Αρχική Συσκευές Smartwatches - Android TV

Zeblaze Vibe 3 Sport Watch: Το «σχεδόν» εξυπνο ρολόι που αξίζει την προσοχή σας.

0

Τα Smartwatches είναι για λίγους. Τα ΚΑΛΑ smartwatches, για ακόμα λιγότερους, αν αυτό που ψάχνετε όμως είναι μια λύση για να έχετε πρόσβαση στις ειδοποιήσεις σας(έστω και σε βασικό επίπεδο) χωρίς να έχετε συνέχεια το νου σας στο κινητό, τότε το Zeblaze Vibe 3 Sport Watch, είναι μια πολύ καλή επιλογή.

Για να είμαστε ακριβείς, το ρολόι της Zeblaze δεν είναι «smart» με την ευρεία έννοια του όρου, αφού είναι κατά βάση ένα συμβατικό, Digital ρολόι, το οποίο προσφέρει Smart λειτουργίες, κρατώντας όμως το κυριότερο χαρακτηριστικό που κάνει ένα συμβατικό ρολόι να υπερτερεί στη σύγκριση με τα Smartwatches. Την αυτονομία.

Το Vibe 3 που βλέπετε έχει δίχρωμη LCD οθόνη 1.24″  με επίστρωση από Gorilla Glass 4.0 και κάσα απο ανοξείδωτο ατσάλι που προσφέρει και αντοχή σε νερό, σύμφωνα με το πρότυπο IP67.

Περιμετρικά θα βρείτε και 4 φυσικά κουμπιά που χρησιμοποιούνται για να ελέγξετε τις λειτουργίες του Zeblaze.

Η πραγματική δύναμη του ρολογιού όπως είπαμε όμως, είναι η αυτονομία του, αφού μια απλή CR2450 610mah μπορεί να το τροφοδοτήσει για 14 μήνες έντονης χρήσης!

Πέρα απο τις κλασσικές λειτουργίες ενός ψηφιακού ρολογιού, το Zeblaze Vibe 3, έχει και λειτουργίες όπως βηματομετρο, μετρητή θερμίδων και αποστάσεων, Remote Camera, ενδείξεις ειδοποιήσεων, ειδοποίηση εισερχομένων κλήσεων, ενώ έχετε τη δυνατότητα να μοιραστείτε τα δεδομένα που μαζεύει το ρολόι, στα κοινωνικά σας δίκτυα.

Όλα αυτά επιτυγχάνονται χάρη στη σύνδεση μέσω Bluetooth 4.0 του Zeblaze με το κινητό σας, με τη βοήθεια της ειδικής εφαρμογής, το link της οποίας υπάρχει σε QR Code μέσα στις οδηγίες χρήσης.

Αν τώρα νομίζεται οτι θα πάρετε αυτό το ρολόι φτηνά, κάνετε λάθος. Θα το πάρετε ΠΟΛΥ ΦΤΗΝΑ.

Πόσο φτηνά; Με ένα 20αρικο!

Πάτε στο Cafago λοιπόν, απο το link στο τέλος του άρθρου, το βάζετε στο καλάθι, και πριν το Checkout βάζετε το κουπόνι UV2626 , για να πέσει η τιμή στα 20.82€ . Ούτε 21€.

Αποκτήστε το Zeblaze Vibe 3 απο το Cafago