Το δεύτερο Foldable κινητό της Samsung έφτασε επιτέλους, και είναι ΠΟΛΥ βελτιωμένο σε σχέση με το Galaxy Fold, σε βασικούς τομείς που αφορούν ένα αναδιπλούμενο τηλέφωνο.

Πρώτα απο ολα, οπώς ήδη ξέραμε, το Galaxy Z Flip, διπλώνει προς τα μέσα με βάση τον οριζόντιο άξονα, και όχι τον κάθετο όπως το Fold, με αποτέλεσμα αντί να έχουμε ένα κινητό που ανοίγει σε ταμπλετ, να έχουμε ένα κινητό που διπλώνει σε μικρότερο μέγεθος.

Το πούλεν του, δεν είναι άλλο απο την Dynamic AMOLED οθόνη 6.7″, με αναλογία 22:9, η οποία έχει ανάλυση 1080 x 2636px.

Σε αντίθεση με όλα τα άλλα Foldables που έχουν κυκλοφορήσει μέχρι στιγμής, την οθόνη του Z Flip δεν καλύπτει πλαστικό, αλλα μια πολύ λεπτή στρώση γυαλιού, κάτι που βελτιώνει σημαντικά την υφή και την αντοχή στις γρατζουνιές.

Στην εξωτερική πλευρά θα βρείτε μια μικρή Super AMOLED οθόνη 1.1″, που σας δίνει έναν τρόπο να δείτε ειδοποιήσεις και ώρα χωρίς να ανοίξετε τη συσκευή, ενώ ολόκληρη η πλάτη του καλύπτεται απο Gorilla Glass 6.0.

Στο εσωτερικό το θα βρείτε τον Qualcomm Snapdragon 855+ με μία και μοναδική έκδοση στα 8/256GB με LPDRR4X RAM και UFS 3.0 μνήμη.

Η κεντρική κάμερα της συσκευής είναι στα 12MP με f/1.8 και συνοδεύεται απο έναν ευρυγώνιο στα 12MP με f/2.2. Στην κορυφή της οθόνης μέσα σε τρύπα θα βρείτε μια Selfie κάμερα 10MP με f/2.4.

Στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά, θα βρείτε μπαταρία 3300mAh με φόρτιση στα 15W, στέρεο ηχεία της AKG, ασύρματη φόρτιση και Android 10.

Το Samsung Galaxy Z Flip θα κυκλοφορήσει στις 14 Φεβρουαρίου με τιμή 1500€ και διαθέσιμα χρώματα το μαύρο και Mirror Purple και το Mirror Gold.

Αφήστε ένα σχόλιο

avatar
  Παρακολουθήστε τα σχόλια  
Ενημέρωση για