Αφήστε το να «ζουζουνίζει» όσο θέλει μέσα ή έξω από το σπίτι, αφού το «έντομο» αυτό κάθε άλλο παρά ενοχλητικό είναι!

Ο λόγος για το MJX Bug, ένα 4Κ Drone που χάρη στην προσφορά του Banggood μπορείτε να το αποκτήσετε με 130€ τελική τιμή.

Οι διαστάσεις του δεν είναι μεγάλες (330x330x10χιλ) ενώ το μεταξόνιό του φτάνει τα 250 χιλιοστά και το βάρος του τα 416γρ. με την μπαταρία.

Η τελευταία είναι στα 2420mAh – αναβαθμισμένη σε σχέση με το 1080p μοντέλο – και φορτίζει μέσα σε τρείς ώρες για να δώσει αυτονομία 20 λεπτών.

Το πεδίο ελέγχου του Drone μας φτάνει τα 500 μέτρα, ενώ διαθέτει πληθώρα τεχνολογιών που θα εκτιμήσετε.

Έχει GPS για να ξέρει που βρίσκετε και που είστε εσείς, ενώ με τη λειτουργία One key return θα βρει και το δρόμο της επιστροφής στη βάση του.

Επιπλέον έχει mode Follow Me και Point of interest, για να του ορίσετε κάτι ή κάποιον  ως σημείο ενδιαφέροντος και το Drone να γυρίζει γύρω-γύρω του.

Μπορείτε να του ορίσετε τη διαδρομή που θέλετε να ακολουθήσει, μέσω του app στο κινητό. Το «έντομό» μας έχει GPSassisted Hovering για να μένει σταθερό στο πέταγμά του.

Κι όταν το κάνει αυτό, εσείς θα μπορείτε να παίρνετε εξαιρετικές φωτογραφίες και video χάρη στην 4Κ Wifi κάμερά του.

Από την άλλη έχει LED φώτα για να ξεχωρίζει ακόμα και τη νύχτα, ενώ υποστηρίζει και FPV λειτουργία «κουμπώνοντας» στο χειριστήριο το κινητό σας.

Παραπάνω από τίμια και όμορφη κατασκευή, την οποία θα μπορείτε να χαρείτε ξοδεύοντας 130€ τελική τιμή στην προσφορά του Banggood.

Αποκτήστε τo 4Κ Drone της MJX me 130€ από το Banggood!

Αφήστε ένα σχόλιο

avatar
  Παρακολουθήστε τα σχόλια  
Ενημέρωση για