Τετάρτη, Οκτώβριος 23, 2019
Αρχική Παρουσιάσεις Gadgets Στο 20άρικο (πάλι) τα Xiaomi Redmi Airdots TWS!

Στο 20άρικο (πάλι) τα Xiaomi Redmi Airdots TWS!

-

- Advertisement -

Τα budget True Wireless  ακουστικά της Xiaomi συνεχίζουν να ξεπουλάνε σαν τρελά, αλλά για έναν περίεργο λόγο αυτό γίνεται μόνο όταν σας έχουμε κάποιο κουπονάκι.

Έτσι, λοιπόν, ύστερα από αλλεπάλληλες πιέσεις προς τους Κινέζους, αναγκάστηκαν να μας δώσουν (σ’ εμάς και σ’ όλα τα Βαλκάνια δλδ) νέο κουπονάκι.

Τα TWS ακουστικά της Xiaomi δεν σκίζουν από εμφάνιση, αλλά από δυνατότητες! Κατ’ αρχάς είναι εφοδιασμένα με Bluetooth 5.0 για πιο σταθερή σύνδεση με τις συσκευές σας.

Επιπλέον έχουν ειδική τεχνολογία για μείωση των εξωτερικών θορύβων, έτσι ώστε να απολαμβάνετε τις κλήσεις με εξαιρετική ποιότητα.

Και τι κλήσεις! Τα ακουστικάκια είναι ικανά για στέρεο κλήσεις, μια δυνατότητα που δεν πρέπει να υποτιμάτε αν δεν την έχετε δοκιμάσει πρώτα.

- Advertisement -

Το μικρό τους μέγεθος είναι επίφοβο στο να τα χάσετε, από την άλλη όμως θα κάτσουν άνετα στα αυτιά σας.

Η σύνδεσή τους με τις συσκευές σας είναι άμεση και ταχύτατη, ενώ στη συνέχεια θα συνδέονται αυτόματα κάθε φορά που θα τα βγάζετε από το κουτάκι τους.

Το τελευταίο έχει μια μπαταρία στα 300mAh για να φορτίζετε κάθε φορά τα ακουστικά σας, κάθε ένα από τα οποία φιλοξενεί μια μπαταριούλα 40mAh.

Το μόνο που θα πρέπει να έχετε έξτρα, είναι το καλώδιο για να φορτίσετε το κουτάκι, η μπαταρία του οποίου θα γεμίσει σε ένα δίωρο περίπου.

Για τα 20€ που ζητάνε, με το κουπόνι BGHMAIR, οι δυνατότητες που σας προσφέρουν είναι άπαιχτες!

Κανονικά το παραπάνω κουπονάκι έριχνε την τιμή κάτω από τα 18€, ωστόσο το Banggood δεν προσφέρει δωρεάν τρόπο αποστολής, οπότε η καλύτερη λύση είναι το Priority Direct Mail.

Αποκτήστε τα από το Banggood

- Advertisement -

Αφήστε ένα σχόλιο

avatar
  Παρακολουθήστε τα σχόλια  
Ενημέρωση για

Διαβάστε επίσης!