Τετάρτη, Οκτώβριος 23, 2019
Αρχική Παρουσιάσεις Gadgets «Στο μικροσκόπιο» με… 39€!

«Στο μικροσκόπιο» με… 39€!

-

- Advertisement -

Ακόμα μια ωραία πρόταση για δημιουργική απασχόληση μικρών και μεγάλων από το angroid.gr! Τι θα κάνατε χωρίς εμάς, δεν ξέρω!

Το συγκεκριμένο μικροσκόπιο που παρουσιάζουμε μπορεί να είναι της παντελώς άγνωστης MUSTOOL, αλλά έχει τιμή και χαρακτηριστικά που το κάνουν και ξεχωρίζει.

Κατ’ αρχάς, δεν έχει πλαστική βάση πάνω στην οποία κουμπώνει η οθόνη, αλλά αλουμινένια που είναι πιο σταθερή και εύχρηστη.

Μπορεί να συνδεθεί ασύρματα με το τοπικό σας δίκτυο και αφού κατεβάσετε τη σχετική εφαρμογή, να το λειτουργείτε και μέσω του κινητού σας (υποστηρίζει Android και IOS).

- Advertisement -

Ο βραχίονας περιστρέφεται 360ο για μεγαλύτερη ευχρηστία, ενώ η ενσωματωμένη μπαταρία του – στα 1.800mAh – θα το κρατήσει «ζωντανό» για 4 ώρες. Βέβαια μπορεί να συνδεθεί και σε οικιακή πρίζα.

Πλην του κινητού, το μικροσκόπιο λειτουργεί αυτόνομα χάρη στην οθόνη των 4,3’’ που διαθέτει, για να απασχολούνται και τα μικρότερα παιδιά που δεν έχουν ακόμα smartphones.

Για να γίνει αυτό, όμως, θα πρέπει να υπάρχει πάντα ένας ενήλικας δίπλα τους, καθώς το μικροσκόπιο δεν υποστηρίζει ελληνικά, αλλά αγγλικά, γερμανικά, ιταλικά, γαλλικά κτλ.

Μπορείτε να του βάλετε καρτούλα επέκτασης μέχρι 64GB έτσι ώστε να βελτιώσετε ακόμα περισσότερο την εμπειρία χρήσης, τραβώντας φωτογραφίες αλλά και video!

Η εμπειρία μάθησης για τα παιδιά (και όχι μόνο) δεν σταματά ποτέ, καθώς θα μπορείτε να παρατηρείτε ό,τι θέλετε μ’ αυτό το φορητό μικροσκόπιο.

Η μεγέθυνση φτάνει από 50x ως 500x, το εύρος εστίασης από 3 ως 40 χιλιοστά και φως παίρνει από 8 ledάκια (η φωτεινότητα προσαρμόζεται χειροκίνητα) με διάρκεια ζωής 100 χιλιάδες ώρες.

Τώρα πάμε στα δύσκολα… το μικροσκόπιο θα πρέπει να το προ-παραγγείλετε αν το θέλετε στα 39€ (τελική τιμή με priority), οπότε… ΥΠΟΜΟΝΗ.

Θυμάστε αυτό το τρομερό gadgetάκι, που κανέναν άλλον δεν ενθουσίασε τόσο παρά μόνο εμένα; 5 Ιουνίου το προ-παραγγείλα προχτές το έστειλαν, μέσα Ιουλίου θα το πάρω.

Υπομονή λοιπόν…

Αποκτήστε το από το Banggood

- Advertisement -

Αφήστε ένα σχόλιο

avatar
  Παρακολουθήστε τα σχόλια  
Ενημέρωση για

Διαβάστε επίσης!