Τετάρτη, Οκτώβριος 16, 2019
Αρχική Παρουσιάσεις Gadgets Το κουδούνι-κατάσκοπος της Xiaomi με εντυπωσιακές δυνατότητες!

Το κουδούνι-κατάσκοπος της Xiaomi με εντυπωσιακές δυνατότητες!

-

- Advertisement -

Ένα ακόμα καινούργιο προϊόν βγάζει στην αγορά η Xiaomi, προσφέροντάς μας τη δική της ποιοτική πρόταση σε μια ιδέα η οποία δεν είναι και τόσο καινούργια.

Αναφερόμαστε στα κουδούνια-κατασκόπους, στα κουδούνια που διαθέτουν κάμερα και μπορούν να σας βγάλουν από τη δύσκολη θέση, ή να προλάβουν καταστάσεις!

Σαν ιδέα δεν είναι κάτι το πρωτόγνωρο, σαν υλοποίηση ωστόσο, η Xiaomi ευελπιστεί ότι θα ξεπεράσει τον ανταγωνισμό με τις δυνατότητες της δικής της πρότασης.

Το kit – γιατί το kit αξίζει να πάρετε και όχι απλά το κουδούνι, η διαφορά στην τιμή είναι ελάχιστη – αποτελείτε από το ίδιο το κουδούνι και έναν δέκτη.

- Advertisement -

Το κουδούνι τοποθετείτε στην εξώπορτά σας και ο δέκτης σε κάποιο σημείο του σπιτιού ώστε να ακούγεται κάθε φορά που κάποιος θα πατάει το κουδούνι.

Κι εσείς θα έχετε τον προσωπικό σας κατάσκοπο έξω από την πόρτα, ένα gadget που δεν θ’ αφήσει τίποτα να περάσει απαρατήρητο και χωρίς να σας ειδοποιήσει!

Διαθέτει κάμερα ανάλυσης 720p, διαφράγματος f/2.0 και δυνατότητα αναγνώρισης ανθρώπινου σώματος, ώστε να σας ειδοποιήσει άμεσα για την παρουσία οποιουδήποτε μέσω sms.

Φυσικά έχει τη δυνατότητα αμφίδρομης λειτουργίας, έτσι ώστε να μιλάτε σε όποιον στέκεται απέξω. Σ’ αυτό το σημείο έχει και μια έξυπνη λειτουργία, που αλλάζει τη γυναικεία φωνή σε αντρική!

Το κατά πόσο δουλεύει δεν το ξέρω, ή καλύτερα δεν ξέρω πόσο καλά θα δουλεύει, αλλά Xiaomi είναι αυτή…

Η νύχτα δεν εμποδίζει τον κατάσκοπό σας από το να συνεχίζει να εποπτεύει το χώρο σας, με τη βοήθεια των υπέρυθρων ακτίνων που διαθέτει.

Το συγκεκριμένο κουδούνι κρύβει ακόμα έναν άσο στο μανίκι του, μιας και έχει έξυπνη αναγνώριση προσώπων, με βάσει την τεχνολογία αναγνώρισης προσώπου της Xiaomi.

Με τη βοήθεια αυτής της τεχνολογίας, το κουδούνι – αφού του έχετε ορίσει τα πρόσωπα – θα τα αναγνωρίζει και θα σας ειδοποιεί κάπως έτσι:

«Ο deliveras είναι έξω από την πόρτα σας» ή «Η πεθερά είναι έξω από την πόρτα σας». Οπότε και πράττετε αναλόγως την περίσταση!

Το άλλο καλό του συγκεκριμένου gadget είναι ότι η εγκατάστασή του είναι πανεύκολη, ενώ υποστηρίζει τη σύνδεση έως και 4 χρηστών ταυτόχρονα και προσφέρει δωρεάν αποθήκευση στο cloud.

Για να εκμεταλλευτείτε την αρκετά χαμηλή τιμή του, γι’ αυτά που προσφέρει, θα πρέπει να κάνετε υπομονή (οι αποστολές ξεκινούν 30/10) και να χρησιμοποιήσετε το κουπόνι: BGXMDB09 που ρίχνει την τιμή στα 57€.

Το μόνο έξτρα που θα χρειαστείτε είναι έναν αντάπτορα (που τον βρίσκεις πανεύκολα) για τον δέκτη, ο οποίος όπως φαίνεται στις εικόνες δεν κάνει για Ευρωπαϊκές πρίζες.

Αποκτήστε το video-κουδούνι-κατάσκοπο από το Banggood!

 

- Advertisement -

Αφήστε ένα σχόλιο

avatar
  Παρακολουθήστε τα σχόλια  
Ενημέρωση για

Διαβάστε επίσης!