Τετάρτη, Οκτώβριος 23, 2019
Αρχική Παρουσιάσεις Smartphones Νέα χαμηλότερη τιμή για το αδιάβροχο smartwatch της Lemfo (26€)

Νέα χαμηλότερη τιμή για το αδιάβροχο smartwatch της Lemfo (26€)

-

- Advertisement -

Η Lemfo αποτελεί μια εταιρεία που εξειδικεύεται στα smartwatches, έχοντας την εμπειρία και το know-how εδώ και χρόνια στο χώρο.

Η αλήθεια είναι ότι τα καλά της ρολόγια είναι αρκετά ακριβά και μέχρι στιγμής, δεν είχαμε την ευκαιρία να τεστάρουμε ένα σε πραγματικές συνθήκες.

Θα γίνει όμως και αυτό, μιας και – έστω κι αν το είδαμε κάπως αργά – βγάζει ένα ολοκαίνουργιο ρολόι της σε σούπερ προσφορά!

Πρόκειται για το Lemfo C10, το οποίο διαθέτει την κλασική 1,3’’ οθόνη, full touch βέβαια και με ανάλυση και πάλι στο κλασικό 240×240.

Εκεί δεν ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα, κάνει όμως τη διαφορά με την υπέροχη μεταλλική κατασκευή του που παραπέμπει σε πολύ ακριβότερο ρολόι.

- Advertisement -

Και πράγματι, όταν ξεκινήσει να πωλείται η τιμή του θα είναι – στην αρχή τουλάχιστον – αρκετά πιο ακριβή από αυτή της τρέχουσας προσφοράς.

Πέρα από όμορφο (έχω μια ένσταση για το λουράκι, αλλά θα το δούμε κι από κοντά ενώ το καλό είναι ότι αλλάζει) είναι ΚΑΙ κανονικά αδιάβροχο με IP68 rating.

Οπότε μπορείτε να το έχετε όπου υπάρχει νερό (θάλασσα, ντους κτλ) χωρίς φόβο.

Από εκεί και πέρα, η μπαταρία του είναι στα 200mAh που δίνει αυτονομία περίπου στις 7 ημέρες, ένα ικανοποιητικό νούμερο.

Τσεκάρει τους χτύπους της καρδιάς σας αλλά και την πίεση στο αίμα και μπορείτε να το βάλετε να καταγράφει τα δεδομένα ανά 10 λεπτά όλη την ημέρα.

Ειδοποιήσεις, ρυθμίσεις, καταγραφή αθλητικών δραστηριοτήτων, ύπνου κτλ θα τις δείτε τόσο από το ρολόι (κάποια από αυτά) όσο και από το H (Health) Band App της Lemfo.

Θα σας δείξει τις εισερχόμενες κλήσεις και αν δεν μπορείτε να μιλήσετε (από το κινητό_ εκείνη τη στιγμή, απορρίπτετε (ή πατάτε σίγαση) την κλήση.

Η Lemfo θεωρείτε πολύ καλή στα ρολόγια και στα 26€ τελική τιμή που προσφέρει το ρολόι της, το λες και «κλέψιμο».

Αποκτήστε το από το Banggood

- Advertisement -

Αφήστε ένα σχόλιο

avatar
  Παρακολουθήστε τα σχόλια  
Ενημέρωση για

Διαβάστε επίσης!