPS LCD οθόνη 6.26″ που θα βρείτε μπροστά, να καταλαμβάνει το 93.6% της πρόσοψης της συσκευής. Σε απλά Ελληνικά, απο μπροστά βλέπετε μόνο οθόνη!

Η δευτερεύουσα οθόνη στην πλάτη του Nubia X, έχει διαγώνιο 5.1″, και είναι τεχνολογίας OLED, κάτι που της δίνει τη δυνατότητα να προσφέρει και Always On λειτουργία, απο το 720p πανελ της.

Πάνω απο την δεύτερη αυτή οθόνη θα βρείτε την κεντρική κάμερα της συσκευής με δύο αισθητήρες (16MP f/1.8 + 24MP f/1.7 ).

Στο εσωτερικό του Nubia X υπάρχει ο Snapdragon 845, με αρκετούς διαφορετικούς συνδυασμούς RAM/ROM απο 6GB RAM και 128GB ROM μέχρι 8GB RAM και 256GB ROM.

To Χ, δεν έχει θύρα ακουστικών ,και η μπαταρία 3800mAh θα ηταν πιθανότατα υπέραρκετή σε όλες τις άλλες περιπτώσεις, αλλα τώρα με τις δύο οθόνες, ίσως τα βρεί σκούρα. Βέβαια σπάνια θα χρησιμοποιήσετε και τις 2 ταυτόχρονα(αν υπαρχει τέτοια δυνατότητα), αλλα ο προβληματισμός μου παραμένει.

Αν η μπαταρία τινάξει τα πέταλα, έχετε στη διάθεση σας ταχεία φόρτιση 18W απο την USB Type-C θύρα,  ενώ αν αναρωτιέστε που έχει πάει ο αισθητήρας αποτυπωμάτων αφου η πλάτη ειναι οθόνη, σας έχω μια μεγάλη έκπληξη.

Αυτή δεν είναι οτι η θέση του, αφού είναι απλά στο πλάι, αλλα οτι υπάρχουν 2(!) αισθητήρες αποτυπωμάτων, ένας σε κάθε πλευρά!

Η συσκευή θα κυκλοφορήσει στην αγορά της Κίνας στις 5 Νοεμβρίου, και οι τιμές που ανακοινώθηκαν για αυτή την αγορά είναι οι εξής:

6 GB RAM + 64 GB storage
Deep Gray, Black Gold – 3,299 Yuan (€417)
Sea Blue – 3,399 Yuan (€429.)

8 GB RAM + 128 GB storage
Deep Gray, Black Gold – 3,699 Yuan (€467)
Sea Blue – 3,799 Yuan (€480)

8 GB RAM + 256 GB storage
Black Gold – 4,199 Yuan (€530)
Blue Gold – 4,299 Yuan (€543)

Aggelos Pap
Αν έχετε κάποιο πρόβλημα με τη συσκευή σας, ή κάποια ερώτηση για το Android μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου

Αφήστε ένα σχόλιο

avatar
  Παρακολουθήστε τα σχόλια  
Ενημέρωση για

Διαβάστε επίσης