Ένα ακόμα καινούργιο προϊόν βγάζει στην αγορά η , προσφέροντάς μας τη δική της ποιοτική πρόταση σε μια ιδέα η οποία δεν είναι και τόσο καινούργια.

Αναφερόμαστε στα κουδούνια-κατασκόπους, στα κουδούνια που διαθέτουν κάμερα και μπορούν να σας βγάλουν από τη δύσκολη θέση, ή να προλάβουν καταστάσεις!

Σαν ιδέα δεν είναι κάτι το πρωτόγνωρο, σαν υλοποίηση ωστόσο, η Xiaomi ευελπιστεί ότι θα ξεπεράσει τον ανταγωνισμό με τις δυνατότητες της δικής της πρότασης.

Το kit – γιατί το kit αξίζει να πάρετε και όχι απλά το κουδούνι, η διαφορά στην τιμή είναι ελάχιστη – αποτελείται από το ίδιο το κουδούνι και έναν δέκτη.

Το κουδούνι τοποθετείτε στην εξώπορτά σας και ο δέκτης σε κάποιο σημείο του σπιτιού ώστε να ακούγεται κάθε φορά που κάποιος θα πατάει το κουδούνι.

Κι εσείς θα έχετε τον προσωπικό σας κατάσκοπο έξω από την πόρτα, ένα gadget που δεν θ’ αφήσει τίποτα να περάσει απαρατήρητο και χωρίς να σας ειδοποιήσει!

Διαθέτει κάμερα ανάλυσης 720p, διαφράγματος f/2.0 και δυνατότητα αναγνώρισης ανθρώπινου σώματος, ώστε να σας ειδοποιήσει άμεσα για την παρουσία οποιουδήποτε μέσω sms.

Φυσικά έχει τη δυνατότητα αμφίδρομης λειτουργίας, έτσι ώστε να μιλάτε σε όποιον στέκεται απέξω. Σ’ αυτό το σημείο έχει και μια έξυπνη λειτουργία, που αλλάζει τη γυναικεία φωνή σε αντρική!

Το κατά πόσο δουλεύει δεν το ξέρω, όμως Xiaomi είναι αυτή και δεν νομίζω ότι θα μας προβληματίσει η λειτουργία του…

Η νύχτα δεν εμποδίζει τον κατάσκοπό σας από το να συνεχίζει να εποπτεύει το χώρο σας, με τη βοήθεια των υπέρυθρων ακτίνων που διαθέτει.

Το συγκεκριμένο κουδούνι κρύβει ακόμα έναν άσο στο μανίκι του, μιας και έχει έξυπνη αναγνώριση προσώπων, με βάσει την τεχνολογία αναγνώρισης προσώπου της Xiaomi.

Με τη βοήθεια αυτής της τεχνολογίας, το κουδούνι – αφού του έχετε ορίσει τα πρόσωπα – θα τα αναγνωρίζει και θα σας ειδοποιεί κάπως έτσι:

«Ο deliveras είναι έξω από την πόρτα σας» ή «Η πεθερά είναι έξω από την πόρτα σας». Οπότε και πράττετε ανάλογα με την περίσταση!

Το άλλο καλό του συγκεκριμένου gadget είναι ότι η εγκατάστασή του είναι πανεύκολη, ενώ υποστηρίζει τη σύνδεση έως και 4 χρηστών ταυτόχρονα και προσφέρει δωρεάν αποθήκευση στο cloud.

Το Banggood το προσφέρει με 38€ χάρη στο κουπόνι: BGGR420. Όμως πρέπει να προσέξετε δυο πράγματα:

Το πρώτο είναι ότι για να λειτουργήσει το κουπόνι πρέπει να βγάλετε το δώρο και το δεύτερο είναι ότι θα χρειαστείτε έναν αντάπτορα (τον 2€) για το δέκτη, ο οποίος δεν κάνει για Ευρωπαϊκές πρίζες.

Αποκτήστε το από το Banggood!

 

Αφήστε ένα σχόλιο

avatar

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

  Παρακολουθήστε τα σχόλια  
Ενημέρωση για